georgeikos
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 104
θα σε κανω βασιλισσα οχι για το αστειο κειμενο η την αστεια κατασταση αλλα οσο για το οτι το κανει να φενεται ετσι και αλλιως πολυ αστειο ολο αυτο που συμβαινει
Το "Τί έκανες στον πόλεμο Θανάση" είναι ίσως για μένα η καλύτερη ταινία του Βέγγου. Να αναφέρω πως η συγκεκριμένη ταινία είχε βραβευτεί και στο φεστιβάλ Θεσ/νικης το 1971. Από τις 2 της δημοσκόπησης προτιμώ το "Θα σε κάνω βασίλισσα"atanasio είπε:Ψήφισα το "Θα σε κάνω βασίλισσα". Πιστεύω, πάντως, ότι τα καλύτερά του είναι το "Τι έκανες στον πόλεμο, Θανάση;" και το "Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης".
δηλαδη ο τιτλος να ισοδυναμει με: "Καλυτερη κωμωδια ολων των εποχων"domniki είπε:περιμένω ψηφοφορία για την καλυτερη ταινία του Βασίλη Λογοθετίδη
Ειμαι μεταξύ των "Ούτε γάτα, ούτε ζημιά" και "Οι Γερμανοί ξανάρχονται".....(αμαν κύριε σταθμάρχη, ο κόμβος σου.....χαχαχαχα)lolota είπε:δηλαδη ο τιτλος να ισοδυναμει με: "Καλυτερη κωμωδια ολων των εποχων"![]()
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα!lolota είπε:Eχω σκοπο να κανω γκαλοπ για τις ταινιες του Λογοθετιδη αλλα δεν ξερω αν το συγκεκριμενο φορουμ εχει τη δυνατοτητα να ψηφιζεις περισσοτερες απο μια επιλογες... Εχω κατα νου π.χ. να μπορουμε να ψηφισουμε 3 ή 4 ταινιες στο ιδιο poll
Φίλος μου που σπούδαζε σκηνοθεσία στην Σουηδία μού έλεγε ότι στην σχολή τους πρόβαλαν σκηνές από τις ταινίες του Λογοθετίδη και ανέλυαν τον τρόπο παιξίματος του. Κάπου διάβαζα ότι όταν έπαιζε στο θέατρο σε κάποια από τις σκηνές έπρεπε να παραστήσει ότι πνιγόταν, το έπαιξε όμως τόσο αληθινά που όλοι πίστεψαν στ'αλήθεια ότι πνιγόταν και όρμηξαν στην σκηνή να τον βοηθήσουν!lolota είπε:δηλαδη ο τιτλος να ισοδυναμει με: "Καλυτερη κωμωδια ολων των εποχων"![]()