Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα (1987 ΕΡΤ2)

Ψηλή κοπέλα μπαμπι έριχνε ένα κεφάλι σχεδόν της Νανας Βενετη που δεν είναι και κοντή!
Για να πας στα καλλιστεια πρεπει να εισαι 1,70 το λιγοτερο. Για μενα ειναι λαθος αυτο γιατι ωραιες γυναικες βρισκεις και σε μικροτερο υψος οπως ας πουμε τη Νανα Βενετη που ανεφερες, την Ελενη Φιλινη, τη Μαιριλιν Μονροε, τη Βιβιαν Λη, τη Μπριζιτ Μπαρντο και ενα σωρο αλλες κουκλαρες.

Οσο σκεφτομαι οτι ολες αυτες θα ειχαν αποκλειστει απο το διαγωνισμο, μου' ρχεται να βαλω τα γελια.
 
Μπαμπι λένε ψέματα ειδικά οι δικές μας για το ύψος τους οπότε αστο να πάει αστο....Μάλλον το ύψος τους το βάζουν με 10 πόντο παπούτσι, να σκεφτείς πως ή ταυτότητα της Αλικη  έλεγε 1, 68 και πολλές καινούριες δεν είναι όσο λενε πως είναι. Βάζουν πολύ παραπάνω. Ή Διαλυνα ήταν ψηλή φαινότανε στην σειρά , ψηλοκωλα την έλεγε ο Αποστόλου ως Ιρμα φυσικά. Την Τσιουνη δεν την είχα για ψηλή στις αμφιβολίες αλλά σίγουρα ειναι κανονικη

Ατάκες του Αλεξ:

- Ξέρετε πως υπάρχουν έντομα που σκοτώνουν το αρσενικό την ώρα του έρωτα;

- Δεν είναι δυνατός στην εντομολόγος. Γιατί μου τηλεφωνεις;
 
Λοιπόν... όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, την απόπειρα εναντίον του Νικόδημου την έκανε ο... μακαρίτης ο θείος του Τιμόθεος Κώνστας!!

Επειδή εμείς δεν είμαστε "Ζαχαρίου" βλέπουμε ότι το αμάξι έχει τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας με τον αυτοκίνητο με το οποίο πήγε ο Τιμόθεος στο πρώτο ραντεβού με τον Ξάνθο!

(Βέβαια εκεί που ανατρέπεται η θεωρία μας είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, με την ίδια όμως πινακίδα!)

1.PNG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαχα! Το περιμενα οτι θα ειχε μπολικη δοση χιουμορ η ανακαλυψη σου! Δεν μπορω να μην παραδεχτω παντως πως εχεις κοφτερο ματι. :)
 
Ε τότε μόνο ο Αλεξ θα παιρνε το αυτοκίνητο, μόνο αυτός το μπορούσε της οικογένειας γαρ.
 
Drspiros δεν είσαι σίγουρα σαν τον Ζαχαριου νομίζω πως το χεις για ντετέκτιβ ιδιωτικός.
 
Κάπου είχα διαβάσει οτι αρχικά η σειρά είχε 16 επεισόδια και λόγω μεγάλης τηλεθέασης τα έκαναν 22. Πιθανόν η απόπειρα δολοφονίας του Νικόδημου για την οποία δεν μας έδωσαν την απάντηση, καθώς και άλλα περιστατικά, να εντάσσονται στο πλάνο των επιπλέον επεισοδείων. όσο για τα άγνωστα τηλεφωνήματα στο Νικόδημο, πιθανόν να είναι ο Άλεξ. Αν παρατηρήσετε στα 2 video που παραθέτω, το γέλιο είναι ακριβώς το ίδιο:

 
Αρχικα ειχαν προγραμματιστει 13 επεισοδια, ο κλασικος αριθμος της εποχης. Τα 13 εγιναν 16 κσι τα 16 εγιναν 22.

