Ο γοητευτικότερος άνδρας του Ελληνικού Κινηματογράφου

Αλεκος Αλεξανδρακης

μετα ο Κουρκουλος
 
Koρίτσια...αύριο Τρίτη στο πρωϊνό του Mega καλεσμένος ο Λάκης Κομνηνός. ;)
 
Κοριτσια, ο Λακης! :D
 
Θεωρω σαν ωραιοτερους άνδρες του Ελληνικού σινεμά τον Μπάρκουλη και τον Ανδρεα Ντούζο! μου άρεσαν πολύ στους ρομαντικούς ρόλους τους στις κομεντί και νομίζω πως αν ενας άνδρας δεν διαθέτει χιούμορ , όσο ωραίος και να' ναι, δεν κάνει την διαφορά η καλοπροαίρετη διάθεση πάντα μετράει..τωρα γιατί ψηφισα Γιάννη Φέρτη :) ..μάλλον γιατι το thread, μιλά για τον γοητευτικότερο! αν όμως τωρα μπορούσα να αλλάξω κάτω απο ωριμοτέρου σκέψεως και αποφάσεως, θα ψηφιζα Μπάρκουλη!

( Αν γίνει δευτερη ψηφοφορία παρακαλώ προσθέστε και τον Ντούζο και τον Νικολινακο)!

Το 60' αν γινότανε η ίδια ψηφοφορία μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν άλλα ( ο Γαλανός πχ. θα κέρδιζε πόντους το 70 και ο Μπάρκουλης το 60)- τα στανταρ της ομορφιάς αλλάζουν σε κάθε εποχή, δεν είναι ποτέ τα ίδια, σκεφτειτε την γεννιά του 2038-40 πως θα βλέπει τους ελληνες ανδρες ηθοποιους του παλιού σινεμά και ποιος θα εχει τότε τα πρωτεία, καμιά σκέψη;!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γοητευτικότερος ο Λάκης Κομνηνός για μένα! Αλλά πιο σέξυ ο Νίκος Γαλανός...
 
Αν και λατρεύω Γαλανό..τον θεωρώ μια γλύκα, γουστάρω Αλεξανδράκη...το απόλυτο αρσενικό, τελικά ψήφισα Κομνηνό για αυτή την επιβλητική και αριστοκρατική του γοητεία!
 
Απο αυτους ο Κουρκουλος αλλα αυτον που θεορω αρκετα γοητευτικο και μαλλον το ξαχασατε ειναι ο Παπαμιχαήλ!
 
Ψηφίζω Λάκη Κομνηνό, ο άνθρωπος είναι πανέμορφος, γοητευτικότατος και αρρενωπότατος! Αμέσως μετά ο Γαλανός.
 
Δύσκολη ψηφοφορία! Είμαι ανάμεσα σε Αλεξανδράκη και Κομνηνό. Θα ψηφίσω Αλεξανδράκη, που είναι σταθερή αξία :)

Δυστυχώς έχω δει από κοντά μόνο τον Φέρτη, και φυσικά όχι στα νιάτα του. Έχω να πω ότι ο ηθοποιοί είναι πολύ διαφορετικοί από κοντά απ'ό,τι είναι στην οθόνη ή σε φωτογραφίες. Πχ, είχα δει τον Μπουγιούρη στην τηλεόραση και δεν μου είχε κάνει καμία εντύπωση. Τον είδα από κοντα στο θέατρο και μπορώ να πω ότι είναι ο ωραιότερος αντρας που έχω δει στη ζωή μου.

Λείπει ο Παπαμιχαήλ από την λίστα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρεκας και Φωκας στις τελευταιες θεσεις;;; Πατε καλα ρε κοριτσα;;; :sealed:
 
Δυσκολεύτηκα ανάμεσα σε Κομνηνό και Φέρτη, αλλά τελικά η ψήφος μου πήγε στον Λάκη, το αξίζει!

Bambinella, μου φαίνεται αστείο που για άλλη μια φορά βλέπω πόσο εντελώς αντίθετα είναι τα γούστα μας στους άντρες! Οι Κομνηνός, Φέρτης και Γαλανός που είναι στην αρνητική σου λίστα είναι οι αγαπημένοι μου. Τουλάχιστον δεν θα τσακωθούμε ποτέ για τον ίδιο άντρα :D
 
117321481_3153837338039806_1753342497338614588_n.jpg

122102482_3369912189765652_2418369951373535884_n.jpg
Ο Λάκης Κομνηνός σε αναμνηστικές φωτογραφίες σε διαλείμματα της ταινίας Η χαραυγή της νίκης
Ρέθυμνο 1970
 
Δεν είχα ψηφίσει όταν είχε βγει η δημοσκόπηση αλλά θα το κάνω τώρα. Κανονικά θα έβαζα τον Αλεξανδράκη, αφενός γιατί ανέκαθεν μου άρεσε σαν φυσιογνωμία (πάντα με τραβούν τα ανοικτόχρωμα μάτια) αφετέρου γιατί αντικειμενικά μιλώντας τα είχε όλα (εκτός από το ύψος) και παρέμενε γοητευτικός και στους κωμικούς και στους δραματικούς ρόλους.
Αλλά όπως γνωρίζουν αρκετά μέλη εδώ μέσα χρόνια τώρα, η καρδιά μου θα ανήκει πάντα στο πανύψηλο ξανθό αγόρι από τη Λέσβο με το χάλια όνομα και το διαπεραστικό βλέμμα που κάθε φορά που το αντικρίζω νοιώθω εντελώς ανήμπορη να σκεφτώ λογικά.
Αχ Λάκη!!!
 
Πίσω
Μπλουζα