BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.555
Ειχε κυκλοφορησει soundtrack με τη μουσική της σειρας?
BETTY BOOP είπε:Ειχε κυκλοφορησει soundtrack με τη μουσική της σειρας?
Είχα πρωτοδεί την ταινία του Τζεφιρέλι στον κινηματογράφο σε δύο μέρη: το πρώτο τον Δεκέμβριο 1978 και το δεύτερο τον Απρίλιο 1979. Ήταν συντομευμένο κατά μία περίπου ώρα σε σχέση με την τηλεοπτική βερσιόν. Έτσι από την κινηματογραφική εκδοχή απουσίαζε λ.χ. η σκηνή με την Κλαούντια Καρντινάλε ως μοιχαλίδα.
Δηλαδή 5 ώρες είναι όλη! Βλέποντας λίγο λίγο νομίζεις ότι είναι περισσότερο. Ευτυχως εδώ δεν έχει "Previously, on Jesus of Nazareth"!!
Στην πραγματικότητα η ταινία του Τζεφιρέλι διαρκεί πάνω από 6 ώρες, συγκεκριμένα 382 λεπτά. https://www.imdb.com/title/tt0075520/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1Δηλαδή 5 ώρες είναι όλη! Βλέποντας λίγο λίγο νομίζεις ότι είναι περισσότερο. Ευτυχως εδώ δεν έχει "Previously, on Jesus of Nazareth"!!
Ναι Betty Boop, είχε κυκλοφορήσει το soundtrack..Εγώ το είχα αγοράσει από δισκάδικο στη Θεσσαλονίκη (ένα από τα τρία μεγάλα που είχε τότε στο κέντρο) το 1999 νομίζω.Ίσως και το 2000.. Μου είχε κάνει εντύπωση τότε ότι είχε τους "Μακαρισμούς" στο cd στα Ιταλικά και όχι όπως τους ακούμε στη σειρά στην αγγλική γλώσσα.Ειχε κυκλοφορησει soundtrack με τη μουσική της σειρας?