Τι εποχές! Αυτά τα χεράκια που πριν κανά εικοσαήμερο κρατούσαν χρωματιστά μολύβια και μπλε τετράδια, τώρα βελονιάζουν καπνά και μαυρίζουν από το δηλητήριο των φύλλων. Με έκανες να δακρύσω, Αριαδνούλα.Φωτό από το Αγρίνιο στα τέλη του 80', το κοριτσάκι τώρα θα ναι στην ηλικία μας.
Προβολή συνημμένου 264375
Του 87' η φωτό , σίγουρα θα το ξέρουμε το κοριτσάκι..Τελείωναν τα σχολεία και πηγαίναμε στα καπνά αμέσως μετά τις 15 Ιούνη και περίμενες να τα μαζέψουμε να πάμε για μπανιαΤι εποχές! Αυτά τα χεράκια που πριν κανά εικοσαήμερο κρατούσαν χρωματιστά μολύβια και μπλε τετράδια, τώρα βελονιάζουν καπνά και μαυρίζουν από το δηλητήριο των φύλλων. Με έκανες να δακρύσω, Αριαδνούλα.
τι μου θύμησες Μαίρη! Τα καλοκαίρια 1987-92. Και λίγο το 1986 που πήγαμε για βοήθεια σε κάτι θείους πριν βάλουμε και εμείς. Μετά το αρμαθιασμα και κρέμασμα που τελείωνε γύρω στις 7:30 ακολουθούσε πάρτυ, δηλαδή παιχνίδι, βόλτες, ποδήλατο και μετά τηλεόραση ΕΡΤ αν είχε καμία ταινία. Ακόμη και με τον μεγάλο καύσωνα του 87 δεν μασάγαμε καθόλου έξω μέχρι να νυχτώσει.Του 87' η φωτό , σίγουρα θα το ξέρουμε το κοριτσάκι..Τελείωναν τα σχολεία και πηγαίναμε στα καπνά αμέσως μετά τις 15 Ιούνη και περίμενες να τα μαζέψουμε να πάμε για μπανια
Όπως τα λες, έτσι ήταν το χωράφι μαςτι μου θύμησες Μαίρη! Τα καλοκαίρια 1987-92. Και λίγο το 1986 που πήγαμε για βοήθεια σε κάτι θείους πριν βάλουμε και εμείς. Μετά το αρμαθιασμα και κρέμασμα που τελείωνε γύρω στις 7:30 ακολουθούσε πάρτυ, δηλαδή παιχνίδι, βόλτες, ποδήλατο και μετά τηλεόραση ΕΡΤ αν είχε καμία ταινία. Ακόμη και με τον μεγάλο καύσωνα του 87 δεν μασάγαμε καθόλου έξω μέχρι να νυχτώσει.
Διάβαζα την περιγραφή της παραπάνω φωτογραφίας και επειδή δεν είχα δει τη φωτό ολόκληρη, προς στιγμήν νόμισα ότι το μοντέλο Olympia της Opel ήταν το κάρο! Μάλλον δεν έχω ξυπνήσει ακόμη...." Griechenland im Auto erlebt 1936"
To 1935 η Opel έβγαλε το μοντέλο Olympia .Σαν φόρο τιμής έστειλαν δύο αυτοκίνητα τέτοιου τύπου και ταξίδεψαν από το Βερολίνο στην αρχαία Ολυμπία για να πάρουν μέρος στην τελετή αφής αλλά και στην λαμπαδηδρομία έως το Βερολίνο. Ο Alfred Tritschler ήταν ο φωτογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες του ταξιδιού αυτού "
Προβολή συνημμένου 264441
Πηγή : FB- Παλιές εικόνες και φωτο της Ελλάδας