telonio είπε:
Όντως στη πλατεία μέμου πρέπει να γινόταν χαμός παλιά. Τουλάχιστο μου είχαν πει πως έπαιζαν ξύλο ομάδες παιδιών.Υπήρχε η φήμη πως είχαν ανοίξει κεφάλια και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Καλα αυτο ηταν στο καθημερινο προγραμμα....
....για να σπαει η ρουτινα... :takethat:
telonio είπε:
Σταύρο φαντάζομαι παλαιότερα θα έπερναν μέρος περιστατικά ναρκομανών.
Μαριε,τα παιδια - οι φιλοι του αδερφου μου - μιλαγαν για 7 με 10 χρονια πριν απο το 1992.
Οποτε,μιλαμε για 1982 με 1985....αντε,και βαρια βαρια μεχρι τελη '89.
telonio είπε:
Προσωπικά δεν είχα συναντήσει στη συγκεκριμένη γενικώς κάποιο περιστατικό.
Ουτε εγω.
telonio είπε:
Βασικά αυτό που θυμάμαι πλέον όταν περνώ από την μέμου, είναι (κρατηθείτε) τις χελώνες που έκοβαν βόλτες στο κέντρο της πλατείας.
Που τις θυμηθηκες βρε θηριο???!!!
Πωωωω...τις ειχα ξεχασει!!!!
telonio είπε:
Το space (πλέον supermarket) θυμάμαι που είχε όπως έμπαινες αριστερά τις καμπίνες η μία δίπλα στην άλλη. Στο κέντρο του μαγαζιού ήταν τα μπιλιάρδα και στην αριστερή πλευρά μερικές καμπίνες νανάκια και ίσως φρουτάκια (νομίζω). Το μπαρ αν θυμάμαι καλώς, ήταν όπως έμπαινες δεξιά. Στο space είχα σκίσει το virtua fighter και το sega rally.
Λοιπον η διαταξη ηταν ως εξης....
Διφυλλη κοκκινη πορτα με τζαμενια τετραγωνακια στην εισοδο,
με το που εμπαινες αριστερα ειχε 4 με 5 καμπινες ξυλικια ολες,
δεξια το μπαρ ωπου απο εκει εκανες ψιλα για τα ηλεκτρονικα,
επαιρνες τις μπαλες για τα μπιλιαρδα και σου κραταγε και το χρονο για το τραπεζι,
τερμα δεξια απο το μπαρ ειχε ενα καμαρακι ωπου "κατι" παιζοταν εκει μεσα, απεναντι απο το μπαρ ειχε μια σειρα καμπινες,ακριβως πισω απο αυτες υπηρχαν τα τραπεζια του μπιλιαρδου - 4 Η' 6 αν θυμαμαι καλα,
δεξια απο τα μπιλιαρδα ηταν οι εξομοιωτες,
στην πισω μερια δεξια -αριστερα ειχε σκαλες ωπου
ανεβαινες σε ενα μικρο εξωστη/μπαλκονι ωπου εκει ειχε ολα τα νανακια
και ακριβως κατω απο τον εξωστη/μπαλκονι υπηρχαν το Pinball τα οποια
πρεπει να ηταν γυρω στα 6 με 8 μου φαινεται.
Αριστερα απο τα μπιλιαρδα ειχε μου φαινεται,δεν το καλοθυμαμαι, 2-3 μεγαλους εξομοιωτες.
EDIT
Εφτιαξα και μια κατοψη οπως ακριβως θυμομουν το μαγαζι.
telonio είπε:
Δεν είχα προσέξει να γίνετε τίποτα περίεργο εκεί μέσα. Μάλλον ο Αντώνης έχει δίκιο. Ίσως να μην πέρναμε χαμπάρι μερικά πράγματα εκεί επειδή δεν ήμασταν άνθρωποι που γυρεύαμε μπελάδες.
Οτι κατι γινοταν,γινοταν...αλλα δεν το παιρναμε χαμπαρι!!!
Αλλωστε πηγαιναμε για τα ηλεκτρονικα και οχι για μπελαδες....
Ενα αλλο μαγαζι που θυμηθηκα, ηταν στον Πειραια,στην οδο Βουλγαρη.
Το χω σημειωσει με το κοκκινο βελακι που περιπου ηταν....
...Ηταν ενα μπιχλιασμενο υπογειο θυμαμαι,κατεβαινες 2-3 σκαλακια και με το που εμπαινες επεφτες πανω στο μπαρ,
οι καμπινες - πιο πολυ νανακια ειχε - ηταν περιμετρικα του μαγαζιου και αντι για κερματα,χρησιμοποιουσες μαρκες.
Δεν θυμαμαι την ονομασια του....
Αν γνωριζει κανεις παραπανω πληροφοριες,ας τις ποσταρει.