Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Φοβερή φωτογραφία. Το συγκεκριμένο φέρυ ήταν πρώην αμερικανικό αποβατικό και μάλιστα είχε λάβει μέρος και στην απόβαση της Νορμανδίας.
Αμάν!!!! Εγώ έπρεπε να ήμουν εκεί που έχω αστάθεια... κατευθείαν μέσα στη θάλασσα θα έπεφτα!!!!
Στο https://www.lifo.gr/now/greece/span...a-prota-ferimpot-sto-porthmeio-rioy-antirrioy διαβάζουμε:
Διακρίνεται πάνω αριστερά ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας (10ος αιώνας), στο κέντρο η με την χαρακτηριστική είσοδο και ερειπωμένη πλέον (δεν υφίσταται ο τελευταίος όροφος μετά της κεραμοσκεπής) οικία ΛΑΖΑΡΟΥ Γ. ΙΝΤΖΕΣΙΛΟΓΛΟΥ (1889-1962) πρωτεργάτη του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος της Δράμας και δεξιά η υπό ανέγερσιν πολυκατοικία επί των οδών Κουντουριώτου και 19ης Μαΐου (με τα χαρακτηριστικά στηθαία στα μπαλκόνια).
οι αυτοχρωμικές λήψεις ήταν από τις πρώτες εμπορικές μεθόδους έγχρωμης φωτογραφίας και ήταν μια γυάλινη πλάκα (με κανονική παγχρωματική α/μ εμουλσιόν) που είχε πάνω της διασκορπισμένους κόκκους από άμυλο σε χρώμα μπλε, πράσινο, κόκκινο και ήταν εκπληκτικής ποιότητας για την εποχή της και εφευρέτες της ήταν οι αδερφοί Lumiere.
Ναι και πιο συγκεκριμένα Τίρυνθα, στο σημείο περίπου όπου σήμερα βρίσκονται οι αγροτικές φυλακές.