σιγουρα απο καπου αλλου θα το βρηκε η ελληνικη εταιρια και αλλαξε τον τιτλο για να εχει ισως μεγαλυτερες πωλησειςspirtoulis είπε:Από ότι έχω καταλάβει από το διαδίκτυο η σειρά παίχτηκε και στη Γαλλία, ίσως αυτό να είναι κάποιο επιτραπέζιο που κυκλοφόρησε εκεί και το πήρε η ελληνική εταιρεία και άλλαξε την ονομασία.
ουτε κι εγω το θυμαμαιspirtoulis είπε:Αυτό το παιδικό δεν νομίζω να παίχτηκε Ελλάδα, τουλάχιστον εγώ δεν το θυμάμαι.
Kambia δεν ξερω γιατι δε φαινοταν στις φωτογραφιες του κουτιουKambia είπε:To επιτραπέζιο "Candy η βασίλισσα των λουλουδιών" ποιας εταιρίας είναι? Και αυτό της ΠΑΙΚΟ? Γιατί δε φαίνεται πουθενά το logo της
δε θυμαμαι να εγραφε κατι αλλο,αλλιως θα το σημειωνα σ ενα χαρτακιKambia είπε:Δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο σήμα. Λέει πάντως "Παιχνίδια ποιότητας" Αν κάποιος το αναγνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του![]()
Κατερίνα από κει που τις "ψάρεψες" δεν έχει τίποτα άλλες πληροφορίες?
αριαδνη "ο πριγκιπας του λοφου" δεν ηταν ο "Αντονυ" ;αριαδνη είπε:δεν είναι ο αντονυ Κατερίνα αλλά ο πρίγκηπας του λόφουστον 4 πρεπει να είναι ο Αντονυ
σ ευχαριστω αριαδνη!αριαδνη είπε:κατερινα, ο πρίγκηπας του λόφου ήταν ο Αλμπερτκαι όχι ο αντονυ.Στο τεταρτο, τωρα που το βλεπω δεν πρεπει να είναι καν η καντυ, αν και το βρηκα στα παζλ της καντυ.