exetlaios
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 1.149
Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι και ο τραυματισμένος καλλιτέχνης αναστενάζει (1977)
RetroDB: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Πέφτουν_οι_σφαίρες_σαν_το_χαλάζι_και_ο_τραυματισμένος_καλλιτέχνης_αναστενάζει
Ταινία: "Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι", ΕΡΤ2
Προβολή: Σάββατο 28/4/1984
Ξεκαθαρίζω από πριν, ότι το θέμα είναι "ελαφρώς στημένο".
Δηλαδή δε νομίζω να βρεθεί και κανένας άλλος, που να γράψει κάτι επιπλέον.
Το θέμα είναι "Ρετρό Σκανδαλώδεις Τηλεοπτικές Προβολές".
Η δική μου πρόταση ( και η μοναδική, μάλλον ! ), είναι η εξής :
Θυμάστε που κάποτε η ΕΡΤ είχε αποφασίσει Σάββατο βράδυ, να βάλει μια θολοκουλτουριάρικη ταινία, που λεγόταν "ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ" ;
Η ταινία παραήταν τολμηρή (αλλά και γενικώς χάλια). Έδειχνε μια ηλικιωμένη γυναίκα να θηλάζει τον ενήλικο γιό της και διάφορα άλλα σκανδαλώδη !
Το αποτέλεσμα ήταν να κατακλυστεί από αμέτρητα τηλέφωνα διαμρτυρίας η ΕΡΤ και να διακόψει άρρον-άρρον την προβολή !
( Υ.Γ. : Αν μια παρόμοια θολοκουλτουριάρικη ταινία παιζόταν στις μέρες μας, προφανώς η ΕΡΤ θα έδινε και επιχορήγηση ! )
RetroDB: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Πέφτουν_οι_σφαίρες_σαν_το_χαλάζι_και_ο_τραυματισμένος_καλλιτέχνης_αναστενάζει
Ταινία: "Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι", ΕΡΤ2
Προβολή: Σάββατο 28/4/1984
Ξεκαθαρίζω από πριν, ότι το θέμα είναι "ελαφρώς στημένο".
Δηλαδή δε νομίζω να βρεθεί και κανένας άλλος, που να γράψει κάτι επιπλέον.
Το θέμα είναι "Ρετρό Σκανδαλώδεις Τηλεοπτικές Προβολές".
Η δική μου πρόταση ( και η μοναδική, μάλλον ! ), είναι η εξής :
Θυμάστε που κάποτε η ΕΡΤ είχε αποφασίσει Σάββατο βράδυ, να βάλει μια θολοκουλτουριάρικη ταινία, που λεγόταν "ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ" ;
Η ταινία παραήταν τολμηρή (αλλά και γενικώς χάλια). Έδειχνε μια ηλικιωμένη γυναίκα να θηλάζει τον ενήλικο γιό της και διάφορα άλλα σκανδαλώδη !
Το αποτέλεσμα ήταν να κατακλυστεί από αμέτρητα τηλέφωνα διαμρτυρίας η ΕΡΤ και να διακόψει άρρον-άρρον την προβολή !
( Υ.Γ. : Αν μια παρόμοια θολοκουλτουριάρικη ταινία παιζόταν στις μέρες μας, προφανώς η ΕΡΤ θα έδινε και επιχορήγηση ! )
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: