Τα Solero ήταν της Algida και θυμάμαι ειδικά ένα καλοκαίρι είχαν βγάλει τα Solero Shots, που ήταν ένα πράσινο πλαστικό κυλινδρικό κουτί με καπάκι και μέσα είχαν μπαλίτσες γρανίτας. Είχε κάνει επιτυχία, αλλά δυστυχώς δεν είχα δοκιμάσει.perlastar είπε:Το θεϊκό για μένα Solero, που δεν έχω δει να υπάρχει τώρα κάπου στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στη Μ.Βρετανία και δοκίμασα Solero ξυλάκι μάνγκο: Βελούδινη κρέμα μάνγκο απέξω, βανίλια με πλούσιο σιρόπι μάνγκο από μέσα. Ήταν σαν να ταξίδεψα στους κήπους του παραδείσου!
Με καθυστέρηση ενός μήνα, συμφωνώ απόλυτα με την Daredevil! Απαιτώ να επανεξεταστεί η υπόθεση "Shock" και να βγει το "Shock" ξανά! Κάτω η πρωτοκαθεδρία της σοκολάτας στα παγωτά!!!D@redevil είπε:Διαμαρτύρομαι εντονότατα!
Θέλω Shock! recry:
Δε θα σας γίνει το χατήρι... chocolate rules the world!!!! :supergrin:nwntas είπε:Κάτω η πρωτοκαθεδρία της σοκολάτας στα παγωτά!!!
Ν' αγιάσει το στοματάκι σου, Νώντα!nwntas είπε:(...)Κάτω η πρωτοκαθεδρία της σοκολάτας στα παγωτά!!!
Σκαναρισα πολλα τευχη μαζι και δεν θυμαμαι...1985 ή 1988...foutix είπε:Παρδαλο από ποιά χρόνια είναι ο διαγωνισμός;
Wow!Μου ειχε ξεφυγει!!!Απιστευτα δωρα!1 εγχρωμος cpc και 4 vectrex!!pardalotzatziki είπε:Διαγωνισμος ALGIDA απο Ποπάϋ
Mαλλον 1986 γιατι στο τελος του 85 εμφανιστηκε ο 6128 στην Ευρωπη.foutix είπε:Παρδαλο από ποιά χρόνια είναι ο διαγωνισμός;
1995, τα στιγμιοτυπα ειναι προσφορα του DR_SLUMPprisma είπε:Αυτά τι χρονολογίας είναι? Από τα λογότυπα φαίνονται σχετικά πρόσφατα πάντως.
Eυχαριστώ...katerinak είπε:1995, τα στιγμιοτυπα ειναι προσφορα του DR_SLUMP
Χριστινα το παγωτο Φρου Φρου το θυμαμαι κι εγω και το ειχα αναφερει σε καποιο ποστ αυτου του θρεντBETTY BOOP είπε:Θυμάμαι το παγωτό Ροζ Πάνθηρας με τη φατσούλα του συμπαθητικού cartoon.
Είχε κυκλοφορήσει και παγωτό Φρου Φρου από το ομώνυμο cartoon στην τηλεόραση; Γιατί θυμάμαι ένα παγωτό σε ξυλάκι το οποίο ήταν μια φατσούλα με μύτη από μπαλίτσα τσίχλας...δεν θυμάμαι ποιο παγωτό ήταν, υπολογίζω κάπου τη δεκαετία του 80 με αρχές 90 η κυκλοφορία του...
Όποιος θυμάται ας μας διαφωτίσει...