Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

Είδα το Dreamgirls και μου άρεσε αρκετά. Πάρα πολύ καλή μουσική επένδυση και φωνάρες. Μου άρεσε ιδιαίτερα η ερμηνεία του Eddie Murphy. Πρέπει να κατεβάσω το soundtrack. Εν ολίγοις, μια καλή ταινία που βλέπεται κυρίως στο cinema.
 
telonio είπε:
Exetlaios βρήκα και είδα το Beyond the darkness. Απόλυτα νοσηρό, παρανοικό και gore. Ακριβώς στην κατηγορία ταινιών που μου αρέσει! Οι σκηνές που έχει είναι όντος πολύ δυνατές. Για πολύ γερά νεύρα και στομάχια - όσοι πιστοί προσέλθετε! Δεν θα την πρότεινα και εγω με την σειρά μου σε οποιονδήποτε. Προσωπικά δεν με χάλασε η ταινία, βασικά έτρωγα όταν την έβλεπα :devil: Σε ευχαριστώ ειλικρινά που μου πρότεινες αυτή τη ταινία φίλε μου!
Είδες το BTD και ... ΕΤΡΩΓΕΣ ;;;; :eek: :eek: :eek:
 
Χτες το βράδυ ήταν να επιλέξω ανάμεσα στο Ο λαβύρινθος του Πάνα και στο Apocalypto. Εκανα το λάθος και επέλεξα το δεύτερο. Αλλο σενάριο περίμενα, παντελώς άλλο βγήκε. Δύο ώρες χαμένες απο την ζωή μου. Με τα χίλια ζόρια κάθισα και το είδα μέχρι το τέλος. Καλογυρισμένο μεν, αλλα απο εκεί που περίμενα να δω εξωγήινους και ούφο έβλεπα κάτι μαου-μαου να σφάζονται απο την αρχή μέχρι του τέλους του έργου. Τώρα πως μου είχε δώσει το τρέιλερ την εντύπωση πως πρόκειτε για εξωγήινους είναι άλλο θέμα. Μάλλον δεν είμαι και τόσο καλά ψυχολογικά. :loco:
 
Ξαναματαειδα το Cinterella Man... :thumbup:
 
The Kopanoi!!!!!

Just perfect!
 
E.T Ο εξωγήινος...Για άλλη μια φορά!
 
TARKAN vs VIKINGS !

tarkanviking.gif


tarkanviking.gif

Τούρκικη "υπερπαραγωγή" με Μογγόλους ήρωες εναντίον αιμοσταγών Βίκινγκς !

( έχει και ένα άθλιο πλαστικό χταπόδι ! )

Πάντα ήμουν λάτρης του ποιοτικού θεάματος ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Exetlaios Επρεπε να βγει κανενα αληθινο Kraken και να του χαψει ολους :diablotin: .

Nα φανταστω οτι οι Βικινγκ ηταν μελαμψοι,επειδη δεν ειχαν περουκες? :D
 
Μολις ξαναειδα,μετα απο πολλα χρονια την ΤΑΙΝΙΑΡΑ

Warriors

4054-warriors-movie-still.gif
4054-warriors-movie-still.jpg

Αριστουργημα....

Το cast τοτε και τωρα

Deborah Van Valkenburgh FTW!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
eida to "Click" prin liges wres psilomapa stin arxi alla ta teleyteo 20 lepto htan poli siginitiko kai mou aresi i klapsa sta sta erga.... :)
 
Dog Soldiers

Θρίλερ αγγλικής παραγωγής του 2002. Το σενάριο: μια ομάδα στρατιωτών ειδικών δυνάμεων που βρίσκεται σε ένα δάσος της Σκοτίας για μια άσκηση, το βράδυ δέχεται επίθεση από μια αγέλη Λυκανθρώπων κι εγκλωβίζεται σε ένα σπίτι χτισμένο μέσα στο δάσος.

Πολύ καλή ταινία με υποβλητική ατμόσφαιρα, κλειστοφοβική, παρουσιάζει τους λυκάνθρωπους όπως πρέπει να είναι. Τρομακτικοί στην όψη, να στέκονται στα 2 τους πόδια και πανήψυλοι κι όχι σαν σκυλάκια πεκινουά όπως πολλά από τα θρίλερ με τέτοιο θέμα.

Τελικά αυτοί οι Άγγλοι τώρα τελευταία βγάζουν πραγματικά καλές ταινίες τρόμου (βλ. και 28 Days Later, της ίδιας χρονιάς).
 
the five people you meet in heaven ( "μαθημα ζωης" σε ελληνικη μεταφραση)

Ατελειωτη ταινια κρατησε 2,5 ωρες αλλα αξιζε πραγματικα, δεν θελαμε να τελειωσει, ειναι απο τις ταινιες που σε ταξιδευουν, χανεις την επαφη με την πραγματηκοτητα...Βεβαια αν κοιταξω στις παραπανω ταινιες που εχετε δει (βια - μπουνιες - αιμα)...δεν νομιζω οτι θα ταιριαζει στα γουστα σας...
 
Alucard έχεις δίκιο για το Dogsoldiers. Ενδιαφέρον και καλογυρισμένο και εμένα μου άρεσε αρκετά. Φαντάσου οτι είναι και ερασιτεχνικό.
 
Ερασιτεχνικό;!!

Ζήτω ο ερασιτεχνισμός του Neil Marshall λοιπόν :thumbup:
 
Ναί 2η ταινία του Marshall ως σκηνοθέτης (2002). Πρώτη του ήταν το Combat το 1999 αν δεν κάνω λάθος. Γυρισμένο με mini dv κάμερες απο όσο θυμάμαι.
 
το combat είναι η 1η μικρού μήκους του Neil Marshall και ναι είναι του 1999

(γαμώ τα γέλια)

περιέχεται στο dvd του Dog Soldiers... το είχα αγοράσει αρχές 2003

όσο για το dogs τι να πώ απλά μια ταινία που τα σπάει και κατά τη γνώμη μου είναι κωμωδία τρόμου που συνδιάζει τις κλισαδούρες των gun ho μιλιταριστικών ταινιών με τα πιο φρικουλιάρικα εφέ από εποχή Howling - 1980

μαμάει δηλ ανάποδα αυτά τα 2 είδη και θα την μισούσα αν δεν είχε τόσο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες

Ο marshall πρόσφατα μας έδωσε και την κάθοδο -2005 (descent) που καθόλου ξεκαρδιστική δεν είναι
 
Καλο ειναι το Dog Soldiers.Φτηνο,απλοικο,αστειο...Β-movie με αξιωσεις.

For the record,χτες ειδα το Prestige.
 
Πίσω
Μπλουζα