Στο Μοναστηράκι αν βρείς κάτι (από μαγαζί) να ζητήσεις να το δεις να παίζει πριν καταλήξεις κάπου. Το ίδιο θα σου έλεγα και από τις αγγελίες από ιδιώτες.amadeus webern είπε:Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Εξακολουθώ να κοιτάζω προς βινύλιο. Βγήκα μια βόλτα στην Αθήνα και βρήκα πολύ υλικό σε κλασική μουσική. Μεταχειρισμένοι δίσκοι οι περισσότεροι, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Ούτως ή άλλως, δισκοθήκη σε CD έχω, το βινύλιο το θέλω για πιο στάνταρ ρεπερτόριο (νοσταλγώ τον γεμάτο, πλούσιο ήχο), ενώ νέες κυκλοφορίες σε CD (τι να κάνουμε, άλλωστε ούτε σε SACD βγαίνουν αυτά που ψάχνω στις νέες κυκλοφορίες).
Οπότε, θα αγοράσω ένα low end πικάπ για ξεκίνημα και σιγά-σιγά βλέπω.
Ξέρει κανείς καταστήματα στο Μοναστηράκι, Αθήνα κλπ ή ακόμα και online με μεταχειρισμένα πικάπ; Ή μήπως μόνο από αγγελίες (Χρυσή Ευκαιρία κλπ.)
Ευχαριστώ σας!
manos426f είπε:Ορίστε και το πικάπ που έχουμε στο σπίτι της μάνας μου,και το οποίο έχει να χρησιμοποιηθεί χρόνια ολόκληρα !!!(θέλει κι ένα μικρό καθάρισμα...)
Mάρκας Dual
.
Bρήκα και τα χαρακτηριστικά,αλλά και το manual του !
http://www.vinylengine.com/library/dual/1228.shtml
Gryzor είπε:Σου πουλάω
Για γλυκό δεν ξέρω, αλλά θυμάμαι μικρός στα παιδικά πάρτυ οι φίλοι μου με κοιτάγαν κάπως όταν δεν βλέπανε τις 'φέτες' που είχαν οι γονεις μου
Τα ασημί ή τα μαύρα? Ρίξε μας καμιά φωτό να τα δούμε και εμείς.Felinity είπε:εγω εχω 2 μκII και δεν τα αλλαζω με τιποτα.....LP για παντα