Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987 ΕΡΤ2)

bambinella 100 είπε:
Oχι, ο Αλεξ δε σκοτωνεται στο σηριαλ. Σκοτωνει τον γερμανο τον Βολφ, που ηταν εραστης της μητερας του και που τον υποδυοταν ο Γιαννης Ευαγγελιδης.
Kαι η δε μητέρα του Άλεξ που καταδικάζεται και αυτή γιατί με βοηθό τον Ντίνο Καρύδη έκαναν τους φόνους μετά την δολοφονία του Βόλφ από τον γιό της βρίσκει και παίρνει από τον νεκρό πλέον φίλο της τον χάρτη που είχε το αληθινό στίγμα για το σημείο που βρισκόταν ο θησαυρός τον οποίο χάρτη έκρυψε σε κάποιο νεκροταφείο.

Ολα αυτά γίνονται γνωστά μέσα από την σειρά Το μυστικό του Αρη Μπονσαλέντη όπου και εκεί αναζητείτε ο ίδιος θησαυρός μ αυτόν από το θάνατα του Τιμόθεου Κώστα.
 
Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα ηταν και παραμενει η κορυφαια Ελληνικη αστυνομικη σειρα μετα τα τελη του 70.

Καλο το twist και η λοξοδρομηση απο το βιβλιο τοσο για το ποσο καλα εκτελεστηκε οσο και οτι ξαφνιασε τους παλιους αναγνωστες.

Ο υπεροχος Ξενιδης εκανε-κανει-και θα κανει καθε αλλο Μπεκα να ωχρια.
 
Καταπληκτικη σειρα, και ναι, οι αλλαγες που της εκαναν ηταν για καλο.

Τι αγωνια ηταν αυτη μεχρι να μαθουμε το δολοφονο, και ποσες συζητησεις γινονταν οσο πλησιαζε η λυση του μυστηριου!

Ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω κρατησει σε κασετα, ολοκληρο το τελευταιο επεισοδιο. Στην ετικετα της γραφω: 22ο επεισοδιο - τελευταιο, Τεταρτη 2 Φεβρουαριου 1994.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tsalk είπε:
Οι σκηνές από τον Τιμόθεο Κώνστα είναι από την επανάληψη του 1991. Δεν θυμάμαι να ξαναπαίχτηκε όμως από τότε.
Συμφωνα με το αμεσως προηγουμενο μου μηνυμα εδω, επαναπροβληθηκε στις αρχες του '94.
 
Καλησπέρα σε όλους,

Εϊμαι καινούργια στην παρέα σας και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο να βρω και να κατεβάσω κάποιες παλιές σειρές, "Μαύρη χρυσαλίδα", "Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα", " Αθώος ή ένοχος" και "Οι φρουροί της Αχαϊας". Το ξ'ερω ότι ζητάω πολλά αλλά οποιαδήποτε πληροφορία και βοηθεία θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεία σας.
 
Εκτός του ότι ζητάς κάτι απαγορευτικό είμαστε και σε λάθος θρεντ. Τα νήματα είναι ανά θέμα. Μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες και να συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ για τις παλιές σειρές και όχι μόνο .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
3o τεύχος με Μιμή Ντενίση στο εξώφυλλο. ;)



:)
 
picture.php


Ρίκα Διαλυνά, Χρήστος Ζορμπάς και Βιβέτα Τσιούνη
 
....Η αλλιως, ξεκινωντας απο αριστερα, το θυμα (Ιρμα Κονταλεξη), ο υποπτος (Αποστολου), η δολοφονος (Κατια Αργυρη).

Υπεροχο!
 
Δευτέρα του Πάσχα, περασμένα μεσάνυχτα είδα και το τελευταίο επεισόδιο του<< Τιμόθεου>>.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σπύρο απο την Κέρρκυρα(drsriros) που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε αυτό το καταπληκτικό αστυνομικό σήριαλ.Εξαιρετική πλοκή,πάρα πολλοί ύποπτοι, χαλαρή ατμόσφαιρα με λίγες σταγόνες χιούμορ (ο Χρήστος Ζορμπάς είναι σε μεγάλα κέφια) αλλά θαρρώ πως όλο το καστ και ο Ανδρέου μαζί είναι εξαιρετικοί.

