Πιστοποίηση ECDL

meeting για 480 ευρω κανουν δυστηχως τα παιδια που δουλευουν στο σουπερμαρκετ στην γειτονια μου....και αυτο μετα τις 9 το βραδι ..τι να πω..o pooky τα ειπε ..οσο για αυτο το ecdl ειναι καλο μονο για σαλτσα σε βιογραφικο....
 
Το έχω,δεν πλήρωσα πολλά,λόγω του ότι είχα 90% φοιτητική έκπτωση + ότι έκανα και proficiency τότε και είχα έκπτωση από το φροντιστήριο.Για όλα μαθήματα + εξετάσεις πλήρωσα 100 ευρώ.
 
Εγω παλι που το εχω τις βασικες ενοτιτες εδωσα 550!!!!! ολα μαζι με εξετασεις χωρις να ξαναδοσω επιπλεον 33 ευρω τοτε σε περιπτωση που κοπεις..Ειναι πολλα τα λεφτα παντος τι να πω!
 
Το πήρα πριν 6-7 χρόνια (έχει λήξει τωρα) αλλά πλέον μπορώ να πάρω πιστοποιητικό από το πανεπιστήμιο οπότε δεν χρειάζεται.
 
Α, έχει και ημερομηνία λήξης; Οποίο αίσχος πραγματικά και έλεος εις την νιοστήν. Αν είναι δυνατόν.

Μακριά από μένα αυτά, θα ανάψω λιβάνι και θα αυτοκτονίσω.......
 
Caprice, μπας και έδειξες το thread στον "ειδικό";;; Πολύ θα ήθελα να μάθω τι λέει τώρα. ;)
 
Κάνουμε Excel τώρα .... :sealed: (όχι δεν θα μιλήσω) :sealed:

Το έχω στο πρόγραμμα για την Παρασκευή που θα τελειώσουμε μαζί του να του το δείξω .... έτσι για να με θυμάται :) .

Τι εννοείς το thread????? Αυτό εδώ το συγκεκριμένο που συζητάμε; :D
 
Θα σου έλεγα τι να του πεις πραγματικά, αλλά θα ρίξουμε το επίπεδο σε σταθμά υπονόμου και δεν θα αρμόζει σε σένα να μιλήσεις λες και είσαι συνέταιρος στη Τρούμπα.

Πες του, απλά, από μένα να παέι να κάνει γαργάρες με χλωρίνη.
 
Λοιπόν από χθες που διαβάζω το θρεντ, βλέπω να ποστάρονται ασύστολα χαρακτηρισμοί και να βγαίνουμε κατά πολύ εκτός θέματος....

Είπα να μην επέμβω, δεδομένου ότι οι τόνοι θα κατέβουν και θα επανέλθουμε όλοι στο θέμα....

Παρακαλώ θερμά, αφήστε τους όποιους χαρακτηρισμούς - δεν είναι απαραίτητοι!

Το θέμα μας είναι η πιστοποίηση του ECDL και όχι να κρίνουμε (ή να κατακρίνουμε) τον καθηγητή της Caprice. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ECDL το είχα πάρει πριν από μερικά χρόνια (το 2008 αν θυμάμαι καλά).

Το επίπεδό του ήταν πολύ χαμηλό (εδώ το πήρα ως κι εγώ :p ) και πανάκριβο (μαζί με εξέταστρα καρτέλες κτλ πρέπει να έβγαινε 100-150 ευρώ η ενότητα).

Ναι βοηθά να γεμίσεις άλλη μια σειρά στο βιογραφικό σου αλλά δε νομίζω να βοηθήσει κάποιον ιδιαίτερα (ούτε στον τομέα αναζήτησης εργασίας ούτε και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας του). Αυτά που πραγματικά μου έμειναν είναι ελάχιστα (και ως πιστοποιημένος και ως απιστοποίητος εξίσου άσχετος είμαι). Δεν το βρίσκω εντελώς παράλογο το ότι λήγει μετά από κάποια χρόνια καθώς αν έχεις πάρει την πιστοποίηση και δεν ξανασχοληθείς με το σπορ μένεις εκτός των εξελίξεων.

Το γεγονός όμως ότι αν κάποιος έχει τελειώσει σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ ή ΤΕΙ) με 3 μαθήματα σχετικά με υπολογιστές θεωρείται πιστοποιημένος και δεν χρειάζεται να πάρει ECDL είναι άλλη μια ένδειξη του επιπέδου του.
 
Όταν σου το ζητούν, δεν θα πας να το πάρεις; Όταν δεν το χρειάζεσαι, δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, απλό είναι.

Από την άλλη, εγώ για παράδειγμα που δεν ξέρω καθόλου Access (και γνωρίζω λίγα από το Excel) και θέλω να μάθω δεν βλέπω το λόγο ούτε να παιδεύομαι μόνη μου ούτε να μου κάνει ιδιαίτερα η Μαριάνα από απόσταση (που είναι και πολύ καλή σε αυτό, σας διαβεβαιώ).

Αυτά :)
 
caprice ενα σχολιο. για το πακετο office υπαρχουν αρκετα και καλα βιβλια step by step για να τα μαθεις. υπαρχουν μαλιστα και εξειδικευμενα ανα κλαδο ειδικα για το excel με τις απειρες συναρτησεις. το κοστος εννοειται οτι ειναι γυρω στα 60-80 ευρω για 2 τετοιου ειδους βιβλια. τωρα αν σε υποχρεωσαν απο την δουλεια, τι να πω. αντι να σε τεσταρουν σε συγκεκριμενα θεματα επελεξαν να σε στειλουν σε σεμιναριο που διδασκουν ατομα αμφιβολου επιπεδου οπως απεδειξε ο γιατρος μας.

ερωτηση: θα επωμιστεις εσυ ολο το κοστος;
 
Πίσω
Μπλουζα