η δελτα βγαζει παρφε σε οικογενειακη συσκευασια 2 λιτρωνClemence είπε:τα παγωτά ''παρφέ'' υπάρχουν ακόμα?
κι εγω τα θυμαμαι αυτα που λες: ο ροζ πανθηρας ειχε τη μορφη του ροζ πανθηρα,ηταν φυσικα παγωτο φραουλα και η πισω πλευρα ηταν επικαλυψη σοκολατας .Το αλλο παγωτο που αναφερεις με την τσιχλοφουσκα ειναι σιγουρα ο φρου φρου,μονο που εκει δε θυμαμαι τη μορφη του ουτε τις γευσεις ,η τσιχλοφουσκα ηταν σιγουρα η μυτη του.Υπηρχε ενα παγωτο παρομοιο με τη VIENNETA σε ατομικη συσκευασια που λεγοταν RECITAL δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομαBETTY BOOP είπε:Θυμάμαι και το παγωτό ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ που κυκλοφορούσε τη δεκαετία του 80...Βανίλια-φράουλα και στη θέση της μύτης, αν θυμάμαι καλά, μια τσιχλόφουσκα...Εντύπωση μου είχε κάνει και το παγωτό VIENNETA της algida σε οικογενειακή συσκευασία...
Πολλοί!!!!! Άσχετα αν εντέλει μεγάλο μέρος του παγωτού κατέληγε στη μπλούζα, επειδή στην αρχή δεν έτρεχε τπτ αλλά στο τέλος άνοιγαν οι καταρράκτες!!!!!!Clemence είπε:Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά αλλά ... πόσοι από σας απολάμβαναν τον πύραυλο τρώγοντας πρώτα το κάτω-κάτω μέρος απ΄το χωνάκι και περιμένοντας υπομονετικά να λιώσει το παγωτό και να το ρουφήξουν απ΄την τρύπα?
παλια το εκανα αυτοClemence είπε:Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά αλλά ... πόσοι από σας απολάμβαναν τον πύραυλο τρώγοντας πρώτα το κάτω-κάτω μέρος απ΄το χωνάκι και περιμένοντας υπομονετικά να λιώσει το παγωτό και να το ρουφήξουν απ΄την τρύπα?
εγω επειδη πρωτα δοκιμασα το "κοκτέιλ" και μετα αφου δεν το εβρισκα ανακαλυψα και δοκιμασα το "ροκετ", πιστευα οτι καποια στιγμη το "κοκτέιλ" μετονομαστηκε σεDimitrissss είπε:Το «Ρόκετ» ήταν της ΕΒΓΑ, ενώ πανομοιότυπη γεύση, συσκευασία και... τιμή είχε το «Κοκτέηλ» της Δέλτα. Θα πρέπει το δεύτερο να είχε αντιγράψει το πρώτο. Ίσως γι' αυτό και δεν άντεξε τόσο πολύ στο χρόνο.
katerinak είπε:εγω επειδη πρωτα δοκιμασα το "κοκτέιλ" και μετα αφου δεν το εβρισκα ανακαλυψα και δοκιμασα το "ροκετ", πιστευα οτι καποια στιγμη το "κοκτέιλ" μετονομαστηκε σε " ροκετ" (δεν ειχα προσεξει την εταιρια..) ,ενω στην πραγματικοτητα υπηρξαν και τα 2 αλλα απο διαφορετικη εταιρια,το πρωτο ηταν της ΔΕΛΤΑ και το 2ο της ΕΒΓΑ!!!
Προβολή συνημμένου 35914
καποιος πιο πανω εγραψε οτι ειχαν και ιδια γευση,αλλα κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου: το κοκτέιλ ηταν καλυτερο,ειχε κατι το ιδιαιτερο το σιροπι σοκολατας..κατι που ελειπε απ το ροκετ.. Δεν ξερω γιατι εξαφανιστηκε απ την αγορα το κοκτειλ...imperium είπε:νομιζω και στη γευση ειναι διαφορετικατο κοκτειλ μαρεσει περισσοτερο
Clemence είπε:Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά αλλά ... πόσοι από σας απολάμβαναν τον πύραυλο τρώγοντας πρώτα το κάτω-κάτω μέρος απ΄το χωνάκι και περιμένοντας υπομονετικά να λιώσει το παγωτό και να το ρουφήξουν απ΄την τρύπα?
παιδια εγω κοκτειλ βρισκω ακομα και μαλιστα το εχουν βγαλει και σε οικογενειακη συσκευασια στην δελτα και σε 2 γευσεις βανιλια η σοκολαταkaterinak είπε:καποιος πιο πανω εγραψε οτι ειχαν και ιδια γευση,αλλα κι εγω θα συμφωνησω μαζι σου: το κοκτέιλ ηταν καλυτερο,ειχε κατι το ιδιαιτερο το σιροπι σοκολατας..κατι που ελειπε απ το ροκετ.. Δεν ξερω γιατι εξαφανιστηκε απ την αγορα το κοκτειλ...
θανος κυκλοφορει ακομα το γνωστο κυπελλακι;στην ιδια συσκευασια; με την ιδια γευση;θανος είπε:παιδια εγω κοκτειλ βρισκω ακομα και μαλιστα το εχουν βγαλει και σε οικογενειακη συσκευασια στην δελτα και σε 2 γευσεις βανιλια η σοκολατα
ναι πηρα προχθες υπαρχει και ειναι και απ τα φθηνα παγωταkaterinak είπε:θανος κυκλοφορει ακομα το γνωστο κυπελλακι;στην ιδια συσκευασια; με την ιδια γευση;
ωραια με την πρωτη ευκαιρια θα το ξαναδοκιμασω!!!θανος είπε:ναι πηρα προχθες υπαρχει και ειναι και απ τα φθηνα παγωτα