Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.809
Περαστικά!!!Μην μου πεις ότι γνώρισες την CAMILLA ???????????????????????????????????????????????????????
Λόγω ίωσης είμαι στο σπίτι κλεισμένος από τη Δευτέρα. Ευτυχώς με τις ΚΛΙΚΟιστορίες που ανοίξαμε περνάει η ώρα μου τέλεια και γυρίζουν πίσω καταχωνιασμένες αναμνήσεις !
@paulochelao24 : Πραγματικά στις αρχές των 90s γινόταν χαμός στη διασκέδαση. Ήμουν φοιτητής με άπειρο χρόνο για χασομεριλίκι και είχα προσβαση σε δυνατά μαγαζιά λόγω γνωριμιών και αρκετών αστείων περιστατικών. Παράλληλα είδα (ευτυχώς από μακριά) τη σκοτεινή πλευρά και κάποια παρακρατικά περίεργα στον χώρο της διασκέδασης. Μια φορά (Ιούνιος 1991) ζήσαμε ντου σκινάδων (ουσιαστικά μπράβων) στο LYCABETTUS με παρέμβαση της Αστυνομίας που δημιούργησε κλοιό μέχρι την πλατεία στο Κολωνάκι για να φύγουμε με ασφάλεια. Η άλλη είναι μια μεγάλη, σχεδόν απίστευτη ιστορία στο WILD ROSE που δεν θέλω να περιγράψω για ευνόητους λόγους. Ευτυχώς κρατούσα πάντα αποστάσεις από κολλητηλίκια κλπ. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και δυο σχέσεις που είχα με barwomen που με ξεστράβωσαν σε ότι αφορά τη νύχτα, το Lifestyle και τις κατάντιες που κρύβουν. Τον μεγαλύτερο όμως ρόλο έπαιξε η προσήλωση στο πτυχίο και η φοβερή παρέα που είχα και έχω ακόμα.
Σωστός. Ε ναι, υπήρχαν και άπειρα ευτράπελα… μην τα παρουσιάζουμε και όλα ροζ!