Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 5

Τρέιλερ της σειράς χτυποκάρδια στο Beverly hills και διαφήμιση του γιαουρτιού tutti frutti της φαγε που ήταν και χορηγός
Από το κανάλι ελληνική tvζημιά

Διαφήμιση για τα παιδικά χωριά sos με την Ξένια Καλογεροπούλου
Από το κανάλι ελληνικήtvζημιά
 
Έτυχε να πέσω στην παρακάτω διαφημιση

Αν κάναμε να ξεθαμπισμα Θα μπορούσαμε να την βλέπαμε να προβάλλεται σήμερα; Όλη αισθητική των 90s Μεταλαμπαδεύτηκε στο σήμερα, σχεδόν απαράλλαχτη από τότε. Έχει ο καιρός γυρίσματα που λέμε
 
Καλή Κυριακή

Το βίντεο διαγράφηκε από τη Google λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.
Καλή εβδομάδα

Δυστηχώς λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων το youtube προχώρησε στον τερματισμό του λογαριασμού του χρήστη Nick. Ούτε εγώ πρόλαβα να δώ το αρχειακό υλικό που είχε ανεβάσει ο χρήστης Nick πλην κάποιων διαφημίσεων της softex που τις αναδημοσίευσε η softex στο επίσημο κανάλι της στο youtube και κάποιων διαφημίσεων παιχνίδιών που τις συμπεριέλαβε κάποιος χρήστης σε πακέτο με παιδικές διαφημίσεις. Κρίμα μακάρι να τα ξαναανέβαζε όλα αυτά τα βίντεο αλλά θέλει πολύ χρόνο,κόπο και όρεξη με τον κίνδυνο πάλι να ξανατερματίσει το youtube τον λογαριασμό του.
 
Babylino (1981)

Διαφήμιση από το αρχείο του Γιάννη Ευσταθιάδη


Babylino (1982)

Διαφήμιση από το κανάλι του Άκη Παπαδόπουλου (που τερματίστηκε από τη Google για τους γνωστούς λόγους) την οποία ανέβασε η Ρίτα Πασχαλίδου.


Pampers Active FIt Cruisers - Red Balloon (2001)


Pampers Premium Ultra Thin Stretch (1995)


Pampers Baby Dry (1994)

 
Pampers Baby Dry (1995)


Pampers - Χρόνια Πολλά (Γιορτή της Μητέρας) - (1995)

 
- Και τέλος ... το διαφημιστικό σποτ για τα μαγαζιά μωρουδιακών κλπ "Πηγή" [άραγε υπάρχουν ακόμη ???] !!! Το παιδικό τραγουδάκι έλεγε ΄μεταξύ άλλων [τραγουδούσαν εναλλάξ τον ένα στίχο πολλές παιδικές φωνούλες και τον επόμενο στίχο μια τρυφερή γυναικεία φωνή] : Τα μωράκια πάνε Πηγή / για ν' αγοράσουνε ρούχα μοντέρνα / τα μωράκια πάνε Πηγή / για ρουχαλάκια και πάνες μαζί" !!!!!

Αυτή τη διαφήμιση εννοείς;


Pampers First Steps (1999)

 
@retrobabyboy πολύ ωραία τα ποστ σου. Ένα κανάλι που δεν ήξερα είναι αυτό του Γιάννη Ευσταθιάδη. Ωραίο υλικό!
 
@retrobabyboy πολύ ωραία τα ποστ σου. Ένα κανάλι που δεν ήξερα είναι αυτό του Γιάννη Ευσταθιάδη. Ωραίο υλικό!

Σ' ευχαριστώ για την επισήμανσή σου.

Για την ιστορία να σου αναφέρω πως οι πρώτες διαφημίσεις για τις πάνες Babylino χρονολογούνται από το 1975, εξ ου και η αφίσα που φιλοτέχνησε ο Κωνσταντίνος Πολίτης για λογαριασμό της ΙΚΟΝ Διαφημιστικής.





70s_10.jpg
 
Διαφημιστικό - Παιδικές Πάνες Nannys

Πολύ ωραίες οι διαφημίσεις φίλτατε! Το ελεφαντάκι στο 0.07 το είχε και η κόρη μου και έπεφτε αντίστοιχα παίζοντας, ήθελε προσοχή. Το έχουμε αποθηκευμένο κάπου.
 
Πολύ ωραίες οι διαφημίσεις φίλτατε! Το ελεφαντάκι στο 0.07 το είχε και η κόρη μου και έπεφτε αντίστοιχα παίζοντας, ήθελε προσοχή. Το έχουμε αποθηκευμένο κάπου.

Thanks a lot.

Μόνο που η ποιότητα της εικόνας είναι λίγο θολή (προφανώς επειδή η διαφήμιση γράφτηκε σε κασέτα VHS ή το τηλεοπτικό σήμα δεν ήταν καλό).

Εκείνη την εποχή οι τηλεοράσεις μας δούλευαν με το αναλογικό σήμα και πολλές φορές οι εικόνες δεν είχαν τη ευκρίνεια της ψηφιακής TV.
 
Πίσω
Μπλουζα