Σίγουρα έγινε αυτό. Κάπως έπρεπε να εξελιχθούν τα 16 επεισόδια που έγιναν 22 τελικά. Μην ξεχνάμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο,Το γεγονος οτι βρισκοταν στην Αθηνα την ημερα του θανατου του Κωνστα μαλλον μπηκε σεναριακη σφηνα αργοτερα ωστε να βρεθει και ο Νικοδημος μεσα στον κυκλο των υποπτων που ειχαν τοτε στο μυαλο τους οι τηλεθεατες.
Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το Game of Thrones, όχι με τον Τιμόθεο Κώνστα. To topic ξεκίνησε 20 χρόνια μετά την προβολή της σειράς και είναι δεδομένο ότι όσοι συμμετέχουν την έχουν δει ή έχουν άποψη για τη σειρά, σε σημείο που μέχρι τώρα κανείς δεν έθεσε θέμα spoilers. Επειδή όμως πάντα υπάρχει η πιθανότητα νέων τηλεθεατών - και αυτό θα ήταν πολύ ευχάριστο - ξεκινάω εγώ τα edit στα δικά μου posts. (Πάντως δεν έχω αυτή τη δυνατότητα σε παλαιότερα posts, δεν ξέρω γιατί).Παιδιά μια παράκληση. Να κλείνουμε σε spoiler tags τα spoilers διότι δεν είναι όλοι σαράντα ή δεν έχουν δει όλοι το 87 τη σειρά, οπότε οι αποκαλύψεις χαλάνε την εμπειρία.
Δεν ξέρω αν κάποιος μοντ μπορεί να προβεί σε επεξεργασία των προηγούμενων ποστς και να βάλει spoiler tags διότι δεν έχω πρόσβαση σε PC αυτές τις μέρες
Moυ αρεσαν οι ατακες του Αλεξ και ο τροπος που εκδηλωνει στη Μαγδα την αγαπη του. Ομως ειναι θεια και ανηψιος, ασχετως αν ο Αλεξ την αποκαλει ξαδελφη του.Μπαμπι σου άρεσε βλέπω το ζευγάρι Αλεξ- Μαγδα θα ήθελες να ναι μαζί;
Πιστευω πως δεν ηταν ο Αλεξ και απλως μας τον εδειξαν αμεσως μετα να μπαινει μεσα στη βιλα για να τον καταστησουν υποπτο στα ματια μας. Το ιδιο εγινε και λιγο προτου φυγει. Η Μαγδα του ειπε οτι δεν ακουσε το αυτοκινητο του κι αυτος της απαντησε οτι παρκαρε πιο περα γιατι ηθελε να περπατησει.ποιος πιστευετε οτι ηταν αυτος που μπηκε στο γραφειο του Τιμοθεου φορωντας καπαρντινα και καπελο και τι εψαχνε στο προηγουμενο επεισοδιο (οχι το χθεσινο) ;
Αν δεν ηταν ο Αλεξ, μπορει να πηγαινε στη βιλα απο αντιθετη κατευθυνση απο αυτην που ακολουθησε ο διαρρηκτης φευγοντας η μπορει ο διαρρηκτης βγαινοντας απο τη βεραντα να ειδε τον Αλεξ που εμπαινε και να κρυφτηκε καπου στον κηπο.Αν δεν ήταν ο Άλεξ, μου φαίνεται περίεργο πώς δεν είδε τον διαρρήκτη αφού ήρθε περπατώντας μέχρι το σπίτι. Αν ήταν ο Άλεξ μου φαίνεται παρατραβηγμένο το ότι φορούσε γάντια την ώρα που έψαχνε, αυτό δείχνει επαγγελματία. Άλλωστε νομίζω ο Άλεξ δεν φορούσε καπέλο, μόνο καπαρντίνα.
Για τον φάκελο γνώριζαν μόνον ο Μελαχρινός και η Μάγδα (μέσω του Μελαχρινού). Δεν πρόσεξα αν η Μάγδα μίλησε σε κάποιον για τον φάκελο.
Edit: Ξαναείδα τη σκηνή, κοίτα που τελικά ο Άλεξ κρατούσε καπέλο...
Πιστευω πως δεν ηταν ο Αλεξ και απλως μας τον εδειξαν αμεσως μετα να μπαινει μεσα στη βιλα για να τον καταστησουν υποπτο στα ματια μας. Το ιδιο εγινε και λιγο προτου φυγει. Η Μαγδα του ειπε οτι δεν ακουσε το αυτοκινητο του κι αυτος της απαντησε οτι παρκαρε πιο περα γιατι ηθελε να περπατησει.
Αυτα απο μονα τους τον αποκλειουν για μενα απο τον κυκλο των πιθανων δολοφονων γιατι στα αστυνομικα εργα αυτοι που δειχνουν υποπτοι, σχεδον παντα δεν ειναι ενοχοι και απλως φαινονται εσκεμμενα ετσι για να μας απομακρυνει ο δημιουργος τους απο την αληθεια.
Εμεις που εχουμε δει τη σειρα ξερουμε οτι αυτη την αμφιεση (καπελο - καμπαρντινα) τη χρησιμοποιουσαν οι δυο δολοφονοι.
Αρα Ξανθος, οπως εθεσες κι εσυ, katerinak, ή Κατια η οποια οπως θυμαμαι φορουσε ακριβως τα ιδια και οταν σκοτωσε τον Απεργη.
Αν δεν ήταν ο Άλεξ, μου φαίνεται περίεργο πώς δεν είδε τον διαρρήκτη αφού ήρθε περπατώντας μέχρι το σπίτι. Αν ήταν ο Άλεξ μου φαίνεται παρατραβηγμένο το ότι φορούσε γάντια την ώρα που έψαχνε, αυτό δείχνει επαγγελματία. Άλλωστε νομίζω ο Άλεξ δεν φορούσε καπέλο, μόνο καπαρντίνα.
Για τον φάκελο γνώριζαν μόνον ο Μελαχρινός και η Μάγδα (μέσω του Μελαχρινού). Δεν πρόσεξα αν η Μάγδα μίλησε σε κάποιον για τον φάκελο.
Edit: Ξαναείδα τη σκηνή, κοίτα που τελικά ο Άλεξ κρατούσε καπέλο...