Α ρε Νωντα τι μου κανεις...nwntas είπε:Και επειδή βρήκα το παιχνίδι, για του λόγου το αληθές:
Λογικά νικητής ήταν αυτός που συγκέντρωνε τους λιγότερους πόντους, αν κρίνω από τις πόζες.
Πάνω σε αυτό, όταν με είδε η μάνα μου χθες που το κατέβασα και τράβηξα φωτογραφίες με κορόιδευε και μου έλεγε "πού το ξέθαψες αυτό". Και φυσικά την αποστόμωσα όταν της πέταξα ότι "εμείς, τουλάχιστον, τότε με αυτά τα παιχνίδια περνάγαμε ώρες ατελείωτες παίζοντας! Τώρα αν το δώσεις αυτό στα ξαδέρφια μου και τα ανήψια μου, όχι απλά θα νομίζουν ότι έχεις μια ιδιόρρυθμη αίσθηση του χιουμορ, αλλά θα στο φέρουν στο κεφάλι που δεν είναι ηλεκτρονικό!".stayros είπε:Δυστυχως επιασε η μανα μου και τα εδωσεπριν 2-3 χρονια στα ανηψακια μου εν
αγνοια μου... :rant: :rant:
τα κλαιω ακομα με μαυρο δακρυ
που πηγαν σε χερια που δεν ξερουν
να εκτιμανε παιχνιδια κι ας προκειται
για τα ανηψακια μου.
Kαλα δεν σε προλαβαινουμε σημερα!Για πες και τιμη να το παθουμε το εγκεφαλικο!stayros είπε:Νεο αποκτημα!!! Βρεθηκε σημερα στο Μοναστηρακι...
Προβολή συνημμένου 48812
Οπως μπορειτε να δειτε...ειναι στην πενα!!!
Και λειτουργει κανονικοτατα...
Προβολή συνημμένου 48813
Ένα από τα παιχνίδια αυτά είχε ένα καβουράκι και προσπαθούσες να βάλεις κρίκους στις δαγκάνες του...Εύκολο ακούγεται, αλλά παίξε-παίξε, οι κρίκοι που είχαν μπει στις δαγκάνες, έφευγαν μετά από λίγο...BETTY BOOP είπε:Θυμάμαι τέτοια παιχνίδια είχε βάλει και το παιδικό γεύμα στα Goodies...Eίχα πάρει κανα δυο παιχνιδάκια αλλά μου την έσπαγαν...(ήθελα Gameboy!!!). Δεν πετύχαινα το στόχο με τίποτα...
Και να το εχω βαρος στην συνειδηση μου? :what:angel_grig είπε:Για πες και τιμη να το παθουμε το εγκεφαλικο!
Καλά....έχω πάθει πλάκα. Μου το είχε φέρει δώρο η Νονά μου - λογικά τέλη δεκαετίας του '80 και να σου πω την αλήθεια όταν διάβαζα στην αρχή για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και πριν δω το δικό σου, σκέφτηκα '' ρε η νονά μου, μου είχε πάρει ένα τέτοιο αλλά είχε κρίκους και προσπαθούσες να τα βάλεις κάπου....'' και βλέπω μετά την αγορά σου... Αυτό το παιχνίδι, μαζί με ένα playmobil από την σειρά space που ήταν σαν διαστημικός εκσκαφέας και έσερνε πίσω ένα φορτωτή ή κάτι τέτοιο ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά που θυμάμαι από δώρα της νονάς μου.angel_grig είπε:Kαλα δεν σε προλαβαινουμε σημερα!Για πες και τιμη να το παθουμε το εγκεφαλικο!
stayros είπε:Νεο αποκτημα!!! Βρεθηκε σημερα στο Μonastir MALL..
Οπως μπορειτε να δειτε...ειναι στην πενα!!!
Και λειτουργει κανονικοτατα...