Wally
Retired Admin
- Joined
- 19 Ιαν 2006
- Μηνύματα
- 25.840
- Αντιδράσεις
- 4.487
Ποτε τα τυποποιημενα "παγωτα" δεν ηταν πραγματικα παγωτα. Το παγωτο ειναι σκευασμα που γινεται με φρεσκο γαλα.Απλα τωρα τους υποχρεωνουν να γραφουν οτι ειναι παγωμενο γλυκισμα.
Οπως ακριβως και στα γιαουρτια. Η μανα μου τρωει χρονια ενα συγκεκριμενο γιαουρτι πασιγνωστης Ελληνικης μαρκας που υπεθετε οτι ειναι πληρως Ελληνικο.
Ε, πλεον που αναγκαζονται να γραφουν απο τι αποτελειται διαβαζουμε πανω στη συσκευασια:
Ελληνικο γιαουρτι σε πηλινο με πετσα FTW και ας αφησουμε τους αλλους να εισαγουν γαλα και απο το Τσερνομπιλ.
Οπως ακριβως και στα γιαουρτια. Η μανα μου τρωει χρονια ενα συγκεκριμενο γιαουρτι πασιγνωστης Ελληνικης μαρκας που υπεθετε οτι ειναι πληρως Ελληνικο.
Ε, πλεον που αναγκαζονται να γραφουν απο τι αποτελειται διαβαζουμε πανω στη συσκευασια:
Και φαντασου αυτο γραφει "γιαουρτι" - παρασκευαζεται με φρεσκο - οσο "φρεσκο" μπορει να ειναι το γαλα που ταξιδευει με φορτηγα απο τη Κεντρικη Ευρωπη. Με την νεα νομοθεσια τα περισοτερα "γιαουρτια" (που φυσικα δεν ηταν απο φρεσκο γαλα) γραφουν πλεον στην συσκευασια "επιδορπια γιαουρτιου". Επιστω την προσοχη σας στα "παιδικα".Απο γαλα 50% Γερμανιας, 25% Γαλλιας, 22% Ολλανδιας, 3% Ιταλιας
Ελληνικο γιαουρτι σε πηλινο με πετσα FTW και ας αφησουμε τους αλλους να εισαγουν γαλα και απο το Τσερνομπιλ.