Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987 ΕΡΤ2)

bernard.c

RetroDB Feeder
Joined
26 Νοέ 2007
Μηνύματα
3.256
Αντιδράσεις
973
Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987), ΕΡΤ2


Πρεμιέρα: Κυριακή 19/4/1987



RetroDB:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Ο_θάνατος_του_Τιμόθεου_Κώνστα

Ο Θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα -

Αυτά τα links τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι??

Οι τίτλοι έναρξης:

http://www.youtube.com/watch?v=nsuA7LlfTG0&feature=related

Σκηνή απόπειρας δολοφονίας:

http://www.youtube.com/watch?v=eOVq9c9s15w&feature=related

Σκηνή δολοφονίας:

http://www.youtube.com/watch?v=66lvqxwaNoQ

Το σήμα πάντως είναι το "2" που σημαίνει ότι δεν είναι η αρχική προβολή της σειράς από την κρατική τηλεόραση την δεκαετία του '80, αλλά η επαναπροβολή της από το 2ο κανάλι κάποια στιγμή κατά την περίοδο 1990-92 (έχω πέσει μέσα στο διάστημα αυτό?) που η ΕΤ2 είχε αυτό το σήμα. Μπορούμε επομένως να συμπεράνουμε ότι η ΕΡΤ την έχει την σειρά ακόμα στο αρχείο της?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λογικα πρεπει να υπαρχει, η σειρα εχει παιχτει τουλαχιστον 4 φορες σε επαναληψη, η μια και μαλλον η τελευταια ηταν στο δορυφορικο της ερτ πριν περιπου 8 χρονια.
 
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

Οι σκηνές από τον Τιμόθεο Κώνστα είναι από την επανάληψη του 1991. Δεν θυμάμαι να ξαναπαίχτηκε όμως από τότε.

Τώρα να το ξαναβάλουν ποτέ δεν ξέρω (ελπίζω πάντως) γιατί μου λέιπει ένα επεισόδιο.
 
Τα youtube "are no longer available"... :(
 
Wally είπε:
Τα youtube "are no longer available"... :(
Τα links εξακολουθούν να υπάρχουν στο youtube, απλά στη σελίδα μας δεν εμφανίζονται (άγνωστο για ποιο λόγο...).

:bow: :bow: :bow: :bow:

Οι πολλαπλές υποκλίσεις είναι για τον drspiros, ο οποίος για άλλη μια φορά (3η) έκανε το θαύμα του! Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ για άλλη μια φορά!
 
Χμμμ αυτό το 2 μεσουρανούσε μεταξύ 93 και 94, σίγουρα και είναι σε επανάληψη μιας και η σειρά προβλήθηκε μεταξύ 1986-87 (η ετ-2 από το 1992 μέχρι και το 1994 περίπου έβαλε αρκετές παλίες και καλές σειρές της σε επανάληψη)
 
tsalk είπε:
Οι σκηνές από τον Τιμόθεο Κώνστα είναι από την επανάληψη του 1991. Δεν θυμάμαι να ξαναπαίχτηκε όμως από τότε.Τώρα να το ξαναβάλουν ποτέ δεν ξέρω (ελπίζω πάντως) γιατί μου λέιπει ένα επεισόδιο.
Eίμαι κι εγώ φανατικός θαυμαστής αυτής της σειράς και την ψάχνω απελπισμένα..Μπορείς να μου πεις ένα τρόπο ώστε να προμηθευτώ κι εγώ αυτά τα επεισόδια; :thanx2:
 
bernard.c είπε:
Τα links εξακολουθούν να υπάρχουν στο youtube, απλά στη σελίδα μας δεν εμφανίζονται (άγνωστο για ποιο λόγο...).

Γενικά εδώ και αρκετούς μήνες το ΥΤ τραβάει αρκετά κολλήματα και βγάζει αυτό το μήνυμα γι άγνωστο λόγο σε πάμπολλα βίντεο που υπάρχουν ακόμα online (εννοείται). Αν ψάξετε θα δείτε ότι υπάρχουν αρκετές σχετικές συζητήσεις online και λένε διάφορα, από Google Web accelerator μέχρι ο,τιδήποτε άλλο, αλλά μάλλον απλά το ΥΤ τα έχει ψιλοπαίξει. Μπορεί εσύ να μην το βλέπεις και το διπλανό σου πισί να το βλέπει μια χαρούλα...
 
γιατί μου λέιπει ένα επεισόδιο.

