Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

THE PAINTED VEIL.Έκλαψα με την ψυχή μου,είχα καιρό να δω μια ρομαντική ιστορία και ήταν ότι έπρεπε :thumbup:
 
Mετα την υπενθυμιση απο τον Mastoras (και αφου δεν καταφερα να καταλαβω πως κανει Save το ρημαδι το Castlevania: DraculaX (Symphony of the Night) JAP στο Saturn) ξαναειδα το ΥΠΕΡΟΧΟ αυτο καρτουν...

Le Roi et L'Oiseau

grimault.jpg
grimault.jpg

ban_roi.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είδα το Ηard Candy Τις προάλλες και το λάτρεψα

εχτές είδα τον Τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας με τον απίστευτο Forest Whitaker (Ghost Dog)
 
Πειρατές της Καραϊβικής -Στο τέλος του Κόσμου :pirate:.Δυστυχώς απογοητεύτηκα με το τέλος.Ένα happy end θα το ήθελα.:down:
 
bi-bi είπε:
Πειρατές της Καραϊβικής -Στο τέλος του Κόσμου :pirate:.Δυστυχώς απογοητεύτηκα με το τέλος.Ένα happy end θα το ήθελα.:down:
Σε παρακαλώ, βάζε "spoilers" αν είναι να μας πεις το τέλος
 
Θα σας το χαλάσω λίγο πρωινιάτικα με αυτά που θα σας γράψω για την ταινία που είδα χτες. :D Σε dvd είδα το Έδεσμα (feast) http://www.imdb.com/title/tt0426459/. Aν και αρχικά ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν μία απαράδεκτη ταινία απο κάθε άποψη τελικά ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Το σενάριο γενικά είναι ότι κάποιοι τύποι που τα πίνουν σε ένα μπάρ ξαφνικά δέχονται ανελέητη επίθεση από κάτι τέρατα και γίνεται το έλα να δεις. Τα τέρατα δε είναι όλα τα λεφτά στη ταινία. Όχι για τα ειδικά εφέ αλλά για αυτά που κάνουν. Δείτε το και θα με θυμηθήτε. Χαμηλού προυπολογισμού ταινία (για τα δεδομένα του χόλυγουντ) με b-movie ατμόσφαιρα και στοιχεία. Σπλάτερ με άφθονο αίμα να ρέει παντού και κωμικά στοιχεία. Φυσικά μόνο για τους φανατικούς του είδους οι υπόλοιποι μακριά!

Exetlaios πρέπει να την δεις φίλε έχει απίστευτες σκηνές!
 
ALIEN VS PREDATOR.Η απόλυτη σύγκρουση,εγώ πάντως ήμουν με τον κυνηγό γιατι μου αρέσαν τα gadgetakia του. :thumbup:
 
Ειδα το The departed

(Νικολσον,Ντι Καπριο,Γουολμπεργκ,Ντειμον...)

Ενταξει,δεν ηταν κανενα αριστουργημα,ηταν και λιγο εως πολυ υπερβολικο,αλλα δεν χαλαστηκα κιολας....

Δεν ειχε αιμα ομως ρε παιδακι μου...!!! :diablotin: :diablotin: :diablotin:
 
Εγώ είδα το «Βασικά...καλησπέρα σας».Νομίζω γνώστη σε όλους ταινία οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι.Εκτός απο το «Μιχαλόπουλος the best». :thumbup: :thumbup:
 
Shooter.

Για περιπέτεια όχι και άσχημη .

Περνάς ευχάριστα 2 ώρες.
 
bi-bi είπε:
Εγώ είδα το «Βασικά...καλησπέρα σας».Νομίζω γνώστη σε όλους ταινία οπότε δεν θα σχολιάσω κάτι.Εκτός απο το «Μιχαλόπουλος the best». :thumbup: :thumbup:

"KOYΛΑ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣ"

"STUDIO 6969 λεγεται παρακαλω."

:tickle::tickle::tickle:
 
Είδα το HERO του ZHANG YIMOU για μια άλλη φορά.Αντικειμενική δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι γιατί απλά λατρεύω την ταινία αυτή.Το πως συνδυάζονται τα συναισθήματα των ηρώων με τα χρώματα είναι απλά μεγαλειώδης.Η μουσική που ντύνει το έργο είναι αξεπέραστη και το story με την σκηνοθεσία ευρηματικά. :worship: :worship:
 
Της μιάς δραχμής τα γιασεμιά με τον ανεπανάληπτο Ορέστη Μακρή.
 
Είδα για δεύτερη φορά το Κακό. Την γνωστή ελληνική σπλάτερ ταινία. Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι και την προσπάθεια. Αν είχανε και κανα δυό πραγματικούς ηθοποιούς παραπάνω τα πράγματα θα ήταν κάλυτερα. Η επιλογή της σπηλιάς της Πεντέλης ήταν λάθος επιλογή. Το ίσιο μονοπάτι και οι στοίβες απο τις μαζεμένες πέτρες δεν πείθουν για παρθένο σπήλαιο. Πολύ καλά τα πλάνα και το αποτέλεσμα έστω και με mini dv Sony VX2000. Μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες στο άμεσο μέλλον!
 
Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ή με τον αγγλικό τίτλο PRETTY IN PINK ένα από τα αγαπημένα μου,βέβαια γλυκανάλατο έργο και να μην μου άρεσει γίνεται δεν γίνεται!!!! :) :) :) :) :)

prettyinpinkcg6.jpg
 
Πεσαμε σε ρομαντικλα...!!! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

(πλακα κανω,για να μην παρεξηγουμστε.....)
 
telonio είπε:
Είδα για δεύτερη φορά το Κακό. ... Αν είχανε και κανα δυό πραγματικούς ηθοποιούς παραπάνω τα πράγματα θα ήταν κάλυτερα.
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι η "δύναμη" της ταινίας είναι ακριβώς αυτή.

Οι άγνωστοι ηθοποιοί.

Όταν κάποιος δεν είναι "φίρμα", ταυτίζεσαι ευκολότερα μαζί του.

Η σκηνή στην αρχή, με τον ταρίφα, δεν είναι όλα τα λεφτά ;
 
Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, αναφερόμουν στον ρόλο της μικρής κοπελίτσας με την κοτσίδα. Τουλάχιστο προσωπικά, μου χαλάει την όλη εικόνα του έργου με την άθλια υποκριτική της.

Με την πρόταση "πραγματικοί ηθοποιοί" δεν εννούσα σε καμία περίπτωση ηθοποιούς φίρμες αλλά ανθρώπους οι οποίοι είναι σχετικοί με το άθλημα. Γενικότερα συμφωνώ και εγώ μαζί σου φίλε μου. Ναί η δύναμη (απο μία άποψη) είναι οι άγνωστοι ηθοποιοί σε μία ερασιτεχνική ταινία. Όμως όπως και να το κάνουμε, ακόμα και για μία τέτοια ταινία, αν βάλεις να παίξουν άτομα τα οποία δεν έχουν καμία γνώση υποκριτικής το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστο μετριότατο αν όχι τραγικό.

Ναί οι περισσότερες σκηνές με τον ταξιτζή είναι όλα τα λεφτά!
 
Πίσω
Μπλουζα