Παιδικά Βινύλια LP

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DimitrisK
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τώρα θα φανώ κακός αν πω ότι στο εξώφυλλο του δίσκου "Δέσποινα-Σάκης" (Όχι Βανδή, ούτε Ρουβάς) δε μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός είναι ποιός; Με όλη αυτή τη μαλλούρα...

Τι να απέγιναν αυτά τα παιδιά, άραγε;

Αμάν ρε Νώντα! :biglaugh: Θα με κάνεις να φτύσω τον καφέ μου! :D

Εμένα πάντως μου λύθηκε η απορία από πού είναι το άβαταρ του Μάνου!

Btw, ξέρεις ότι έχουμε ολόκληρο θέμα για το Μάνο Αρβανιτίδη, ε? :) http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?19881

Όχι, προς θεού, μην πνιγείς! Σε θέλουμε ζωντανή και γερή!

Εν τω μεταξύ, το κόλπο είναι να γυρίσεις στο οπισθόφυλλο του δίσκου, κι εκεί ξεκαθαρίζει το πράγμα για το ποιός είναι ποιός. Τέλειο διαφημιστικό τρυκ! :P

Εδώ μέσα παθαίνεις ένα πράγμα σαν την αυτόματη συμπλήρωση της Google: ενώ λες "ποιός να θυμάται άραγε το τάδε", δεν προλαβαίνεις να το εκφράσεις, τσουπ! Να σου οι πληροφορίες! Πάω να δω κι από κει, γιατί ούτε ακουστά δεν τον είχα τον Μάνο Αρβανιτίδη (καμιά σχέση με τον Πασχάλη; παω να τσεκάρω :P ).

Τι ακριβώς είδες στο οπισθόφυλλο που σου ξεκαθάρισε ποιος είναι ποιος, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω! Εγώ από το εξώφυλλο κατάλαβα τις αντιστοιχίες! :D

D@redevil είπε:
Τι ακριβώς είδες στο οπισθόφυλλο που σου ξεκαθάρισε ποιος είναι ποιος, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω! Εγώ από το εξώφυλλο κατάλαβα τις αντιστοιχίες! :D
Ίσως να είναι το χαμόγελο της μικρής και τα γυαλιά αυτό που με έκανε να ψυχαναιμιστώ (όχι να σιγουρευτώ) ποιός είναι ποιός. Γιατί στο εξώφυλλο το παιδί με τα γυαλιά έχει ένα ύφος "τόλμα να με κοροϊδέψεις και να με πεις "πατομπούκαλο" και θα φας χαλίκια"...

Κάτσε ρε συ! Με μπέρδεψες!

Το παιδί με τα γυαλιά είναι ο Σάκης!

Η Δέσποινα είναι η κοπελίτσα χωρίς τα γυαλιά, σωστά?

Τσου! Σύμφωνα με το οπισθόφυλλο, το παιδί με τα γυαλιά είναι η Δέσποινα και το παιδί με τα μαύρα μαλλιά, άνευ γυαλιών, είναι ο Σάκης. Ο Σάκης με τα μαύρα έχει το στυλ των διαφόρων εφήβων που αφήνουν μακρύ μαλλί (ειδικά πριν κάποια χρόνια ήταν της μόδας), αλλά το ύφος της Δέσποινας στο εξώφυλλο σε μπερδεύει, γιατί είναι πιο σοβαρή, έως και ενοχλημένη που ο φωτογράφος θέλει να την απαθανατίσει σε αυτή την πόζα. Γυρνώντας στο οπισθόφυλλο, βλέπεις ένα πρόσχαρο παιδί, κρατάς κιόλας την υπόθεση ότι το παιδι με το μαύρο μαλλί είναι ο Σάκης, και "το βρήκα, είναι η Δέσποινα" (τελείως μάντεψε ποιός :P ).

Βέβαια, μπορεί ο παραπάνω ισχυρισμός να είναι τελείως λάθος, οπότε και παρακαλούνται οι γνωρίζοντες το θρυλικό αυτό μουσικό ντούο να μας τους ξεχωρίσουν, για την τιμή των όπλων!

Οκ, έχω νιώσει πολύ ξανθιά τώρα! :P

Κάθομαι το κοιτάζω και το ξανακοιτάζω, αλλά δε μπορώ να διακρίνω όλα αυτά που λες!....

Τέλος πάντων, δες προβληματισμός!!!

Dead end! Το βασικότερο δε σκφτήκαμε: να κάτσουν στη φωτό με τη σειρά των ονομάτων τους... Πρώτα η Δέσποινα (αριστερά) μετά ο Σάκης (δεξιά).

(σοβαρός προβληματισμός...)

