Rinus Cesar
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 322
Είναι ... "κοινό μυστικό" για τους περισσότερους από εμάς που περάσαμε τα παιδικά & εφηβικά χρόνια μας στα 80ς : Τα βράδυα των περισσότερων Δευτέρων μας τα γεμίζαμε ... με θέατρο !!! Με τη θεατρική παράσταση που είχε για εμάς το Κρατικό Κανάλι στην εκπομπή του Το Θέατρο της Δευτέρας !!! Και, μάλιστα, τις θεατρικές παραστάσεις τις βλέπαμε όχι μόνοι μας αλλά .... παρεούλα με τους γονείς μας, ή, ακόμη, και με συγγενείς μας [μού έχουν μείνει αναμνήσεις από τα 80ς με το σόι μου σε ... πλήρη απαρτία (γονείς, θείοι, ξαδελφάκια κλπ) μπροστά από τη μικρή οθόνη κάποια Δευτέρα βράδυ και να απολαμβάνουμε αλλά και να σχολιάζουμε τη θεατρική παράσταση] !!!
Μού έμεινε, όμως, η ... απορία : Από όλες αυτές τις [εξαιρετικές στην πλειοψηφία τους] παραστάσεις που έχουμε δει, ποια ή ποιες μάς άρεσαν περισσότερο ??? Ποια ή ποιες μάς συγκίνησαν περισσότερο, μάς έκαναν να γελάσουμε περισσότερο, την / τις απολαύσαμε περισσότερο κλπ κλπ ??? Οπωσδήποτε, είναι δύσκολη η επιλογή ....
Κάνω, λοιπόν, την αρχή : Η πιο συγκλονιστική παράσταση που έχω δει είναι ο "Οίκος Ευγηρίας" του Κορρέ !!! Από τα καλύτερα ελληνικά θεατρικά έργα !!!
Θα είναι χαρά μου να διαβάσω και τη δική σας αγαπημένη παράσταση [ή αγαπημένες παραστάσεις] του Θεάτρου της Δευτέρας ...
Μού έμεινε, όμως, η ... απορία : Από όλες αυτές τις [εξαιρετικές στην πλειοψηφία τους] παραστάσεις που έχουμε δει, ποια ή ποιες μάς άρεσαν περισσότερο ??? Ποια ή ποιες μάς συγκίνησαν περισσότερο, μάς έκαναν να γελάσουμε περισσότερο, την / τις απολαύσαμε περισσότερο κλπ κλπ ??? Οπωσδήποτε, είναι δύσκολη η επιλογή ....
Κάνω, λοιπόν, την αρχή : Η πιο συγκλονιστική παράσταση που έχω δει είναι ο "Οίκος Ευγηρίας" του Κορρέ !!! Από τα καλύτερα ελληνικά θεατρικά έργα !!!
Θα είναι χαρά μου να διαβάσω και τη δική σας αγαπημένη παράσταση [ή αγαπημένες παραστάσεις] του Θεάτρου της Δευτέρας ...