και εμενα μου λειπει το 14 επεισοδιο :(
 
Κουιζ παρατηρητικοτητας: Τι κοινο εχει ο ρολος που υποδυεται ο Νικος Γαλανος στον "Τιμοθεο Κωνστα" (ηθοποιος) με το ρολο που ερμηνευει στη σειρα "4" του Χρ. Παπακαλιατη (αρχιτεκτων-καθηγητης);
 
Τα έχω δει και τα δυο σπάω το κεφάλι μου αλλά δε το βρίσκω!!! Το αυτοκίνητο ίσως???
 
tonytony είπε:
Τα έχω δει και τα δυο σπάω το κεφάλι μου αλλά δε το βρίσκω!!! Το αυτοκίνητο ίσως???
Οχι, αν και θα μπορουσε! Το αφηνω κανα-δυο μερες και θα απαντησω αν δεν το βρει καποιος. Παντως, για να βοηθησω αυτο το εκπληκτικα κοινο στοιχειο το ανακαλυψα στο τελευταιο επεισοδιο του "4"!
 
Λοιπον, αφου κανεις δεν ηταν παρατηρητικος, θα το μαρτυρησω:

Ο συμπαθεστατος Νικος Γαλανος στον "Τιμοθεο Κωνστα" υποδυεται τον ηθοποιο Δημητρη Απεργη, και στο "4" τον αρχιτεκτωνα-καθηγητη... επισης Δημητρη Απεργη!!

Και για του λογου το αληθες, επισυναπτω δυο φωτο απο τις σειρες:
 
drspiros είπε:
Λοιπον, αφου κανεις δεν ηταν παρατηρητικος, θα το μαρτυρησω:Ο συμπαθεστατος Νικος Γαλανος στον "Τιμοθεο Κωνστα" υποδυεται τον ηθοποιο Δημητρη Απεργη, και στο "4" τον αρχιτεκτωνα-καθηγητη... επισης Δημητρη Απεργη!!
Χαχα, τον "κυνηγάει" φαίνεται αυτό το όνομα! Καλό, σ' ευχαριστούμε!
 
0.jpg
 
Το τέλος ήταν πολυ ανατρεπτικό, δεν περίμενα με τίποτα να ειναι αυτοί οι δυο οι δολοφονοι ;) μα με τίποτα!!!

Ηταν μεγαλη συζητηση το σηριαλ( το πρωτο θριλερ της παιδικης μας ηλικιας) και όσον αφορα το τελος, γινοτανε φοβερες υποθεσεις με τους αλλους τοτε συνομιλικους για το ποιοι θα ειναι οι δολοφονοι!! ο καθενας εδινε την ερμηνεια του πανω στο θεμα και όλοι εξω είχαμε πέσει!!

οι τιτλι εναρξης με φοβιζαν σαν παιδι, η μουσικη ειχε κατι το απόκοσμο!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρεπει να πω οτι το σηριαλ ελαχιστα κοινα εχει με το βιβλιο του Μαρη.

Εδω δε μιλαμε πλεον για διασκευη, αλλα για ανακατασκευη. Για παραδειγμα, η Μαγδα Κωνστα πεθαινει απο πυροβολισμο λιγο μετα τα μισα του βιβλιου. Δολοφονοι δεν ειναι η Αργυρη και ο Ξανθος, αλλα ο Αλεξ, κατα τον συγγραφεα. Αλλωστε στο βιβλιο δεν υπαρχει Ξανθος.

Υπαρχουν και πολλες αλλες διαφορες ακομα, απλως αυτες ειναι οι πιο τρανταχτες. Το βιβλιο γραφτηκε το 1962 και ειχε παρουσιαστει με τον υποτιτλο "Αθηναικο Μυθιστορημα".

Παραθετω και μια φωτογραφια του Γιαννη Μαρη η Τσιριμωκου, οπως ηταν το πραγματικο του επωνυμο.
 
Ολοι τον Αλεξ λέγαμε αλλα μετα τον σκοτωνουν, οταν επιτέλους είδαμε τους δολοφόνους , πέσαμε απο τα σύννεφα!!!8)8)8)κανεις δεν τους πρόβλεψε!!

ο Αλεξ ήταν ο κυριος υποπτος αλλα δεν..ωστε στο βιβλιο ήταν αλλιώς..
 
Oχι, ο Αλεξ δε σκοτωνεται στο σηριαλ. Σκοτωνει τον γερμανο τον Βολφ, που ηταν εραστης της μητερας του και που τον υποδυοταν ο Γιαννης Ευαγγελιδης. Στο τελευταιο επεισοδιο η Μαγδα του υποσχεται οτι θα τον επισκεπτεται τακτικα στη φυλακη, αλλα λιγο αργοτερα τη βλεπουμε να φευγει στο Παρισι με τον Νικοδημο.

38558.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα