thebest20
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 488
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα,ήθελα να ρωτήσω,τι γνώμη έχετε για αυτές τις δύο ημερομηνίες,και γενικά αν έχετε ακούσει από γνωστούς σας κάποια άτυχα περιστατικά!Εγώ όταν ήμουν στο δημοτικό κυρίως,μου πήγαιναν στραβά τα πράγματα κάθε "Τρίτη και 13" και "Παρασκευή και 13"Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι όταν ήμουν στην Τρίτη Δημοτικού πέθανε ένας μακρινός παππούς ξαφνικά τα μεσάνυχτα μόλις μπήκε Παρασκευή και 13,και μάλιστα χωρίς να τον περιμένουν,όταν ξημέρωσε τα είχαν όλα έτοιμα και του έκαναν την κηδεία,και μάλιστα το απόγευμα που είχα πάει αγγλικά,είχα ξεχάσει να πάρω ένα βιβλίο,είχα ξεχάσει να κάνω κάποιες ασκήσεις και έκανα και λάθος στην ορθογραφία.Κάτι τέτοιο δεν ήταν συχνό άλλες μέρες καθώς διάβαζα πάντα!Επίσης το Σεπτέμβριο που μας πέρασε,είχα στείλει βιογραφικά για part time jobs,και Τρίτη και 13 Σεπτεμβρίου,μου μπλόκαρε το e-mail μου,και δεν μπορώ μέχρι τώρα να το ξεμπλοκάρω!Άλλες φορές,σε τέτοιες ημερομηνίες έπεφτα και μάτωνα,κάτι που δεν συνέβαινε άλλες μέρες!!!!!Βέβαια από την άλλη,σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι τυχαία γεγονότα που μπορούν να συμβούν καθημερινά!