Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 5

warrior21 είπε:
Αναρρωτιέμαι, η συγκεκρίμενη ελληνική εκδοχή εκείνης της διαφήμισης της COCA - COLA Light, είναι βασισμένη στην αμερικάνικη διαφήμιση;
Μα ειναι η ίδια διαφήμιση, αλλά απλά το τραγουδάκι είναι τραγουδισμένο στα ελληνικά. BTW, στην Αμερική λέγεται Diet Coke, ενώ στην Ευρώπη λέγεται Coca Cola Light. Η παραπάνω διαφήμιση είναι από Γερμανία.
 
@nick:Κριμα που δεν υπαρχει Thanks button κατω απο τα ποστ σου!Μας εστειλες πολυ πισω!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

stayros είπε:
Προς τους κομπιουτεραδες του φορουμ... :)
Το μασινι που φαινεται στην διαφημιση ξερουμε ποιο ειναι?:what:
Τελικα εχεις γινει χειροτερος απο εμενα!!(το πρωτο που προσεξα στην συγκεκριμενη διαφημιση).Αυτο που φαινεται ειναι ενας Apple Macintosh IIx,ενω πισω υπαρχει και ενας κλασσικος Mac.

Untitled.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
angel_grig είπε:
Τελικα εχεις γινει χειροτερος απο εμενα!!

(το πρωτο που προσεξα στην συγκεκριμενη διαφημιση).Αυτο που φαινεται ειναι ενας Apple Macintosh IIx,ενω πισω υπαρχει και ενας κλασσικος Mac.
Τι να κανω ρε φιλαρακι....αφου επεσε το ματι μου.....εγω φταιω????? :p

Ασε που με εχετε "καψει" εδω μεσα με τοσα ρετρομασινια!!! :biglaugh:

Ευχαριστω για την απαντηση Γρηγορη!!!!! :thanx2:

Οπως παντα αψογος!!!!! :bow:

Θα παρεις εξτρα τετοια.... :bow: ....αν μου πεις και τον τροπο για το πως "παιρνεις" καρε/φωτο απο το Γιουτιουμπι. :)

Με pm για να μην βγουμε off topic. ;)
 
Χρήστος Μπίρος στη μία, Κώστας Δίγκας στην άλλη!!!!!
 
angel_grig είπε:
@nick:Κριμα που δεν υπαρχει Thanks button κατω απο τα ποστ σου!Μας εστειλες πολυ πισω!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:


Τελικα εχεις γινει χειροτερος απο εμενα!!(το πρωτο που προσεξα στην συγκεκριμενη διαφημιση).Αυτο που φαινεται ειναι ενας Apple Macintosh IIx,ενω πισω υπαρχει και ενας κλασσικος Mac.

Προβολή συνημμένου 97882
Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, των Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου, θες να πεις;
 
warrior21 είπε:
Αναρρωτιέμαι, πότε σταμάτησαν να υπάρχουν, τα ομόλογα ελληνικού δημοσίου;
Ποτέ, γιατί υπάρχουν ακόμα. Απλά δε διαφημίζονται.
 
Σωστός ο nwntas. Ας μην ξεχνάμε τους μικροομολογιούχους.
 
warrior21 είπε:
Και γιατί έχουν σταματήσει να διαφημίζονται;
Κολοκυθιά... :p

Έχουμε βγει εντελώς τελείως off-topic! Θα σου πω ένα απλό "οικονομικο-πολιτικοί λόγοι" και τπτ παραπάνω, γιατί από κει και πέρα με προστατεύει το απόρρητο του φόρουμ, μιας και δε μπορώ να μιλήσω για τέτοια θέματα!
 
Δεν είδες το προηγούμενο μήνυμα μου για τους μικρό ομολογιούχους
 
μερικες ακομη διαφημισεις που ανεβασε ο Νικος στο καναλι του,ευχαριστουμε πολυ και παλι!!

Scotch brite (1983) :

 
uploader o Fivos Toutoutsτο πακετακι περιλαμβανει τις διαφημισεις:

παγωτο Δωδωνη

βιταμ light ΕΛΑΪΣ

σαμπουαν - ντουζ EXOTICA

διαφημιση Ραδιοκορασιδη

Lucozade

Soupline

αλατι ΚΑΛΑΣ

χλωρινη ΚΛΙΝΕΞ ultra

Gordon's

IEK ΞΥΝΗ
 
το πακετακι περιλαμβανει τις διαφημισεις:

αντηλιακα Biotherm

American Ballet Theatre

Domestos KLINEX

Dove

AVIN Supersport

δισκος "4 κυκλοι τραγουδιων με το Μανωλη Λιδακη"

