Παιδιά από το ebay το βρήκα. Η εικονιζόμενη λέγεται Jean Shrimpton και ο πωλητής γράφει Μάρτιος 1970. Δυστυχώς άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρουμε...Ιδού και το link. Αν δεν επιτρέπεται σβήστε το , δε ξέρω!
Μας έχει ευχάριστα "βομβαρδίσει" (!!) τις τελευταίες εβδομάδες με ρετρό-υλικό, κυρίως από τον περιοδικό τύπο, για θέματα που αγαπούμε όπως τα εξώφυλλα, τα νέα των τηλεοπτικών σειρών, τα νεά των θεατρικών παραστάσεων, συνεντεύξεις της Αλίκης και άλλα πολλά!
Σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλο το υλικό που μοιράζεσαι μαζί μας!
Όσο για το ανέβασμα των εξωφύλλων στην ARK - δώσε μου 2 ημέρες να τελειώσω ένα άλλο project το οποίο με απασχολεί και θα ξαναπιάσω την ARK!
Σε ευχαριστώ bernard για τα καλά σου λόγια. Ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που του αρέσει να μοιράζεται πράγματα με τους άλλους και επίσης είμαι και σε περίοδο με αρκετά ελεύθερο χρόνο! Όσο για την ARK δε ξέρω! Εγώ τα βάζω εδώ και συ κάνε τα...κουμάντα σου εκεί! Έβαλα και ένα εξώφυλλο του TV3 που δεν υπήρχε (αν δεν το είδες) καθώς επίσης μπορείς να βάλεις και τις "Εικόνες" αν θες...Σου ανοίγω δουλειές με φούντες!!!