Νομίζω ότι το παγωτό με την τσιχλόφουσκα ήταν το Ποπ της Έβγα. Θυμάμαι μια πολύ παλιά διαφήμιση της Έβγα, με σλόγκαν "Έβγα, τα πιο παγωτά", νομίζω ήταν 5 παγωτά, δε θυμάμαι το πρώτο, τα άλλα ήταν Ρόκετ, Ποπ, Σάντουιτς, Πους-Απ. Το τελευταίο ήταν συνδυασμός κυπελλάκι και ξυλάκι, κρατούσες το κυπελλάκι και έσπρωχνες το ξυλάκι προς τα πάνω, και το παγωτό ανέβαινε.
Το ποδοσφαιράκι/μπάσκετ το είχα κερδίσει και εγώ, αλλά δε θυμάμαι ποια εταιρία παγωτών ήταν. Είχε μέσα ένα πλατύ κομμάτι φελιζόλ και γύρω γύρω χαρτόνι, και είχε από τη μια πλευρά παιχνίδι ποδοσφαίρου και από την άλλη μπάσκετ. Είχε κύκλους που αντιστοιχούσαν σε παίκτες των δύο ομάδων, και προσπαθούσαμε να χτυπήσουμε με το δάχτυλό μας την "μπάλα", η οποία ήταν περίπου σαν πούλι από τάβλι, αλλά με στρογγυλεμένη την πάνω επιφάνεια, έτσι ώστε να πασάρουμε από τον ένα παίκτη μας στον άλλο, μέχρι να φτάσουμε στο γκολ.
Θυμάμαι και το παγωτό με το κύπελλο-μπάλα, όταν τρώγαμε το παγωτό χρησιμοποιούσαμε το μπαλάκι για να παίξουμε ποδόσφαιρο.