Ο Επισκέπτης της Ομίχλης (1991 MEGA)

Έτυχε να δω το τελευταίο επεισόδιο -επιτελους- της σειρας απ' το ΜΕΓΚΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.Πράγματι ο δολοφόνος είναι το αυτιστικό παιδί της Χαρίκλειας που το έκρυβαν τόσα χρόνια απ'την θέα της κοινωνίας, ένα νεο Κωσταλέξι.Όμως το τέλος θα μπορούσε να ήταν κάπως αλλιώς`για παράδειγμα να μας έδειχνε με μορφή φλας μπακ πως έγινε το έγκλημα, ή τουλάχιστον να μας έδινε περοσσότερα επεξηγηματικά στοιχεία γι' αυτό.
 
Mετα απο πολλα χρονια αρχισα πριν λιγες μερες να βλεπω την σειρα γιατι οταν προβληθηκε πρωτη φορα ειχα δει λιγα επεισοδια αλλα ειχα χασει κτλ.Ενα εχω να πω οτι τοτε ηξεραν να φτιαχνουν σειρες μυστηριου.Απορια μου ειναι γιατι τωρα δεν μπορουν να φτιαξουν τετοιες σειρες.τοσο πολυ πια εχουν στερεψει απο ιδεες.
 
Από ένα διάλειμμα των γυρισμάτων

attachment.php
 
vagkir είπε:
Όμως το τέλος θα μπορούσε να ήταν κάπως αλλιώς`για παράδειγμα να μας έδειχνε με μορφή φλας μπακ πως έγινε το έγκλημα, ή τουλάχιστον να μας έδινε περοσσότερα επεξηγηματικά στοιχεία γι' αυτό.
Αυτό λέγαμε και εμείς με τις 3 φίλες μου που σήμερα είδαμε το τελευταίο επεισόδιο! Θα μας άρεζε αυτό το φλας μπακ αν υπήρχε!

Καταπληκτική σειρά , δεν το συζητώ! 10 με τόνο!

Ξενίδης, Φέρτης και η "Αλεξάνδρα Χατζή" από τους αγαπημένους! Και οι Δούκας,Ναταλία, Σταματία και όλοι οι ήρωες γενικά ήταν ένας και ένας! Μου άρεσε που είχε και κωμικές ατάκες ειδικά της Τζόλυ Γαρμπή

Βέβαια μας έμειναν κάποια ερωτήματα όπως:

-Ποιος τελικά έδωσε το πρόγραμμα της εκδρομής κάτω από την πόρτα της Ευανθίας Πάσχου ( Αφροδίτη Γρηγοριάδου)

-Ένα αυτοκινηστικό ατύχημα που ανέφεραν στο πρώτο επεισόδιο με έμφαση, είχε τελικά κάποια σχέση? Που έλεγε οτι έφευγε μια μηχανή και μετά βλέπαμε τη μηχανή στα Γιάννινα ( όπως έλεγε και ο εκφωνητής των επαναλήψεων χιχι ) με τη Φαίη Κοκκινοπούλου και τον Θεοδωρίδη

Επίσης σας φάνηκε και σε εσάς οτι αυτός που έλεγε τις περιλήψεις ήταν ο Διαμαντογιάννης , ο δικηγόρος του Μάριου Μπάστα?

Άνετα πάντως ξαναέβλεπα τη σειρά! Κρίμα που δεν γυρίζονται πλέον τέτοιου στυλ!
 
mariadegrecia είπε:
Επίσης σας φάνηκε και σε εσάς οτι αυτός που έλεγε τις περιλήψεις ήταν ο Διαμαντογιάννης , ο δικηγόρος του Μάριου Μπάστα?
Ναι, η φωνή του Διαμαντογιάννη ήταν.
 
Εξαιρετική σειρά, της οποίας η πλοκή με είχε καθηλώσει!....

Γενικά, είμαι φαν των αστυνομικών σεναριών - τη συγκεκριμένη σειρά την είχα βρει άκρως συναρπαστική, καθώς με το "ψάξιμο" έβγαιναν πράγματα στη φόρα!....

Α! Αν μπορεί και κάποιος mod / smod / admin να διορθώσει το link της RetroDB στην 1η σελίδα, γιατί το υπάρχον δεν οδηγεί πουθενά: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%9F_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%80%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CF%87%CE%BB%CE%B7%CF%82

Ευχαριστώ! :)
 
Μα ήταν συναρπαστική! Και μάλιστα από τις σειρές που αν την είχα δει μικρή όπως τη χρονιά που προβαλλόταν μάλλον δεν θα τη καταλάβαινα. Πάντως πραγματικά κρίμα να μη γίνονται τέτοιου τύπου μυστηρίου σειρές... Και το τέλος ήταν ανατρεπτικό ειδικά από εκεί που νομίζαμε όλοι ότι θα ήταν κάποιος από τους Παμβωτινούς.
 
Μαρία χαιρομαι που συμφωνεις για το φλασ μπακ.Επιτελους βρηκα εναν ανθρωπο να ξερει να παρατηρει πραγματα στις σειρες κι οχι απλα να τισ παρακολουθει.Μου άρεσαν οι αμφιβολίες σου και οι παρατηρησεις σου όπως για το δυστήχημα που δεν συνδυαστηκε ποτέ με άλλα γεγονότα.Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά ο Διαμαντογιάννης είναι ο ίδιος ο σεναριογραφος Βασίλης Μητσάκης που έχει παίξει σε αρκετά θέατρα της δευτέρας.
 