Δείτε εδώ συμπληρωμένο το πλήρες καστ της σειράς Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
lolisman είπε:
Δείτε εδώ συμπληρωμένο το πλήρες καστ της σειράς Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα
Το οποιο καστ, οπως ειδα εχει καποια λαθη.

Ο Γιαννης Ευαγγελιδης δεν ειχε το ρολο του Βορφ, αλλα του Βολφ, και το κανονικο ονομα της ηθοποιου με τα κοκκινα γραμματα δεν ειναι Σιλεια Μανιακη, αλλα Σηλια Μαντακη. Προκειται για τη Σταρ Ελλας 1986, η οποια ειχε κανει ενα περασμα απο τη σειρα.
 
Αγαπητή φίλη bambinella

Όσον αφορά το επίθετο έχεις δίκιο "Μαντάκη" είναι το σωστό...

στο μικρό όνομα όμως, όπως αναγράφεται στους τίτλους έτσι μπήκε αρχικά...

attachment.php
 
Τοσα χρονια ως Σηλια την ηξερα, αλλα ενταξει εχεις δικιο, αφου ετσι μπηκε στους τιτλους της σειρας ας αναφερθει ως Σιλεια.

Σε ευχαριστω, lolisman!

http://www.youtube.com/user/mortishia3
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bambinella 100 είπε:
Ανεβηκαν απο χθες στο youtube τα πρωτα 10 επεισοδια της σειρας και συνεχιζουν.....
Bambie σε ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. :)

Ευκαιρία για όσους δεν είχαν παρακολουθήσει αυτή την καλογυρισμένη σειρά για την εποχή της, να την δουν.

Απορίας άξιον παραμένει βέβαια για ποιό λόγο δεν υπάρχει στο ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ η σειρά.
 
Retrospectiva είπε:
Bambie σε ευχαριστούμε για την άμεση ενημέρωση. :)
Ευκαιρία για όσους δεν είχαν παρακολουθήσει αυτή την καλογυρισμένη σειρά για την εποχή της, να την δουν.

Απορίας άξιον παραμένει βέβαια για ποιό λόγο δεν υπάρχει στο ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ η σειρά.
Ξεκινησα εδω και λιγες μερες να παρακολουθω ξανα τη σειρα, υστερα απο αρκετα χρονια, αυτη τη φορα στο youtube. Οπως διαπιστωσα ομως λειπει το 14ο επεισοδιο.

Επικοινωνησα με τον uploader ρωτωντας τον γιατι δεν το ανεβασε, και μου απαντησε οτι κατεστη αδυνατον να το βρει οσο κι αν εψαξε. Μου εκανε εντυπωση αυτο, γιατι οπως διαβασα εδω στο ποστ Νο 9, το ιδιο επεισοδιο λειπει και απο τον gomfaio. Επισης και ο tsalk δηλωσε οτι λειπει κι απο τον ιδιο ενα επεισοδιο, και αναρωτιεμαι μηπως προκειται και παλι για το 14ο.

Αν οντως ειναι ετσι, τοτε κατι περιεργο συμβαινει.....
 
Παιδιά, καλό είναι μην συζητάμε τόσο ανοιχτά για θέματα ολόκληρων ανεβασμένων παραγωγών στο διαδίκτυο και να μην τονίζουμε ποιος έχει τι, για προληπτικούς λόγους.
 
ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΩΝΣΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΙΡΕΣ.1)ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΗ`ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΤΕΛΙΕ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ.ΜΑΛΙΣΑΤΑ Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΙΡΜΑ ΚΟΝΤΑΛΕΞΗ.2)ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΕΡΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΠΑΡΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΑΥΤ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ...
 
@vagkir, πολύ ενδιαφέροντα όσα μας λές, αλλά σε παρακαλώ γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις και επίσης είναι κουραστικά για το μάτι. :)
 
Πίσω
Μπλουζα