Παιχνίδια που ακυρώθηκαν στην πορεία του χρόνου

vagosgta3

RetroNuts!
Joined
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.887
Αντιδράσεις
25
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ καλό φαίνεται το ICO στο Playstation!

Επίσης, μένω άναυδος από το Resident Evil στο Gameboy Colour...
 
To http://gtwportal.retro-net.de/ ειναι must .

(μαζι με τα links για )

GTW64

aGTW

Atari Protos

Games That Time Forgot (ZX Spec.)

Hidden Palace (various)

Just Adventure - Unfinished Adventure games

List of cancelled games (Wikipedia)

Planet V-Boy - Unreleased (V-boy)

Playstation Graveyard

The Lost Levels (Various)

The Warp Zone (NES)

Unreleased games (Apple)

Unseen 64 (N64)

e.t.c.
 
Ρετρό Παιχνίδια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ

Δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα και ανοιξα αυτο. Ουσιαστικα θελω να βγαλω καποιες ρετρο απογοητευσεις για παιχνιδια που ηθελα (και ακομα θελω σαν τρελος!) να δω, αλλα για καποιους λαθους δεν κυκλοφορησανε ποτε..

Werewolf: the apocalypse [1996 pc]

Η μεγαλυτερη πικρα στο χωρο.. το τι email εχω στειλει στην εταιρια και σε εργαζομενους της, και το ποσο τρεξιμο εριξα για να ψαχνω ανθρωπους που το ειχανε στα χερια τους δεν λεγεται..

Συνοπτικα, ξεκινησε ως action/platform και κατεληξε σε action/adventure.

Η δευτερη εκδοση του, το heart of Gaia, ειχε γινει preview σε τευχος του pcmaster, οπου εξαφανιστηκε σε καποια φαση το preview disk απο το περιοδικο. Ειχα παθει ενα μικρο σοκ οταν μου ειπε ο κυριος Κρατσας πως δεν μπορουσε να το βρει στο αρχειο του περιοδικου :(

Final fantasy 64 / final fantasy vi-2 [1995 nintendo 64]

Η συνεχεια ( ;) του παιχνιδιου για snes. Τα μονα πραγματα οπου εγιναν γνωστα ειναι η παρουσια καποιων παλαιοτερων χαρακτηρων, και πιθανοτατα η συνεχεια με καποιο τροπο στο παλαιοτερο παιχνιδι. Το μονο που εχει γινει γνωστο ειναι, πως χρησιμοποιηθηκε μερος της ιστοριας για το final fantasy vii.

Sonix xtreme [199; megadrive/32x/saturn]

το παιχνιδι μετα απο πολυχρονες αναβολες και μεταφορες, ακυρωθηκε το 1997 με την τελευταια εκδοχη του, για το sega saturn. Με τα οσα εχουνε αποκαλυφθει απο αυτους που παιξανε το παιχνιδι, μιλησανε για γροθια της sega στο mario 64. Ανεπισημο remake για τα pc προγραμματιζεται εδω και αρκετα χρονια απο πρωην προγραμματιστες της sega αλλα και φανατικους φιλους της. Το demo που κυκλοφορησε λιγα χρονια πριν, εχει ελαχιστη σχεση με το επος του παιχνιδιου που ετοιμαζοτανε να βγει.

Resident evil 1.5 (2 unreleased) [1997 playstation]

Απο τις μεγαλυτερες αποητευσεις στους φιλους της σειρας ητανε και η ακυρωση του resident evil 2 prototype. Το μονο που εχει δηλωσει η εταιρια, ειναι πως δεν ηθελε να μεινει στο δρομο που χαραξε το resident evil 1, και ηθελε να διαφοροποιηθει περισσοτερο. Με τα δεδομενα που εχουνε αποκαλυφθει για το παιχνιδι, πιθανοτατα θα μιλαγαμε για το καλυτερο παιχνιδι τρομου. Μια ολοκληρωμενη εκδοση του, πουληθηκε προσφατα προς 10.000$ χωρις σχεδια απο τον κατοχο της να το μοιραστει με την gaming κοινοτητα :(
 
Θα προσθεσω και εγω μια πλατφορμαρα για το αγαπημενο μου SEGA Megadrive το Jim Power! Ηταν τυπου Risky Woods, Legend of Galahad, παιχνιδια της Electronic Arts επισης για MD! Πολυ κριμα εμεινα παντα με το ονειρο.

