η ιστορια δηλαδη ειναι βγαλμενη απ τη ζωη, δυστυχως.. δειχνει την αφελεια των ανθρωπων στις κλειστες κοινωνιες και ποσο ευκολα μπορουν να πεσουν θυματα απο διαφορους επιτηδειους, τους "αρμεξε" ο ζητιανος ,εξαιρετικος ο Ανεστης Βλαχος αλλα και οι υπολοιποι ηθοποιοι, ξεχωριζει με τις ατακες του ο Χρηστος Ζορμπας ως Μαγουλαςαυτό δυστυχώς ήταν πολύ συνηθισμένο παλιά και υπήρχαν οι Γκραβαρίτες που επίτηδες προκαλούσαν αναπηρίες σε υγιή βρέφη για να γίνουν ζητιάνοι και να κάνουν περιουσία. Για αυτό εγώ δεν δίνω ποτέ λεφτά σε ζητιάνους. κυκλοφορούν διάφορες φρικτές ιστορίες στο facebook για γονείς που ναρκώνουν παιδιά με αλκοόλ ή ηρωίνη για να κοιμούνται συνέχεια όσο είναι στην ζητιανιά. καθόλου λύπηση αν θεν λεφτά να πάνε να δουλέψουν.
τα επεισοδια εχουν ανεβει ολα στο αρχειο της ΕΡΤ ,οποιος θελει να τα δει : http://archive.ert.gr/?s=Ο+Ζητιάνος+&cat=256Πολυ καλη δουλεια. Ειδα το πρωτο επεισοδιο.
Παραλειπομενο:για να γραφω ολο το επεισοδιο διοτι η ΕΡΤ ειναι εντελως ασυνεπης στους χρονους προβολης, γραφω και τα προγραμματα πριν και μετα.
Λοιπον, μου αρεσε πολυ το Μικρο Σπιτι Στο Παγκρατι! Η Γερασιμιδου στον καλυτερο τηλεοπτικο ρολο της!
εγω ανατριχιασα οταν ειδα μετα απο χρονια ξανα το πρωτο επεισοδιο, ευτυχως που δεν εδειχναν λεπτομερειες σχετικα με το τι ακριβως εκανε στα νεογεννητα ο ανεκδιηγητος πα-τερας .. Σιγουρα ηταν πολυ δυσκολα τοτε τα χρονια ειδικα στα χωρια αλλα οχι και να σακατεψεις το ιδιο σου το αιμα για να βγαλεις λεφτα, αλλα θα μου πεις ακομα και σημερα οι γονεις κανουν διαφορα στα παιδια τους και ειναι και μορφωμενοι σε συγκριση με την τοτε εποχη...Γενικα οι ανθρωποι στην επαρχια εκεινα τα χρονια ζουσαν σε ημιαγρια κατασταση. Ακου να σακατευουν γερα παιδια, να τους καταστρεφουν τη ζωη δηλαδή, για να γινουν επιτυχημένα ζητιανακια!! Σφιγγεται η καρδια μου σε αυτή τη σκεψη.
Φαγανε το τελευταιο τεταρτο. Για την ακριβεια, το σφαξανε στην ψυχρα χωρις να λογαριασουν ουτε για μια στιγμη εμας που παρακολουθούσαμε τη σειρα και τους πληρωνουμε κιολας. Προειχε βλέπετε, η συνεντευξη του Καμμενου..... :sealed:Να βλέπεις όλα τα επεισόδια...να φτάνεις στο τελευταίο 13ο και 5 ή 10 λεπτά πριν τελειώσει να στο κόβει η ΕΡΤ2 για να δείξει συνέντευξη Καμμένου!!! Ε δεν υπάρχει αυτό!!! :takethat: