τι σούπερ τίτλος είναι αυτός;;;Wally είπε:Peter Shilton Handball Maradona
Mπαρμπα-Shoooooooooooooooooockkk!!!"κάτι σαν ίντερνετ καφέ της εποχής", στον Κορυδαλλό
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!Όπως υποστήριζα πάντοτε....Sensible Soccer έπαιζαν όσοι ΔΕΝ ήταν καλοί στο Kick Off 2...
για μένα παραμένει ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιράκια ever...
Vagelis is also a good player (come on ! to find a bad player in Greece it seems you have to end up importing them) and he seems to play even better against the better players. I guess he could improve a lot his results with more pre-tournament training but beware guys !, he seems to have decided to be the founder of a kick-off 2 champions dynasty : the time he saves not playing kick-off 2 is dedicated raising the second generation of players that should storm the rankings in 15 years.
Ευτυχώς δεν έχω βγει τελευταίος σε κανένα τουρνουά, αν και δεν έχει και τόσο σημασία. Πραγματικά περνάμε πολύ καλά, ιδίως όταν δεν υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι που το χαλάνε (καλύτερο παράδειγμα ο άγγλος BNP "χρυσαυγίτης" Wonka).telamonas.stokos είπε:Τι εγινε βρε Vagelis ? πηρες τη μεγαλη αποφαση να μην βγεις τελευταιος αυτη τη φορα ?
Χάλια φωτογραφία.telamonas.stokos είπε:Κοιταξε κουραση απο την υπερπροσπαθεια !!!! (ειναι ο μεσαιος απο τους πισω - μιλαμε κοιμαται ορθιος)
Συμφωνώ.Virtual_Symmetry είπε:για εμενα το goal ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει σε υπολογιστη.ευτηχως το pac-man αντεχε τα παντα!ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ειχαν καταφερει αυτη την ρεαλιστικοτητα να εισαι ο καλυτερος σε μια παρεα και εκει που πηγενες τρενο για 1η θεση να καθονται ματσακια που να μη σου βγαινει τιποτα... και να χανεις απο τον οποιοδηποτε...και με σκορ!!!και να πετας το pac-man στο πατωμα και (ευτηχως)να μην παθενει τιποτα.ΤΟ παιχνιδι!
Οχι όλα. Την Κυριακή δοκίμασα τα υπόλοιπα. Το μόνο που μπορώ να πω ότι μου άρεσε, επιπλέον του Kick Off και τη σειρά του Sensible soccer ήταν το Sierra Soccer, το οποίο όμως ΘΑ ΕΙΧΕ τις περγαμηνές να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου ποδοσφαιράκια, εάν ο αντίπαλος παίχτης δεν ετρεχε τόσο διαολεμένα να σου κλέψει στην μπάλα και guess what...στην έκλεβε 99% Πολυ δύσκολο να κάνεις τρίπλα ή έστω να κρατήσεις τη μπάλα για παραπάνω από 2-3 δευτερόλεπτα, και πολύ είπα...Wally είπε:Παντως ο Rygar με ξενερωσε εχτες αφου δοκιμασε ΟΛΑ τα ποδοσφαιρικα games που βγηκαν για Amiga