stam1370
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 188
Το είχα κι εγώ! Οι μπασκέτες (που μπαίναν και βγαίναν) ήταν κίτρινες με λευκό πλαστικό "στεφάνι" και "δίχτυ", και ένα "δείκτη του σκορ" πάνω τους, που άλλαζε ένδειξη με το που έμπαινε καλάθι. Εφτανε όμως μόνο μέχρι το 5, αν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι επίσης ότι στα τελευταία παιχνίδια που έκανα, μόνο η μια "ομάδα" είχε καλά "άλματα" για σουτ, γι' αυτό μάλλον και μου το πετάξανε...dim είπε:δεν ξερω αν εχει αναφερθει προηγουμενως.....ειχα ενα παιχνιδι μπασκετ. 40 επι 20 εκ. στο περιπου οι διαστασεις του.
6 παιχτες σταθεροι για καθε ομαδα. 3 στην αμυνα 3 επιθεση. αντιστοιχα και οι παιχτες του αντιπαλου. 2 μπασκετες φυσικα. το μονο που εκανες ηταν να πατας 3 κουμπια αναλογως που πηγαινε η μπαλα. ολοι οι παικτες ηταν "βυθισμενοι" 1 ποντο περιπου κατω απο το υψος του τερεν και με το που παταγες το κουμπι ανεβαιναν και εδιναν υψος στην μπαλα.
δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα. ειχαν δοθει ομηρικες μαχες!!!
το παιχνιδι δεν υπαρχει πλεον.η μανια της μανας μου να πεταει το ξαποστειλε και αυτο...
δεν ξερω αν θυμιζει κατι σε κανεναν το παραπανω παιχνιδι.....
Κι αυτό το είχα! Με τη μικρή πορτοκαλιά μπάλα! Και μάλιστα και στην μπασκετική του έκδοση, την οποία δε καλοθυμάμαι, και στην ποδοσφαιρική, όπου όταν έσπασαν πλέον και οι δύο τερματοφύλακες, αφού το πλαστικό κουβούκλιο είχε προ πολλού "χαιρετήσει", είχα βάλει...καρφίτσες στη θέση τους! Τόσο μυαλό!!!Omenforever είπε:Νομίζω ότι ξέρω ποιο λες. Το είχα. Η όλη κατασκευή που περιγράφεις δεν περικλειόταν σε ένα διάφανο «κουβούκλιο» από πλαστικό;
Ε στο τέλος έσπασε το πλαστικό και «χάναμε τη μπάλα»…
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: