Ούτε κι εμένα μου αρέσουν γενικά οι ξανθοί domniki μου, αλλά νομίζω πως δεν μας αρέσουν και όλοι οι μελαχρινοί, θέλω να πω, πως ο Tερρυ είναι οne and only anyway…!
Juanita, σε κάποια συμφωνώ μαζί σου, σε άλλα όχι. Συμφωνώ με domniki, ότι περιγράφεις έναν πολύ καλό φίλο και βοήθησε την καντυ σε πολλές περιπτώσεις, αλλά σε κάποιες άλλες όχι. Αν δεν χάζευε με τις μαϊμούδες, πουπε, σκυλάκια, γατάκια κλπκλπ και το κρυφτούλι της ταυτότητας (με τον george να τρέχει από πίσω του και λυμένο το βιοποριστικό του πρόβλημα) , θα μπορούσε να έχει επέμβει καθοριστικά στο κρίσιμο γεγονός της αποβολής της καντυ από το σχολείο και όλα τα συνεπαγόμενα… Δεν είμαι υπέρ των μέσων γενικά, αλλά το σχολείο μόνο από τέτοια καταλάβαινε (και ήτανε γνωστό και αποδεκτό στους κύκλους τους). Όπως επίσης και στην κατάσταση τερρυ-καντυ στο τέλος δεν τους βοήθησε καθόλου, μήπως έστω υπήρχε άλλη λύση…
Η καντυ πιστεύω, παρά τον πανικό της, με την παρέμβαση του albert ή χωρίς ,δεν θα παντρευόταν τον νηλ ούτε με σφαίρες!!!
Ο Τερρυ επίσης, με κουστούμια, γιορτή Μάη ή χωρίς , θα το φίλαγε το κορίτσι μας (όπως το φίλησε) με την κατάλληλη ευκαιρία!!
Η Καντυ δεν είχε ξεπεράσει τον τερρυ στο ροκστοουν (ακόμα και εάν τον ξεπέρναγε κάποτε, ήτανε too soon).
Και τέλος , όντως ο σύντροφός μας πρέπει να είναι και φίλος μας και να μας βοηθάει στις φουρτούνες μας αλλά και ο τερρυ έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι του (ε δεν ήτανε και αρχηγός των αρντλευς, τι να κάνουμε τώρα..,ουτε κηδεμονας της). Και παρά την ομορφιά του albert-with all the respect Juanita μου- της Καντυ το κτήνος ο τερρυ το ξύπναγε… με στοιχεία !!!