Χτες οι κορες μου, μου ειχαν γινει τσιμπουρι να τους νοικιασω το DVD με τα Στρουμφακια (την φετινη κινηματογραφικη εκδοχη). Παρα τους 70 βαθμους Κελσιου, καβαλησα το ποδηλατακι μου και πηγα στο Βιντεοκλαμπ (ρετρο εκφραση). Η ωραιοτατη βιντεοκλαμπου (ομοιως ρετρο..η εκφραση εννοω...η δεσποινις ειναι σαν τα cold waters) με ενημερωσε οτι ηταν νοικιασμενη!! Damn!!
Με το που γυριζω σπιτι ερχομαι αντιμετωπος με το βλεμμα των θυγατερων και την ανοητη ιδεα της γυναικας μου να γραφτω σε αλλο βιντεοκλαμπ. Αφου γειωσα τη συζυγο καθησα να βρω λυση στο θεμα που απασχολουσε τις μικρες.
Και ιδου! Μια εμπνευση φωτισε το μυαλο μου! Ποια εμπνευση? Η ιδια η Μουσα Καλλιοπη!
"Στρουμφακια θελουν? Στρουμφακια θα εχουν!"
Μαζευω λοιπον την ανυποψιαστη οικογενεια, "ανοιγω το βιντεο, παιρνω ενα σνακ" (που λεει και ο Ζουγανελης στην επικη διαφημιση των αδικοχαμεων "Βιντεοσνακ") και τους σκαω το
Στουμφακια στο Φεγγαρι!
Αποτελεσμα: Οι κορες μου σκιαχτηκαν και αποχωρησαν εντος δεκαλεπτου οριωμενες
"Αυτα δεν ειναι τα Στρουμφ, ειναι πατσαβουρια, δες τα μονος σου", η δε γυναικα μου, εκανε μετρηση εγκεφαλικων κυτταρων και βρεθηκε οτι εκαψε γυρω στο μισο εκατομυριο μεσα σε 10 λεπτα θεασης (θυμηθηκε οτι εχει και σιδερο και αποχωρησε και αυτη
).
Εγω παντως το ειδα ολοκληρο και το ευχαριστηθηκα!