Τα τηλεφωνηματα στο Ντινο θα ελεγα πως γινονται πολυ φανερα απο τον Αλεξ. Ακουγεται καθαρα η φωνη του και το σαχλο γελιο του. Νομιζω λοιπον πως οι δημιουργοι της σειρας δεν επιχειρησαν καν να μας κρυψουν το ποιος βρισκεται στην αλλη ακρη της γραμμης.
 
Θα δω στο βιβλίο αν υπήρξε απόπειρα κατά του Νικοδημου , οπότε να συμβουλευομαστε και το βιβλίο μπορεί να χει απαντήσεις και κει.
 
Δεν είχαν προγραμματιστεί ποτέ 13 επεισόδια, ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 16 που μετά έγιναν 22 (εκτός κι αν εννοείς προ γυρισμάτων, οπότε δεν το γνωρίζω). Άλλωστε και ο Αυλακιώτης εξαρχής ήταν 18 επεισόδια.
 
Δεν είχαν προγραμματιστεί ποτέ 13 επεισόδια, ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για 16 που μετά έγιναν 22 (εκτός κι αν εννοείς προ γυρισμάτων, οπότε δεν το γνωρίζω). Άλλωστε και ο Αυλακιώτης εξαρχής ήταν 18 επεισόδια.
Θυμαμαι πολυ καθαρα οτι διαβασα καπου πριν απο εναν χρονο περιπου οτι αρχικα ειχαν προγραμματιστει 13 επεισοδια. Δεν θυμαμαι ομως να σου πω αν εγραφε σε καποιο σημειο οτι αυτο εγινε προ γυρισματων.
 
Ο Απεργης περιγράφεται στο βιβλίο "ως άνθρωπος τόσο απασχολημένος με τον εαυτό του, που δεν είχε να δώσει τίποτα στους άλλους" όπως ακριβώς τον ερμήνευσε ο Γαλανος drspiros το βιβλιο το χεις διαβάσει ποτέ;
 
Ναι, πολύ παλιά, πάντως αφού είχα δει τη σειρά. Είχα βρει σχεδόν όλη τη συλλογή των μυθιστορημάτων του Μαρή στο Μοναστηράκι αρχές του '90 πρέπει να ήταν.

IMG_20180818_232352.jpgIMG_20180818_232405.jpg
 

1@drspiros[/USER]

Θυμηθηκα που ακριβως διαβασα για τα 13 επεισοδια. Ειναι γραμμενο στο σαϊτ Ασπρομαυρα και εγχρωμα και θα το βρεις κατω απο την εγχρωμη φωτογραφια οπου ποζαρουν οι ηθοποιοι της σειρας.

 
 Τον Απεργη τον σκοτώσανε με αυτοκίνητο στο βιβλίο, δεν τον πυροβόλησαν όπως στην σειρα , την νύκτα που τελείωσαν οι παραστασεις και πήγαινε στο σπίτι του κατω από την Ακρόπολη.

Drspiros το έχεις σε πολύ πολύ ρετρό έκδοση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
 Τον Απεργη τον σκοτώσανε με αυτοκίνητο στο βιβλίο, δεν τον πυροβόλησαν όπως στην σειρα , την νύκτα που τελείωσαν οι παραστασεις και πήγαινε στο σπίτι του κατω από την Ακρόπολη.
Αν πουμε να παραθεσουμε εδω, Αριαδνη, ολες τις διαφορες που εχει η σειρα απο το βιβλιο, δεν μας φτανουν ουτε δεκα σελιδες.
 
Ψάχνω να βρω αν έγινε και απόπειρα δολοφονίας κατά του Νικοδημου αυτό μόνο μπαμπι ε και πεφτω και σε άλλα περιστατικά.
 
 Drspiros το έχεις σε πολύ πολύ ρετρό έκδοση.
Το έχω σε 3 εκδόσεις, σε αυτήν που είναι η πιο παλιά, σε μία πάλι δίτομη (εκδόσεις Ατλαντίς, που περιείχε όλα τα μυθιστορήματα του Μαρή) και στην νεότερη που είναι ένα βιβλίο.
 
Πίσω
Μπλουζα