Πήραμε και STE.

Η τελευταια ομως προταση, ποιανου ειναι?Εεεεεεεε :cool:
 
ChrisTOS είπε:
Εν τω μεταξύ αυτές οι προσφορές έκαναν τρομερό κακό στην Atari. Αν είχες 100 παιχνίδια, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να αγοράσεις ποτέ 1. Βέβαια συμβαδίζει με την λογική του Tramiel: There is nothing wrong with playing games on a computer. But if that's all you do then it's a toy.
Δεν ήταν κακό που έκανε προσφορές τότε. Ο ανταγωνισμός τόσο της αμίγκα όσο και των 16bit παιχνιδομηχανών ήταν μεγάλος και έπρεπε να κάνει το μηχάνημα δελεαστικό. Δεν αρκούσε να τον προβάλει ως μηχάνημα με αξιόλογες επαγγελματικές εφαρμογές.

Προσωπικά πάντως δεν συμφωνώ με την άποψη του tramiel διότι όλοι πήραμε τότε υπολογιστή για τα παιχνίδια αλλά κάναμε -έστω και σπάνια- και άλλα πράγματα με αυτό. Η άποψη αυτή ήταν απόλυτη σαν τον τρόπο που διοίκησε την Ατάρι... :sealed:
 
spyros_s είπε:
Δεν ήταν κακό που έκανε προσφορές τότε. Ο ανταγωνισμός τόσο της αμίγκα όσο και των 16bit παιχνιδομηχανών ήταν μεγάλος και έπρεπε να κάνει το μηχάνημα δελεαστικό. Δεν αρκούσε να τον προβάλει ως μηχάνημα με αξιόλογες επαγγελματικές εφαρμογές. Προσωπικά πάντως δεν συμφωνώ με την άποψη του tramiel διότι όλοι πήραμε τότε υπολογιστή για τα παιχνίδια αλλά κάναμε -έστω και σπάνια- και άλλα πράγματα με αυτό. Η άποψη αυτή ήταν απόλυτη σαν τον τρόπο που διοίκησε την Ατάρι... :sealed:
Όχι κάνεις λάθος. Η επιλογή που έκανα αναφορικά στον falcon αφορούσε πολύ περισσότερο στο κομμάτι που τον θεωρούσα περισσότερο ολοκληρωμένο υπολογιστή από την Amiga ή τα PC. Επιπλέον το brand loyalty ήταν πολύ μικρό κομμάτι της επιλογής. Θυμάμαι είχα πάει να διαλέξω ανάμεσα σε μια 1200 και τον Falcon, στην 1200 μου είπαν για τα παιχνίδια και το video, στον falcon μου έδειξαν multimedia και superfast 3d.

Και η όλη σχεδίαση των μηχανημάτων το δείχνει: Η atari έφτιαξε επαγγελματικά μηχανήματα που είχαν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια. Δες τον ST, έχει 2 serial ports, DMA στην θύρα του σκληρού στην οποια συνδεόταν και ο Laser printer, midi ports (τις οποίες η Atari πιστεύω ότι τις έβαλε περισσότερο για networking παρά για μουσική). Και αν θες σαν λογική ήταν πολύ σωστότερη της Amiga. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Apple.
 
Δεν διαφωνώ όπως το θέτεις. Βέβαια στην περίπτωση της αμίγκα η ρετσινιά της παιχνιδομηχανής ήταν τέτοια που συνειρμικά και αυθόρμητα το όνομα amiga σήμαινε παιχνίδι. Αυτό θέλαμε αυτό μας έδειχναν
 
spyros_s είπε:
Καλορίζικο φίλε μου. Πλέον θα βλέπεις με τα μάτια σου γιατί το 1991 είχες πάρει το σωστό μηχάνημα! :D
σίγουρα είναι το σωστό αλλά μη ξεχνάμε ότι για την Amiga έδωσα 200 χιλιάρικα

ενώ το ST έκανε 80 με το modulator για TV. Εντάξει δε τίθεται θέμα ανωτερότητας. Πάντως το Atari είναι πιο στιλάτο.
 
Shinobi, καλοδουλευτο αλλα πρωτη και σημαντικοτερη δουλεια σου να βγαλεις τα γελοια αυτοκολητα με τους ελληνικους χαρακτηρες που μας φορτωνε η ΕΛΚΑΤ!! :)

Shinobi είπε:
Πάντως το Atari είναι πιο στιλάτο.
Αν αποφασισεις να τον βαψεις ποτε, θα σιχτηρισεις τον σχεδιαστη του οπως εχω κανει παμπολες φορες, ειδικα στο θεμα με τις λοξες στον αξονα Χ,Υ γριλιες!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
phil_vr είπε:
Shinobi, καλοδουλευτο αλλα πρωτη και σημαντικοτερη δουλεια σου να βγαλεις τα γελοια αυτοκολητα με τους ελληνικους χαρακτηρες που μας φορτωνε η ΕΛΚΑΤ!! :)
καλά πως τα είδες? έβαλες μεγεθυντικό φακό? :D
 
Πίσω
Μπλουζα