τα χριστούγεννα που θα γυρίσω στο ελλάδα θα προσπαθήσω να βγάλω όσες πιο πολλές μπορώ!AARDVARK είπε:Oτι εχεις και οταν μπορεις να βαλεις φωτο.
[dead pic]
Η εταιρεία ή "Mister P" ήταν ή "Λύρα". (Άν ήταν ο μεγάλος ο κίτρινος γερανός). Όσο για τον έλικα, δοκίμασε εποξική κόλλα, για την επιδιόρθωση. (Είναι αυτές με τα δύο σωληνάρια).Γερανός Τεραστίων διαστάσεων (δεν θυμάμαι εταιρία)Ελικόπτερο (ο έλικας κινούνταν ακόμη με μπαταρία έως την στιγμή που τον έπιασε ο μικρός μου στα χεράκια του) ...ήδη είχαμε μια απόλεια ενός έλικα...
Έτσι την πάτησα εγώ με τα τραινάκια.Ποτέ δεν το πήρα τελικά. Μάλλον μου έχει μείνει άχτι!
χμ.. νομίζω πως είναι "hungry hungry hippos" κι όχι hippy.. (δηλ. τρώγανε μπαλάκια και δεν καπνίζανε χόρτο)Juanita είπε:Hippy hippy hippo
Ιπποποταμάκια:chicken:
Ναι...αυτός ο μεγάλος κίτρινος γερανός είναι...Captain Kal είπε:Η εταιρεία ή "Mister P" ήταν ή "Λύρα". (Άν ήταν ο μεγάλος ο κίτρινος γερανός). Όσο για τον έλικα, δοκίμασε εποξική κόλλα, για την επιδιόρθωση. (Είναι αυτές με τα δύο σωληνάρια).
Έτσι την πάτησα εγώ με τα τραινάκια.
Εποξικές ειναι αυτές που έχουν δύο σωληνάρια, και πρέπει να τα αναμοίξεις, για να λειτουργήσουν. Έχουν το πλεονέκτημα, ότι είναι πολύ δυνατές (έχω κολλήσει χειριστήριο ανάδρασης (Force Feedback Joystick) με αυτές), αλλά θέλουν καμιά δεκαριά λεπτά να κρατάς τα κομμάτια στην θέση τους, για να πιάσουν, ενώ λόγω σύνθεσης δεν λειτουργούν καλά σε μαλακό πλαστικό (αυτό που λυγίζει και δεν σπάει). Τέτοιες κόλλες βγάζουν οι Bison, UHU, κλπ και θα γράφουν Epoxy στην συσκευασία.Την εποξική κόλλα...ΕΠΟΞΙΚΗ ΚΟΛΛΑ την ξητάω? και από πού? Χρωματοπωλείο?
Captain Kal είπε:Η εταιρεία ή "Mister P" ήταν ή "Λύρα". (Άν ήταν ο μεγάλος ο κίτρινος γερανός). Όσο για τον έλικα, δοκίμασε εποξική κόλλα, για την επιδιόρθωση. (Είναι αυτές με τα δύο σωληνάρια).
Έτσι την πάτησα εγώ με τα τραινάκια.
Μου φαίνεται ότι οι γονείς μας πηγαίναν όλοι στο ίδιο μαγαζι! Ή ότι όλα τα μαγαζιά φέρναν τα ίδια πράγματα! Take your pick!telonio είπε:Τι μου θυμίσατε τώρα! Κάποτε τον είχα αυτόν τον γερανό! Απίστευτο!