Δεν είναι παλιό το εξώφυλλο και σε καμία περίπτωση ρετρό. Ήταν όμως το συλλεκτικό - επετειακό τεύχος Νο 2000 του περιοδικού που κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου 2008 και νομίζω πως αξίζει αυτή η μικρή παρασπονδία, να βρίσκεται στη συλλογή κι αυτό το εξώφυλλο.
Ηταν μια ωραια χειμωνιατικη μερα. Εγω δουλευα στη βιβλιοθηκη, εξυπηρετουσα, οι προθεσμιες τρεχανε, οι ερευνητες ειχαν απαιτησεις. Κι ερχεται ενας κυριος και ζητα τη Ραδιοτηλεοραση του 1974. Και μου την εφερε ο αποθηκαριος!Επεσα με τα μουτρα στο σκαναρισμα. Ευτυχως ειναι πληρες το 1974 απο εξωφυλλα. Δυστυχως δεν ειχα το χρονο ουτετ να τα τακτοποιησω ουτε να τα σουλουπωσω. Μονο τα εξωφυλλα και τα ολοσελιδα τηλεοπτικα ρεπορταζ σας σκαναρα. Σας παρακαλω επειδη δεν προλαβαινω εδω να κανω τετοια δουλεια βαλτε τα εξωφυλλα στην κιβωτο και τα αρθρα στις αντιστοιχες σειρες. Χτες εφυγα 1 ωρα μετα και σημερα ειμαι δω απο τις 7 για να τελειωσω, μιας και εχω κι αλλα πραγματα να κανω. Ουτε δεσμευομαι να συνεχισω κατι τετοιο η να ψαξω στην αποθηκη να βρω τι εχουμε. Παρτε αυτα προς το παρον και οψομεθα !!!!
Δεν προλαβα να τα βαλω με χρονολογικη σειρα αλλα τα δημοσιευματα ακολουθουν τα εξωφυλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για να βοηθηθειτε χρονολογικα κι εσεις!
αυτη στο 251θ δε σαας μοιαζει με γνωστη ηθοποιο; για βοηθηστε με λιιιγο.....