Όχι, viking4a! Δεν ξέφυγες!
Από μικρή υποστήριζα και υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ. Για μένα, είναι η ομάδα που με μεγάλωσε. Θυμάμαι παίκτες όπως τον Μπορμπόκη, Τουρσουνίδη, Σκαρτάδο, Ζαγοράκη (στα νιάτα του!) και τον μεταγενέστερο Φραντζέσκο. Θυμάμαι όταν πήγαινα σε αγώνες μπάσκετ στο Παλαί για να δω τις τιτανομαχίες μεταξύ του ΠΑΟΚ του Κόρφα, Φασούλα, Ρεντζιά, Μπουντούρη, Πρέλεβιτς, Στογιάκοβιτς και των αντίπαλων ομάδων.
Δεν ξέρω - τότε μου φαίνονταν διαφορετικά τα πράγματα. Πιο αθώα (?), πιο ποιοτικά.
Τώρα, όσον αφορά τις ομάδες εξωτερικού, είμαι λίγο ιδιόμορφη περίπτωση!
Δηλαδή στο ξένο ποδόσφαιρο, οι αδυναμίες μου είναι:
-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σαν το Στράτο!)
-Ρεάλ Μαδρίτης (σαν το Στράτο!)
-Μίλαν (εδώ σπάω το πρωτόκολλο των απανταχού Παοκτσήδων που υποστηρίζουν Juve και κάνω τη διαφορά!... Κι ας παίζει χάλια έως άπατα τα τελευταία χρόνια...)
Για NBA, είμαι φαν των Knicks & Celtics παλαιώθεν! Όταν όλοι παραληρούσαν για Chicago Bulls & L.A. Lakers, εγώ τρελαινόμουν να μαθαίνω νέα για τις προαναφερθείσες ομάδες!
Τελικά, μετά από πολλά χρόνια, όταν μ' έφερε ο δρόμος μου στην Αμερική, λάτρεψα και το American Football, όπου υποστηρίζω φανατικά (και παρακολουθώ ακόμα και σήμερα τους αγώνες, όταν είναι σε νορμάλ ώρες) τους New England Patriots. Βέβαια, αυτό σαν απλή αναφορά, γιατί έχει ξεφύγει από τα όρια του ρετρό!