Ε μα ο κόσμος πιστεύω θα ήθελε να το δει! 49 επεισόδια για το έγκλημα ακούγαμε και στη τελική δεν το είδαμε χιχι

Δεν το ήξερα οτι ήταν και ο σεναριογράφος!

Πάντως είμαι πολύ περίεργη να μάθω για την πραγματική ιστορία λεπτομέρειες που στάνταρ θα είχε γίνει γνωστό έτσι ώστε να το γυρίσουν και σε σειρά μετά! Αλλά δεν έχω ιδέα που να ψάξω και τί ακριβώς!

Όσο για τις παρατηρήσεις, τη σειρά την βλέπαμε μαζί με 2 κολλητές και αν έχανε κάτι η μια, το παρατηρούσαν οι άλλες χιχι!

Μας άρεσε και ο Χάρης με την Ευανθία και μετά με τη Λέλα, γελούσαμε μαζι με το πολύ χαλαρό στυλάκι του!

Ο μπαρμαν επίσης που η μια φίλη μου έλεγε οτι δεν είχαν άλλο μπαρμαν 10 μέρες? Και γενικά τέτοιου τύπου σχόλια κάναμε μπόλικα!

Και τέλος αυτή η μέρα που ήταν τα γενέθλια και το πάρτι της Λέλας, πόσα επεισόδια ήταν? Σαν να βλέπαμε σε πραγματικό χρόνο ένιωθα!!
 
Η συγκεκριμενη σειρα θα μπορούσε να τελείωνε σε τριαντα επεισοδια αντι να πλατειαζει τόσο σε σαράντα τόσα επεισόδια.Ο ηθοποιός που κάνει τον μπαρμαν λέγεται Τάκης Βλαστός και είναι ανιψιος του Διονύση Παπαγιαννόπυλου.
 
trailer της σειραςhttp://www.youtube.com/watch?v=r3l8eNZVzIY&context=C4c3c3dbADvjVQa1PpcFPV HlMKxfMyi4MDVVGWCXqKj5pGLH_Wvak=
 
Πολύ καλή σειρά φαίνεται ο Επισκέπτης της Ομίχλης, παρόλο που δεν την έχω δεί ποτέ μου. Και καταπληκτικό το μουσικό θέμα. Σε ευχαριστούμε Tony.
 
nick είπε:
Πολύ καλή σειρά φαίνεται ο Επισκέπτης της Ομίχλης, παρόλο που δεν την έχω δεί ποτέ μου. Και καταπληκτικό το μουσικό θέμα. Σε ευχαριστούμε Tony.
Είναι εξαιρετική σειρά, να τη βάλεις στο πρόγραμμα!!
 
Πάρα πολύ ωραία σειρά, αν και την πρωτοείδα σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της και μου άρεσε πάρα πολύ η υπόθεση, όπως επίσης και το μουσικό θέμα είναι καταπληκτικό.

Η υπόθεση είναι αυτή που σε τραβάει απ την πρώτη στιγμή και δεν σε ενοχλεί καθόλου ο αργός ρυθμός (κατά τον σκηνοθέτη της Αντωνη Τέμπο) που εξελίσετε η ιστορία.
 
Συμφωνώ απόλυτα! Και η υπόθεση αλλά και ο Φέρτης για μας χιχι.
 
attachment.php



Ολόκληρο το κάστ της σειράς ''Επισκέπτης της ομίχλης'' με τον σκηνοθέτη της σειρά Αντώνη Τέμπο σε μια αναμνηστική φωτογραφία.


attachment.php


Ο Σταύρος Ξενίδης και η Άννα Μακράκη με τον σκηνοθέτη του ''Επισκέπτη της ομίχλης'' Αντώνη Τέμπο σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων.




attachment.php


Εν πλώ για το νησάκι της κυρα Φροσύνης στα Γιάννενα για ένα γύρισμα για τους ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές της σειράς ''Επισκέπτης της ομίχλης''




attachment.php


Ο Σκηνοθέτης της σειράς ''Επισκέπτης της ομίχλης'' Αντώνης Τέμπος με τους δυό βοηθούς του Παναγιώτη Κούτρα και Βασίλη Θωμόπουλο σε ένα γύρισμα στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου

attachment.php



Η Αμαλία Γκίζα, ο βοηθός σκηνοθέτη Παναγιώτης Κούτρας και ο σκηνοθέτης Αντώνης Τέμπος σε ένα βροχερό γύρισμα στην σειρά ''Ο Επισκέπτης της ομίχλης''



 
Ωραίο υλικό. Είναι ενδιαφέρον ότι στην πρώτη φωτογραφία η Τζοβάνα Φραγκούλη και η Αφροδίτη Γρηγοριάδου έχουν ακριβώς την ίδια πόζα.
 
πολυ ωραιες φωτογραφιες!! ευχαριστουμε πολυ!!

αχ αγαπημενη μου σειρα! αν και περασαν τρια χρονια απο τοτε που την πρωτοειδα αχ
 
Πίσω
Μπλουζα