- Αντιδράσεις
- 1.833
Με προσωπικο μυνημα (πμ).warrior21 είπε:Πώς μπορώ να τους ρωτήσω;
Με προσωπικο μυνημα (πμ).warrior21 είπε:Πώς μπορώ να τους ρωτήσω;
Ειδα ενα πακετο που εχεις ανεβασει με εναν αγιο βασιλη σε ενα σποτακι coca cola.Ξερεις τι θυμηθηκα;; Μια αλλη διαφημιση με εναν αγιο Βασιλη κι ενα παιδακι,νομιζω κοριτσακι ητανε.Ο Αη Βασιλης καθεται στην πολυθρονα αφου ειχε ερθει απο την καμιναδα με το σακο του και το παιδι τον βλεπει παει στην αγκαλια του και της δινει μια σοκολατα ιον.Θυμαμαι μου ηταν συγκηνητικη.Σιγουρα ειναι πριν του 1995.Ελπιζω να σας ''εξυσα''τη μνημη. #)katerinak είπε:εσβησα το 1ο πακετακι λογω copyright (οι περισσοτερες διαφημισεις υπαρχουν στα επομενα βιντεακια)λιγα screenshots
Προβολή συνημμένου 89009Προβολή συνημμένου 89010Προβολή συνημμένου 89011Προβολή συνημμένου 89012
old fashioned για τις διαφημισεις της ΙΟΝ υπαρχει ειδικο θεμα εδωold fashioned είπε:Ειδα ενα πακετο που εχεις ανεβασει με εναν αγιο βασιλη σε ενα σποτακι coca cola.Ξερεις τι θυμηθηκα;; Μια αλλη διαφημιση με εναν αγιο Βασιλη κι ενα παιδακι,νομιζω κοριτσακι ητανε.Ο Αη Βασιλης καθεται στην πολυθρονα αφου ειχε ερθει απο την καμιναδα με το σακο του και το παιδι τον βλεπει παει στην αγκαλια του και της δινει μια σοκολατα ιον.Θυμαμαι μου ηταν συγκηνητικη.Σιγουρα ειναι πριν του 1995.Ελπιζω να σας ''εξυσα''τη μνημη. #)
ναι υπαρχει εδωDr. SLUMP είπε:Πρόκειται για σλόγκαν της Pepsi Max. Δεν ξέρω αν έχει βρεθεί η διαφήμιση...
το γνωριζα αυτο το βιντεο,απο κει προερχονται αλλωστε τα στιγμιοτυπαwarrior21 είπε:katerinak, βρήκα κι άλλο ένα συλλεκτικό βίντεο:
Είναι αποσπάσματα από την εκπομπή "Η μηχανή του χρόνου" με θέμα τις διαφημίσεις... Φανταστική εκπομπή, που μαζί με το "Σε χρόνο τιβί" είχαν σκαλίσει το ενδιαφέρον για παλιές διαφημίσεις. 2006-2007 οι παλιές ελληνικές διαφημίσεις στο youtube ήταν κυρίως από αυτές τις δύο εκπομπές. Ακόμη, στη συγκεκριμένη εκπομπή της Μηχανής γινόταν αναφορά και στην ελληνική "Βίβλο" των παλιών διαφημίσεων, το Hellads, το οποίο, παρότι εξαντλημένο, λόγω του ενδιαφέροντος του κοινού ξαναβγήκε για ένα διάστημα στα ράφια.katerinak είπε:διαφορες διαφημισεις ανεβαινουν στο σάιτ "μηχανη του χρονου",θα τις βρειτε εδωαρκετες απ αυτες τις ξαναειδαμε παλιοτερα