Το μόνο στοιχείο που βρήκα είναι ότι η Δέσποινα (όπου κι αν είναι στη φωτό...) λέγεται Δέσποινα Βασιλάκη (στα σχόλια

). Αν όντως είναι αυτή, τότε προσπάθησε να κάνει κάποια μουσική καριέρα μια δεκαετία μετά, συμμετέχοντας είτε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1992 (σαν τον περιβόητο Μάνο), είτε κάνοντας κόβερ γνωστά τραγούδια για μουσικές συλλογές, όπως φαίνεται εδώ. Πλέον αγνοούνται τα μουσικά ίχνη της.

D@redevil είπε:
Εμένα πάντως μου λύθηκε η απορία από πού είναι το άβαταρ του Μάνου!
Το είχα γράψει και στο σχετικό θέμα από που είναι το avatar μου:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?13948-Τι-είναι-το-avatar-σας-γιατί-το-επιλέξατε&p=349336&viewfull=1#post349336

nwntas είπε:
Τώρα θα φανώ κακός αν πω ότι στο εξώφυλλο του δίσκου "Δέσποινα-Σάκης" (Όχι Βανδή, ούτε Ρουβάς) δε μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός είναι ποιός; Με όλη αυτή τη μαλλούρα...
Τι να απέγιναν αυτά τα παιδιά, άραγε;
Πάντα πίστευα ότι η Δέσποινα είναι με τα καστανά μαλλιά και ο Σάκης με τα ξανθά, τώρα αρχίζω και εγώ να αμφιβάλλω.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
nwntas είπε:
Dead end! Το βασικότερο δε σκφτήκαμε: να κάτσουν στη φωτό με τη σειρά των ονομάτων τους... Πρώτα η Δέσποινα (αριστερά) μετά ο Σάκης (δεξιά). (σοβαρός προβληματισμός...)

Το μόνο στοιχείο που βρήκα είναι ότι η Δέσποινα (όπου κι αν είναι στη φωτό...) λέγεται Δέσποινα Βασιλάκη (στα σχόλια

Kι επειδή η κόμμωση μας μπερδεύει ποιος είναι ποιος, λέω ότι η Δέσποινα είναι το παιδί χωρίς τα γυαλιά και ο Σάκης το παιδί με τα γυαλιά στο εξώφυλλο του δίσκου, μετά από σχετική αναζήτηση στο google, τα παιδιά είχαν εμφανιστεί στα ''Ταλέντα'' της κρατικής τηλεόρασης στη δεκαετία του 70 και έτσι μπήκαν στο χώρο της μουσικής, αλλά δεν ξέρω αν ασχολήθηκαν σοβαρά...

Πάντως μου αρέσει που βλέπω παιδιά που ασχολήθηκαν κάποτε με τη μουσική και έβγαλαν δίσκους με τραγούδια. Μου θύμισε τη μικρή Αννούλα Βασιλείου και το τραγούδι της Happy birthday to you που ακουγόταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 (έχω και την κασέτα).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
manos311 είπε:
Το είχα γράψει και στο σχετικό θέμα από που είναι το avatar μου :( ...)
Πωπω! #)

Mea culpa - δεν το θυμόμουν! #)

manos311 είπε:
Πάντα πίστευα ότι η Δέσποινα είναι με τα καστανά μαλλιά και ο Σάκης με τα ξανθά, τώρα αρχίζω και εγώ να αμφιβάλλω.
Α, όχι! Μη μου τα γυρνάς! Πάνω που άρχισα να βρίσκω σύμμαχο! :D

το κοριτσι αριστερα, το αγορι δεξια, ολοκληρη οικογενεια στηθηκαμε και ψηφιζουμε!!!!

Πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τη Δέσποινα χωρίς γυαλιά και το Σάκη με γυαλιά...

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά αρχίζω κι εγώ να το πιστεύω σιγά σιγά (ψυχολογία των πολλών έναντι των λίγων :P ).

Η κοπέλα έχει λογαριασμό στο youtube αλλά ντρέπομαι να τη ρωτήσω "στο εξώφυλλο του δίσκου σας ποιός είναι ποιός;". Γαϊδουριά!

Έλα βρε, μπορείς άνετα να της προτείνεις να γραφτεί, ώστε να τη ρωτήσουμε εμείς! :biglaugh:

Χαχαχαχα! :D

Οκ, θα μπει η γυναίκα και δεν έχουμε ούτε καν ένα θέμα! :)

Κάντε μια ψακτική, εσείς οι μουσικόφιλοι, να ανοίξουμε ένα θέμα τουλάχιστον!!! ;)

Εγώ που είχα ψάξει παλαιότερα, μόνο εκείνα τα σχόλια στο Youtube είχα βρει, είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι παραπάνω. Μόνο αν μας δώσουν οι ίδιοι στοιχεία μπορούμε να ανοίξουμε θέμα.

Άρα αν τελικά γραφτεί η Δέσποινα, θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες να μας δώσει! :)

Πίσω
Μπλουζα