Παλιές φωτογραφίες της Ελλάδας.

αυτή η φωτογραφία πάσχει από χαμηλό κορεσμό χρωμάτων. ή υποεμφάνιση (που έχει σαν αποτέλεσμα, εκτός του κακού αρνητικού, να μην βγει κανονικά και η πορτοκαλί μάσκα), πράγμα που πολύ δύσκολα σώζεται, κατά την εκτύπωση. ή μεγάλη υποέκθεση που πάλι, δύσκολα σώζεται κατά την εκτύπωση.
 
η πάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τη αρχή της (τωρινής) λεωφόρου Δημοκρατίας και κοιτάζοντας προς την πλατεία Ελευθερίας. Το περίπτερο δεξιά υπάρχει και σήμερα απλώς με τελείως διαφορετική μορφή, το Μέγαρο Ντορέ στο βάθος υπάρχει απλώς τώρα έχει 7 ορόφους, τα λεωφορεία σαν και αυτό στο βάθος εξυπηρετούσαν μέχρι και στα '80ς, αυτός ο δρόμος τώρα είναι τίγκα στα πούλμαν μιας και παρκάρουν εκεί όσα έχουν τουρίστες για το αρχαιολογικό μουσείο.
η κάτω φώτο είναι από την κεντρική αγορά, έτσι είναι κα τώρα απλώς πολύ πιο "τουριστική" με σουβενίρ, τυποποιημένους μπακλαβάδες και άλλα γλυκά για τους τουρίστες, τσάντες καπέλα κλπ. έχει και ζαρζαβατικά αλλά με πολύ λιγότερη κίνηση γιατί όλοι τώρα ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ. έχει και 2-3 χασάπικα και τα περίφημα "γρουσουζάδικα" φαγάδικά υποτίθεται βρώμικα τα περισσότερα έχουν κλείσει ή φυτοζωούν.
 
Πίσω
Μπλουζα