Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εεε, χμμ, ....Telamonas.stokos είπε:Εκεινο το 22.30 στην αφισσα λες να ειναι παραπλανητικο ?

Σιγά, από τα κορακοχώρια έρχεστε για πρώτη φορά στην Αθήνα; Λοιπόν πάρτε μετρό, όπως είπε και ο φίλτατος Omega και κατεβείτε Κεραμεικό.
  Σιγά, από τα κορακοχώρια έρχεστε για πρώτη φορά στην Αθήνα; Λοιπόν πάρτε μετρό, όπως είπε και ο φίλτατος Omega και κατεβείτε Κεραμεικό.
6 το απόγευμα για σένα ειδικά. Κερνάει και κουπόνι για τήλιο το μαγαζί στην είσοδο!!!exetlaios είπε:Ποιά είναι η ώρα προσέλευσης ;

Ευχαριστώ φίλεVag είπε:Περαστικά του.
 )!Να περάσετε όλοι υπέροχα,να βγάλετε φωτογραφίες ώστε να σας χαρούμε και εμείς οι απόντες  και να κανονίσετε και ένα παρτάκι σύντομα,κατά προτίμηση σε καμιά παραλία για να θυμηθούμε και τις ρετρό καταβολές μας (ξέρετε φωτιές, κιθάρες,μπύρες και να σκάει το κύμα στα πόδια μας),αλλά και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που σιγά σιγά πλησιάζει.Περαστικά και στον θείο σου zoro,εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο...
 )!Να περάσετε όλοι υπέροχα,να βγάλετε φωτογραφίες ώστε να σας χαρούμε και εμείς οι απόντες  και να κανονίσετε και ένα παρτάκι σύντομα,κατά προτίμηση σε καμιά παραλία για να θυμηθούμε και τις ρετρό καταβολές μας (ξέρετε φωτιές, κιθάρες,μπύρες και να σκάει το κύμα στα πόδια μας),αλλά και να υποδεχτούμε το καλοκαίρι που σιγά σιγά πλησιάζει.Περαστικά και στον θείο σου zoro,εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο... ).
 ).Ε, οχι και ενιοτε βρε D2EDeath2Eliza είπε:ευτυχως που προνοησα κ εφερα το μπαλετο μου μαζι, γιατι θα χορευα με τους τοιχους (+ την domniki εννιοτε)
 Hμαρτον!!! Δεν χορεψα το ΥMCA, ή μαλλον καλυτερα, δεν χοροπηδησα στο ρυθμο του? Το λατρευω αυτο το τραγουδι καθως και τις φιγουρες του...που να δεις δοξες στην Αγγλια, οπου ενα ολοκληρο club, καμια 1000αρα ατομα χορευουν στο ρυθμο του...αχ, τι μεγαλες δοξες μου θυμησατε με το παρτυ...απο την Αγγλια (2001) εχω να χορεψω τοσο
   Hμαρτον!!! Δεν χορεψα το ΥMCA, ή μαλλον καλυτερα, δεν χοροπηδησα στο ρυθμο του? Το λατρευω αυτο το τραγουδι καθως και τις φιγουρες του...που να δεις δοξες στην Αγγλια, οπου ενα ολοκληρο club, καμια 1000αρα ατομα χορευουν στο ρυθμο του...αχ, τι μεγαλες δοξες μου θυμησατε με το παρτυ...απο την Αγγλια (2001) εχω να χορεψω τοσο