Ελαιολαδο Αλτις με τη Νικη Παλληκαρακη

Action Man

Svelto

Legends of Batman
 
Απίστευτη ανάμνηση ξεπήδησε με τη διαφήμιση του Cajoline! Σαν εικόνα θυμόμουν αυτό που έτριβαν τις ίνες των ρούχων και ξέφτιζαν...
 
katerinak είπε:
Τα 2 πακέτα διαφημίσεων που αναφέρονται, από την χρονιά που γεννήθηκα εγώ φυσικά, το 1995 βέβαια στα 2 πακέτα ας κάνω και μερικές αναφορές:

-Στην διαφήμιση της Virgin Atlantic, η μουσική υπόκρουση που ακούγεται από πίσω, χρησιμοποιήθηκε αργότερα από τους Α.Μ.Α.Ν., αν θυμάστε καλά.

-Σε 2 διαφημίσεις από τα 2 πακέτα που αναφέρονται, δηλαδή του Skip και του Action Man, ακούγεται η θρυλική φωνή του Κώστα Σκώκου, ένας από τους αγαπημένους μου εκφωνητές διαφημίσεων (την κάνω κι εγώ βέβαια αυτή την φωνή) ο οποίος πέθανε στις 24/11/2013.

-Στις διαφημίσεις του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ, δεν είχαμε ακόμα την φωνή του Κώστα Αποστολίδη (επίσης ένας από τους αγαπημένους μου εκφωνητές) , αλλά του Βασίλη Μαυρομάτη (κι άλλος ένας αγαπημένος μου εκφωνητής διαφημίσεων).

-Μου κάνει και εντύπωση, και εντάξει κάπως γελοίο αυτό, απορρυπαντικό όπως το Dixan, να διαφημίζει CD με τις καλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, σίγα μην διαφημίσει απορρυπαντικό και ο Πολυχρονίου, αναρρωτιέμαι αν το έκαναν και σε άλλες διαφημίσεις απορρυπαντικών, γιατί κανονικά έπρεπε να διαφημίζεται σε σχετικό προϊόν.

-Όσο για το όνομα Domestos KLINEX, στην Ελλάδα κανονικά προφέρεται ως KLINEX, και σε αρκετές χώρες ως Domestos, στην Κύπρο βέβαια, που είναι και συνέλληνες μας, προφέρεται ως Domestos, μα πώς συμβαίνει να υπήρχαν και 2 ονόματα μαζί;
 
warrior21 είπε:
Όσο για το όνομα Domestos KLINEX, στην Ελλάδα κανονικά προφέρεται ως KLINEX, και σε αρκετές χώρες ως Domestos, στην Κύπρο βέβαια, που είναι και συνέλληνες μας, προφέρεται ως Domestos, μα πώς συμβαίνει να υπήρχαν και 2 ονόματα μαζί;
Το brand name Klinex στην Ελλάδα είναι δυνατό και το γνωρίζουν όλοι. Το όνομα Domestos, όμως, όχι. Λογικά θα προσπάθησαν να κάνουν το πέρασμα από το όνομα Klinex στο όνομα Domestos, κυκλοφορώντας αρχικά το προϊόν με διπλό όνομα, μέχρι να το μάθουν οι καταναλωτές, και στη συνέχεια μόνο με το όνομα Domestos. Έλα, όμως, που η δύναμη της συνήθειας είναι τέτοια, οπότε δεν ήταν δυνατή η αλλαγή του ονόματος Klinex. Οπότε και το όνομα Domestos το έφαγε η μαρμάγκα στην Ελλάδα, με το όνομα Klinex να παραμένει και να είναι το πιο αναγνωρίσιμο brand σε είδη καθαρισμού με βάση το χλώριο.

Επειδή βλέπουμε brand names στην Ελλάδα, δε σημαίνει ότι έχουν την ίδια ονομασία και αλλού. Τέτοιες διαφορές είναι νορμάλ και αρκετά συνηθισμένες.
 
τα παρακατω πακετακια προερχονται σιγουρα απο διαφημισεις που προβληθηκαν στα τάιμ αουτ αγωνων μπασκετ

http://www.youtube.com/watch?v=dYApkbm3tWM

το 1ο περιλαμβανει τις:

οικολογικες μπαταριες Philips

μακεδονικος χαλβας

απογευματινη εφημεριδα "Η Ελλαδα σημερα"

Ελληνογερμανικη ασφαλεια "Ολυμπιακη - Victoria"

Maxwell

[video=youtube;0GcSzz2T-oM]http://www.youtube.com/watch?v=0GcSzz2T-oM

2o :

Gillette sensor

Sony handycam TR

Kappa

pizza rock 'n roll ΥΦΑΝΤΗΣ

ουισκι Grant's
 
Πίσω
Μπλουζα