DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.388
Μόνο μην πάρεις πολλά λεφτά μαζί σου, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, για το μήνα Σεπτέμβριο!Wally είπε:Να σαι καλα Νιοβη!
Αυριο θα ειμαι εκει και θα τραβηξω και εγω φωτογραφιες
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μόνο μην πάρεις πολλά λεφτά μαζί σου, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, για το μήνα Σεπτέμβριο!Wally είπε:Να σαι καλα Νιοβη!
Αυριο θα ειμαι εκει και θα τραβηξω και εγω φωτογραφιες
Και δεν ειναι καν το παλιο.....ειναι απο την καινουργια σειρα Thundercats!!!!viking4a είπε:Aχα, ναι, το ειδα(το είχα προσέξει και πριν).. Είναι πάνω από το τιμονακι..
Ερώτηση -παγιδα- αυτό δεν είναι σπαθί, αλλά σουγιάς... Μεγάλωνε με κάποιο τρόπο αν ελεγες: Thunder, Thunder, Thundercats.. Ooooooo?? Χαχαχα!!
Ποιό πήρες, με το κόκκινο γύρω-γύρω ή το άσπρο;Wally είπε:Στις αγορες σταθηκα ατυχος διοτι αγορασα σε αλμυρη τιμη ενα γιο γιο Coca Cola (ειχα ενα τετοιο μικρος) και οταν πηγα σπιτι και το ανοιξα μου εμεινε στα χερια. Οι αγορες ρετρο ειδων σε σακκουλακια θελουν ιδιαιτερη προσοχη![]()
Χαχαχα!!! Πολλες λεπτομερειες ξερεις!! Βρε μηπως επισκεφτηκες την εκθεση ιγκογκνιτο?DINO είπε:Ποιό πήρες, με το κόκκινο γύρω-γύρω ή το άσπρο;Δεν παίρνει κόλλημα;
Τα ζαχάρωνα καιρό, αλλά λεφτά *δεν* υπάρχουν...![]()
Πάει στράφι το δεκαπεντάευρο δηλαδή;;;
Καλα θυμασαι. Το βασικο προβλημα για μια τετοια εκθεση στην Αθηνα ειμαι εγω και ο Αντωνης που πραγματικα δεν εχουμε καθολου χρονο ελεω βιοπορισμου.makisimos είπε:Wally, απορώ εδώ και πολύ καιρό, πώς γίνεται αυτό εδώ που είναι το "απόλυτο" ρετρό-site, τόσα χρόνια να μην έχετε δει πιο θερμά να κάνετε μια έκθεση με διάφορα ρετρό-πόστα...Θυμάμαι, είχε ξεκινήσει και είχε αρχίσει να συζητιέται κάποια στιγμή ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά έμεινε στα λόγια....
ΧΑΧΑΧΑ!!! Μπα... Αφού δε μπορώ να είμαι σαν φυσική παρουσία, ρίχνω virtual τσάρκες...Wally είπε:Χαχαχα!!! Πολλες λεπτομερειες ξερεις!! Βρε μηπως επισκεφτηκες την εκθεση ιγκογκνιτο?
Ημουν μεταξυ του Coca Cola με το ασπρο που ειχα εγω και του Sprite με το πρασινο διαφανες γυρω-γυρω που ειχε ο αδερφος μου
Βρήκα αυτό!Aardvark είπε:Eλα γιατι ειχα καιρο να ποσταρω κατι (τα προηγουμενα τα εβαλα μαζεμενα για να μην το ζαλιζουμε). Προβολή συνημμένου 83600

Έχω φώτο απο τη τελευταία έκθεση ρέτρο παιχνιδιών στο γκάζι.δεν ξερω αν εχει αναφερθει προηγουμενως.....
ειχα ενα παιχνιδι μπασκετ. 40 επι 20 εκ. στο περιπου οι διαστασεις του.
6 παιχτες σταθεροι για καθε ομαδα. 3 στην αμυνα 3 επιθεση. αντιστοιχα και οι παιχτες του αντιπαλου. 2 μπασκετες φυσικα. το μονο που εκανες ηταν να πατας 3 κουμπια αναλογως που πηγαινε η μπαλα. ολοι οι παικτες ηταν "βυθισμενοι" 1 ποντο περιπου κατω απο το υψος του τερεν και με το που παταγες το κουμπι ανεβαιναν και εδιναν υψος στην μπαλα.
δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα. ειχαν δοθει ομηρικες μαχες!!!
το παιχνιδι δεν υπαρχει πλεον.η μανια της μανας μου να πεταει το ξαποστειλε και αυτο...
δεν ξερω αν θυμιζει κατι σε κανεναν το παραπανω παιχνιδι.....

Το είχα μικρός και η αγάπη ενός πατέρα προς το υιό του του προκάλεσε ένα μικρό ταξίδι, αφού ψάχνοντας απο παιχνιδάδικο σε παιχνιδάδικο τελικά το βρήκαμε σε ένα κατάστημα στα φανάρια που στρίβεις δεξιά για να πας σχοινιά.Ήταν τέλη δεκαετίας του 80.Λίγους μήνες μετά, χριστούγεννα πια μου πήρε τη κακιά νταλίκα των ντισέπτικονς Motomaster.Αχ, αυτό το σπαθί του Όμενς που να βρίσκεται τώρα...![]()

Έχω φωτογραφίες απο αυτάενα ηταν το παιχνιδι..αεροπλανακια απο αφρολεξ με προπελιτσα,150δρχ!και φυσικα φυσοκαλαμα..........ε?![]()