σιγουρα απο καπου αλλου θα το βρηκε η ελληνικη εταιρια και αλλαξε τον τιτλο για να εχει ισως μεγαλυτερες πωλησειςspirtoulis είπε:Από ότι έχω καταλάβει από το διαδίκτυο η σειρά παίχτηκε και στη Γαλλία, ίσως αυτό να είναι κάποιο επιτραπέζιο που κυκλοφόρησε εκεί και το πήρε η ελληνική εταιρεία και άλλαξε την ονομασία.
ουτε κι εγω το θυμαμαιspirtoulis είπε:Αυτό το παιδικό δεν νομίζω να παίχτηκε Ελλάδα, τουλάχιστον εγώ δεν το θυμάμαι.
Kambia δεν ξερω γιατι δε φαινοταν στις φωτογραφιες του κουτιουKambia είπε:To επιτραπέζιο "Candy η βασίλισσα των λουλουδιών" ποιας εταιρίας είναι? Και αυτό της ΠΑΙΚΟ? Γιατί δε φαίνεται πουθενά το logo της
δε θυμαμαι να εγραφε κατι αλλο,αλλιως θα το σημειωνα σ ενα χαρτακιKambia είπε:Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο σήμα. Λέει πάντως "Παιχνίδια ποιότητας" Αν κάποιος το αναγνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του
Κατερίνα από κει που τις "ψάρεψες" δεν έχει τίποτα άλλες πληροφορίες?
αριαδνη "ο πριγκιπας του λοφου" δεν ηταν ο "Αντονυ" ;αριαδνη είπε:δεν είναι ο αντονυ Κατερίνα αλλά ο πρίγκηπας του λόφου στον 4 πρεπει να είναι ο Αντονυ
σ ευχαριστω αριαδνη!αριαδνη είπε:κατερινα, ο πρίγκηπας του λόφου ήταν ο Αλμπερτ και όχι ο αντονυ.Στο τεταρτο, τωρα που το βλεπω δεν πρεπει να είναι καν η καντυ, αν και το βρηκα στα παζλ της καντυ.