Αν μιλάμε για αντοχή στο χρόνο και σε περιβάλλον club/DJing καλό ήταν το 1200άρι. Γιατί από ποιότητα ήχου δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Πάντως αντίστοιχα του 1200 υπάρχουν, όπως το Stanton 150 (κάτοχος).prisma είπε:Απλά αξεπέραστο.
Αν μιλάμε για αντοχή στο χρόνο και σε περιβάλλον club/DJing καλό ήταν το 1200άρι. Γιατί από ποιότητα ήχου δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Πάντως αντίστοιχα του 1200 υπάρχουν, όπως το Stanton 150 (κάτοχος).prisma είπε:Απλά αξεπέραστο.
Όντως δεν ήταν κορυφαίο σε ποιότητα ήχου, όμως δεν ήταν αυτός ο σκοπός του. Το γεγονός ότι επαγγελματικά επικράτησε απόλυτα, δεν είναι τυχαίο. Κανένα άλλο δεν προσέφερε αντίστοιχα χαρακτηριστικά, όσον αφορά στη χρήση.Shock είπε:Αν μιλάμε για αντοχή στο χρόνο και σε περιβάλλον club/DJing καλό ήταν το 1200άρι. Γιατί από ποιότητα ήχου δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Πάντως αντίστοιχα του 1200 υπάρχουν, όπως το Stanton 150 (κάτοχος).
Τα υπόλοιπα τα ακούω ΚινέζικαUskoke είπε:Ελπίζω να μπορώ να σε βοηθήσω, Γουάλυ. Μια κλασσική και φτηνή επιλογή είναι η Ortofon OM-5 που είναι entry level, αλλά επειδή η βελόνα είναι της πλάκας της φοράς την ΟΜ-10 (ή και ΟΜ-20 άμα θες) και είσαι τζετ. Να φανταστείς αυτήν φορά το Pro-ject μου και με την 10άρα βελόνα είδα τεράστια διαφορά! Την 10άρα την πήρα 44 ? λιανική Ελλάδα, αν την πάρεις απ'έξω έχει τεράστια διαφορά στην τιμή, η 5άρα κεφαλή κάνει ένα 30άρι, νομίζω. Μια άλλη σειρά της Ortofon είναι η 2Μ, και αυτή κινητού μαγνήτη δηλ. μπορείς να αλλάξεις την βελόνα, η φτηνότερη είναι η RED, και η βελόνα της κάνει 120 ? νομίζω. Μετά πάει blue-black νομίζω (ανεβαίνοντας σε τιμή και απόδοση). Ακόμα μια γνωστή εταιρεία είναι η Audio technica, μια πολύ καλή κεφαλή είναι η ΑΤ-100 Ε που έχει διπλό μαγνήτη και πολύ καλή ελλειπτική βελόνα και κάνει γύρω στο 120-140 ? κι αυτή. Και πάλι μπορείς να την αναβαθμίσεις φορώντας της ακριβότερες βελόνες κλπ. Και η entry-level πάλι ΑΤ-95 Ε που είναι περίπου σαν την 5άρα της Ortofon. Επίσης η Stanton βγάζει την 500 αλλά δεν στην συστήνω γιατί είναι μάλλον για χρήση DJ.
Ποσο πολυ ταιριαζει το tuner με το deck!Fred Madison είπε:Μόλις πριν από μια εβδομάδα βγήκε στην επιφάνεια και το δικό μου ύστερα από πολλά χρόνια αποθήκευσης.Sansui το πικάπ και συμπληρωματικά, Pioneer ενισχυτής και TEAC κασετόφωνο... Δεν έχω προλάβει
να δοκιμάσω τι θέλουν από περιποίηση αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό... Προς το παρόν χαίρομαι να τα
έχω και πάλι δίπλα μου.
dj_sak είπε:Μουσικάρες Αχιλλέα!Ευγε..
BETTY BOOP είπε:πικάπ...πάντα μου αρεσαν αλλά δεν ειχα...!!!
σε όσα σπίτια εβλεπα πικάπ μου αρεσε να βαζω εγω το δισκο και να τον βλέπω να γυριζει καθως επαιζε η μουσική...
Οντως! Εχω να δουλεψω πικαπ απο το 2006-7 οταν η μανα μου πεταξε το rack της Kenwood! Ηταν πολυ ωραιο μηχανημα αγορασμενο απο τον παππου μου το 1984 και οταν ημουν 9 χρονων το 2005 αντεγραφα δισκους σε κασετες για το αμαξι!Axilleas1981 είπε:Ειναι αλλο πραγμα ο δισκος!!