Επισης κριμα που δε κυκλοφορησε ποτε ενα Sonic the Hedgehog prototype game για το SEGA Saturn ή το Sonic 2 ΒΕΤΑ για το MD που ειχε διαφορετικες πιστες.

Castlevania για το Dreamcast!! αλλο παραπονο!

Και φυσικα σαν nostalgic point and click Advenure gamer περιμενα παντα το Leisure Suit Larry 8! Lust in space! :'(
 
Το Super Hero (1993) της Psygnosis για Amiga,μέχρι και preview άρθρα είχαμε δει στα Αγγλικά περιοδικά για Amiga αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
 
Warcraft adventures: Lord of the clans


Καταπληκτικά ζωγραφιστά γραφικά και αυθεντικό adventure gameplay. Κρίμα που δεν βγήκε ποτέ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Warcraft adventures: Lord of the clans

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις:

picture.php


Αυτή είναι η διαφήμιση ενός παιχνιδιού που ουσιαστικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ: Ενός υβριδίου Kick Off 2 & Player Manager. Καμία σχέση με το Player Manager 2 που κυκλοφόρησε αργότερα, αφού ο Ντούσαν Μπάγ... εεεε, ο Dino Dini ήθελα να πω είχε πλέον αποχωρήσει από την αγαπημένη μου ANCO για την εξαψήφια προσφορά της Virgin.

Βλέπω τα features που θα είχε αυτό το παιχνίδι και μου τρέχουν τα σάλια... άσε που σε παγκόσμια πρωτοτυπία λέει και τι λειτουργία ΔΕΝ θα έχει. :) Τίμια διαφήμιση!
 
Rakeesh είπε:
χαχαχα ναι το Larry 4 The missing floppies!! Τι χαμος και μυστηριο θυμαμαι, ειχα παιξει πρωτη φορα το Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work ειχα τρελαθει μου αρεσε τοσο πολυ και ξεκινησα να τα παρω ΟΛΑ! Οταν αρχισα να αντιλαμβανομαι πως δεν υπαρχει Larry 4... :p DOH!
 
Ultima 8: The Lost Vale

Δεν κυκλοφόρησε ποτέ εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων του Pagan. Τραγική ιστορία... :xm:
 
μαύρο δάκρυ για τα Ultima 8: The Lost Vale και Castlevania για το Dreamcast ....
 
Εγώ θυμάμαι ένα της σειράς X-Com , το οποίο θα ήταν ή action ή 1st player shooter . Δεν θυμάμαι ακριβώς . Πάντως επειδή ήμουν μεγάλος οπαδός της σειράς , το περίμενα πώς και πώς . Μήπως θυμάται κανείς πώς λεγόταν ;
 
Duke Nukem Forever!!! Με την λατρεία που είχα στον συγκεκριμένο ήρωα από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, πώς και πώς περίμενα την πολλά υποσχόμενη συνέχεια του DN3D. Αλλά τελικά όλοι όσοι το περιμέναμε απογοητευτήκαμε… Και συνεχίζουμε βέβαια!!!
 
Amstrad1981 είπε:
Duke Nukem Forever!!! Με την λατρεία που είχα στον συγκεκριμένο ήρωα από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, πώς και πώς περίμενα την πολλά υποσχόμενη συνέχεια του DN3D. Αλλά τελικά όλοι όσοι το περιμέναμε απογοητευτήκαμε… Και συνεχίζουμε βέβαια!!!
Απορω με τον εαυτο μου πως το ξεχασα! Θα μας στεναχωρησω τωρα αλλα αν δεν εχεις δει το βιντεακι ΔΕΣ το! Gameplay footage απο demo May 2009! Γραφικαρες! Το theme του Duke στη καλυτερη μεταλια απο ποτε! και οι ατακες δινουν και παιρνουν!

I am the King of the world baby! LETS ROCK

[edit]"Duke Nukem Fo..." This video is no longer available due to a copyright claim by TakeTwo Interactive.

 


Sorry about that.[/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
iliekater είπε:
Εγώ θυμάμαι ένα της σειράς X-Com , το οποίο θα ήταν ή action ή 1st player shooter . Δεν θυμάμαι ακριβώς . Πάντως επειδή ήμουν μεγάλος οπαδός της σειράς , το περίμενα πώς και πώς . Μήπως θυμάται κανείς πώς λεγόταν ;
Λες το Alliance.Εγώ πιο πολύ στεναχωρέθηκα που δεν βγήκε το Genesis που θα ήταν "back to the roots" sequel του Apocalypse.Ψάξτε λίγο στο google και θα μάθετε περισσότερα.
 
