Μιας και ο λόγος για αγορίστικα παιχνίδια κάποιοι θα πρέπει να θυμούνται τους παλαιστές του ʼ80 (Hulk κ.α.)ΟΚ θα προσπεράσω τα κοριτσίστικα χνουδωτά και πόνυ που μου έχουν δημιουργήσει παιδικά τραύματα και θα πάω σε κάτι πιο unisex.
Wrestling Stars
Και τις μικρο-μηχανές (Micro-machines)
[deadpic]
Να προσθέσω επίσης ότι επειδή δεν γνώριζα αυτήν την πληροφορία για τα λαχανόπαιδα δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο ήταν τόσο δημιφιλή στη Αμερική σύμφωνα με τα διάφορα άρθρα στο Ίντερνετ. Το πιο παράξενο κατά τη γνώμη μου δεν είναι το πως κατάφερναν και τα έφτιαχναν όλα διαφορετικά (ας πούμε πως είχαν ειδικά προγράμματα που δημιουργούσαν πολυάριθμους διαφορετικούς συνδιασμούς χαρακτηριστικών) αλλά πως κατόρθωναν να εμποδίζουν το κόστος παραγωγής από το να φτάνει σε πανύψηλα επίπεδα !Αν και δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα, πάντως σε όσα μαγαζιά το είχα δει,όντως δεν υπήρχαν "διπλά" λαχανόπαιδα.
Μου φαίνεται αδιανότητο μέχρι σήμερα, πως τα κατάφερναν !
Από την άλλη μεριά εγώ ουδέποτε είχα τον αυθεντικό Γκόγκο (και ούτε είχα προσέξει ότι κυκλοφορούσε στην Ελλάδα). Είχα την απομίμηση νούμερο 2 που ανέφερα (κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφία της) και επίσης αγόρασα πριν 3 χρόνια την εικονιζόμενη απομίμηση (αλλά με το παλιότερο ροζ κουτί) από το Ebay. Τώρα μένει να αγοράσω και τον αυθεντικό και να ολοκληρώσω το σετ.Είχα και την εικονιζόμενη απομίμηση και την κανονική. Τελικά πήρα σκύλο και ησύχασα! Κατά σύμπτωση ήταν και αυτός λευκός αλλά όχι χνουδωτός!
5 = σούπερ τυχερό ! Η δικιά μου (παρόμοια με αυτή στη φωτογραφία) έχει 3 αλλά το ήξερα όταν την αγόρασα. Επειδή δεν είχα από αυτά μικρή την αγόρασα πριν από 2 χρόνια από το Ebay και παρόλο που προτιμούσα μία με 5, αυτή είχε τα εξής πλεονεκτήματα:Η δικι'αμου πάντως είχε 5!!
1)Ήταν ο συνδιασμός χρωμάτων που προτιμούσα
2)Έχοντας υπόψιν ότι το σετ περιείεχε 3 κουτάβια ήταν πάμφτηνη
3)Κάθε φορά που γίνεται δημοπρασία για μαμά με 5 κουτάβια, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος (και οι τιμές ανεβαίμνουν σημαντικά)
Τα θυμάμαι αυτά τα στρουμφάκια. Είχα μερικά όταν ήμουν 4-5 χρονών αλλά δυστυχώς είναι από τα λίγα παιχνίδια που δεν κατάφερα να διασώσω επειδή έσπασαν. Μου έχουν μείνει μόνο κατι κάτι κόκκινα φτερά που φορούσε ένα στρουμφάκι στα μπράτσα του. Ίσως κάποια στιγμή να μπορέσω να τα ξανααγοράσω από αυτή τη σελίδα.Αυτή την έκδοση με τα στρουμφάκια τη θυμάστε;Νομίζω μας είχαν μοιράσει σε ένα παιδικό πάρτι τέτοια φεύγοντας.
Και μάλιστα δεν χάνουν συνήθως το άρωμά τους με τον καιρό. Με εξαίρεση τα δύο Charmkins που έχω. Βασικά δεν είχα προσέξει αν είχαν ποτέ κάποιο ιδιαίτερο άρωμα. Ίσως όμως να το έχασαν επειδή τα καθάριζα πολλές φορές.Γενικά τα πλαστικά παιχνίδια είχαν μια υπέροχη μυρωδιά,που δεν τη βρίσκεις σήμερα.Τρελαινόσουν και μόνο που τα μύριζες
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: