H δεύτερη ερώτηση πού είναι...;;;Juanita είπε:2 Ερωτήσεις κρίσεως...8)
Θα χωράμε;;;;:sweat:
ή ακούω πολλά κεράσια και
θα είμαστε 20 άτομα στη γωνιούλα :angry: να τα λέμε μεταξύ μας;;;;
Ναι Turrican εισαι γεροπαραξενος Στην disco παμε για χορο :gdance: οχι για να καθομαστε...αλλιως καθεσαι και στον καναπε του σπιτιου σου, που σιγουρα ειναι πιο ανετα και με λιγοτερα dBTurrican είπε:Έχμμμ!! Θα καθόμαστε ή θα είμαστε όρθιοι; recry:
(Δεν είμαι γεροπαράξενος)
domniki είπε:Ναι Turrican εισαι γεροπαραξενος Στην disco παμε για χορο :gdance: οχι για να καθομαστε...αλλιως καθεσαι και στον καναπε του σπιτιου σου, που σιγουρα ειναι πιο ανετα και με λιγοτερα dB
Και οι περισσότεροι απο την δικιά μου παρέα θα είναι όλη μέρα στο πόδι, οπότε κάτι πρέπει να γίνει...Juanita είπε:
Domniki μου μην είσαι τόσο σκληρή...
Έχουμε περάσει μια ηλικία και το γήρας ου γαρ...
Άσε που αν έχουμε κλείσει 15ωρο στο πόδι μάλλον δε θα έχουμε και μεγάλες αντοχές...:dribble:
Προσωπικά, θέλω τον μεγαλύτερο καναπέ του μαγαζιού (έχει :what: δεν έχει;;;;; ) γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η βραδιά... Τουλάχιστον να μην επιβαρύνω διπλανούς όμους... #)
Έχει δίκιο το παιδί! Δεν έχω ιδέα για το πού πέφτει το fashion bar ούτε εγώ, άλλα ούτε και η παρέα που θαφέρω!gtsamour είπε:Δεν ποστάρουμε κανένα χάρτη με το που είναι ακριβώς το fashion club? Το βρήκα στο driveme αλλά δε με αφήνει να πάρω τη φωτό...
Εκτός απο τις οδηγίες στο προηγούμενο μήνυμα μου το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω το Link στο google maps.theoritikos είπε:Έχει δίκιο το παιδί! Δεν έχω ιδέα για το πού πέφτει το fashion bar ούτε εγώ, άλλα ούτε και η παρέα που θαφέρω!