Unreleased μεταφορές παιχνιδιών που μας στοίχησαν! Τί θα θέλαμε να δούμε και πού

Φαντάζομαι οτι αυτό το thread θα πονέσει πολλές καρδιές, απο το παρελθόν μέχρι τον αιώνα τον άπαντα!

Θα ξεκινήσω με μια πονεμένη ιστοριά εν ονόματι: Street Fighter II -CPC. Κάτι που όλοι οι amstradάδες περίμεναμε και θα περιμένουμε για πάντα (?)

Ικάζεται ότι η CAPCOM το είχε στα σκαρία αλλά πάτησε cancel με την πρόφαση οτι ήταν out of timing! Κι όλοι αναρρωτιόμαστε, πως θα ήταν. Άλλο ένα κακόγουστο 4χρωμο port απο spectrum, ή μια [edit] verison σε mode 0, όπως το final fight? Who knows? Ίσως να μην μάθουμε ποτέ.

Άλλο ένα game που τουλάχιστον εμένα με έτσουκσε είναι το ureleased SimCity για NES. Η Nintendo, παρόλο που είχε έτοιμο το game για παραγωγή, covers, κτλ (μέχρι και διαφημίσεις γίναν) πάτησε κι αυτή ένα τρανό cancel για τους ίδιους λόγους. Για το εν λόγω port, υπάρχουν screenshots, gameplay videos, game covers και όλα τα σχετικά. Μάλιστα βρέθηκε και η mother cartridge, ξεχασμένη και καταχονιασμένη κάπου στα γραφεία της εταιρίας. Λέτε να δούμε και rom διαθέσιμη???? Ποτέ δεν είναι αργά.

Επίσης να πω πως μου την έσπασε που δε κυκλοφόρησε ποτέ το Gremlins για PS2. Κι αυτοί έτοιμο το είχανε παναθεμά τους..

Κλείνοντας, πριν δώσω την σκητάλη στον επόμενο να μας πει τον πόνο του, να πω πως πάντα ήθελα να δω το Sim City στο GameBoy, το Gargolyes Quest σε CPC, καθώς και το Saboteur 1,2 σε 16bit version. (Amiga κατα προτίμηση)

Βέβαια τα τελευταία είναι εντελώς φαντασία αλλά anyway. Αυτό είναι και το νόημα του thread :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εποχές 1998-99, είχα ακούσει κάποιες φήμες για ένα Metroid στο N64 το οποίο θα χρησιμοποιούσε την μηχανή γραφικών του Zelda. Από την στιγμή που πήρα το μηχάνημα περίμενα για ένα 3D update της σειράς. Ύστερα από τα αριστουργηματικά 1st party που έβγαλε στην κονσόλα, η Nintendo είχε πάρει το κολάϊ και σίγουρα θα το έκανε θαυμάσιο. Οταν όμως είδα ότι τελικά το παιχνίδι που χρησιμοποιούσε την μηχανή ήταν ένα sequel του Zelda, απογοητεύτηκα γιατί Zelda είχα παίξει. Metroid ήθελα.

Βέβαια το Majora's Mask βγήκε και αυτό αριστουργηματικό. Και μετά από κάποια χρόνια η Retro έβγαλε το Metroid Prime στο GC το οποίο ήταν καλύτερο από ότι όλοι περιμέναμε. Δεν έχω παράπονο απλά θα ήθελα να δω πως θα το έκανε η Nintendo στο N64. Στην κονσόλα αυτή έπαιξα τις καλύτερες εκδόσεις των μεγαλύτερων Nintendo franchises, το καλύτερο Mario, τα καλύτερα Zelda, το καλύτερο Starfox και το καλύτερο F-Zero (ναι είναι καλύτερο από το GX, δεν σηκώνω κουβέντα :p ) Αν ειχε και ένα Metroid παρόμοιας ποιότητας θα είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος.
 
Εγω θα ηθελα να δω το Final Fantasy X σε Pc γιατι αναγκαστικα να παρω Ps2 για αυτο το παιχνιδι! :p (και πιστευω υπηρχε πιθανοτητα αφου το 8 και το 7 ειχανε βγει για Pc )
 
Πίσω
Μπλουζα