Ποια παιχνίδια παίξατε τις πρώτες ώρες της Πρωτοχρονιάς (2013-14-15-16);

Μόνο στο κινητό (ο αρχαίος υπολογιστής του σπιτιού άλλωστε λίγα παιχνίδια θα σήκωνε), τα γνωστά της ΝΟΚΙΑ, Citybloxx και Βlock'd ! (φαντάζομαι, αρχαία πλεόν κι αυτά...)
 
Uncharted 3 το οποίο κ τερμάτισα :cool:
 
Κανενα ακομα!! ειμαι στο χωριο και ολο παω απο εδω και απο εκει σε φιλους! :)
 
Αφού ξεμπέρδεψα με την απογραφή, θα παίξω απόψε κάτι σε Atari 8-bit.

Κάτι χαλαρωτικό και διασκεδαστικό.

Για να δούμε...
 
Πλάκα στην πλάκα δεν θυμάμαι με ποιό videogame έκανα ποδαρικό το 2013. Έχω κακή μνήμη. :sweat:(Αν και τον καιρό αυτό λιώνω με το Pokemon Black 2)
 
Εδώ είμαστε πάλι σχεδόν μετά από ένα χρόνο αλλά για να μην ανοίγουμε νέο θέμα θα γράψω στο ήδη υπάρχον. Χθες λοιπόν μετά τις ευχές,τα φαγητά κτλ και λίγο πριν την κατάκλιση έπιασα το PSP και συνέχισα το DKC που έχω ξεκινήσει τις μέρες αυτές. Έπειτα την τιμητική του είχαν οι Χελώνες Νίντζα στο Turtles in time....
 
Μετα την μασαμπουκα που περιλαμβανε τηγανια,μπριζολες,λουκανικα,κοτοπουλα και πολλα και διαφορα γενικοτερα και αφου η κυρα δεν ειχε ξεμπλεξει μεχρι εκεινη την ωρα με την οικογενεια της και θα αργουσε καμια ωρα για την ολονυχτια εξοδο μας ειπα και γω να τερματισω το wonder boy στο mame.στην πιστα 7-3 με πηρε τηλεφωνο πως ηταν ετοιμη και της ειπα πως θα ξεκινουσα να παω να την παρω σε λιγο γιατι με πηραν τηλεφωνο να παω στο μαγαζι να δωσω κατι γλυκα κατι που φυσικα ηταν παραμυθι της χαλιμας :diablotin: Ετσι λοιπον αφου τερματισα κανονικα το παιχνιδι τοτε μονο ξεκινησα να παω να την παρω :p :p:p
 
ενα //cabalακι..!!!! ηταν οτι πρεπει να ξεκινησω ετοιμοπολεμος με πληρη εξαρτηση τη μαχη για το 2015....χρονια πολλα σε ολους!
 
Αφου γυρισα στο σπιτι κατα τις 4 πιαστηκα για λιγο με το Phantasy Star Portable 2 infinity στο PSP..
 
Εγώ μετά την αλλαγή του χρόνου, έτρεξα σαν τρελός σπίτι και αράδιασα όλα μου τα ρετρά πανω στο τραπέζι, το ενα πανω στ'αλλο. Αλλά μετά βαρέθηκα και τα ξανανέβασα στο πατάρι.

Ρε εχετε τρελαθεί τελείως;;; :D :D:D:D
 
Γιατι ρε να εχουμε τρελαθει; O καθενας μετα την αλαγη μπορει να ειχε τον χρονο να παιξει κανενα παιχνιδακι σε κονσολα,κινητο,pc κλπ δεν ειναι κατι το παραξενο.
 
Resident Evil 4 (τα extras).
 
Εγω μεχρι και λιγο πριν την αλλαγη ειχα παει το PS3μου στο σπιτι που ειμασταν φιλοξενουμενοι πολλα ατομα για να παιξουμε το BUZZ Παγκοσμιο κουιζ, με βομβητες και δε συμμαζευεται!! Φοβερο οταν ειναι για παρεες, χαβαλε, γελιο κτλ.

Την 1η ομως το πρωι επαιξα με εναν φιλο στο PS3 τα Guitar Hero Warriors of Rock και το ROCK BAND 3, με δυο ηλεκτρικες κιθαρες!! :headbangdude: :headbangdude: :acoustic:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
.στην πιστα 7-3 με πηρε τηλεφωνο πως ηταν ετοιμη και της ειπα πως θα ξεκινουσα να παω να την παρω σε λιγο γιατι με πηραν τηλεφωνο να παω στο μαγαζι να δωσω κατι γλυκα κατι που φυσικα ηταν παραμυθι της χαλιμας :diablotin: Ετσι λοιπον αφου τερματισα κανονικα το παιχνιδι τοτε μονο ξεκινησα να παω να την παρω :p :p:p

Εισαι μεγαλο λαμογιο τελικα.....:biglaugh::biglaugh::biglaugh:

Μιας και ειναι φρεσκο το ΜΑΜΕ, και μιας δεν πηγα πουθενα λογο κρυωματος,ειπα να το τιμησω... :D

Οποτε,ενα Sunset Rider το τιμησα δεοντως!!!!!!smileys-cowboy-627296.gif
 
Μπραβο Σταυρο, ωραιο το Sunset Riders.

Ενα απ'τα λιγα arcades που τερματισα (με αρκετα πενηνταρικα φυσικα) οταν ημουν πιτσιρικας..

Συνονοματε, τελικα αυτο το ζαχαροπλαστειο σε εχει "ξελασπωσει" πολλες φορες βλεπω.. Του εκανες κανα ταμα?? Χαχα!! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω σημερα επαιξα λιγο Super Street Fighter 2 οποτε ειναι το πρωτο παιχνιδι που επαιξα για το 2015 :D .
 
Δυστυχώς, όχι κάτι το ρετρό.... Σίγουρα όμως τρομερά εθιστικό!

Watch Dogs.
 
Eγω ακόμα δεν εχω παίξει καποιο παιχνίδι αυτες τις 4 πρώτες μέρες του 2015, σήμερα ίσως βάλω το Final fight 2 στο SNES και να το τερματίσω στο βαθμό "Expert" που ειναι και το πιο δύσκολο! (Μονο μ'αυτο μπορείς να δεις ολόκληρο το ending) Μεχρι τωρα το εχω τερματήσει στο hard σπαταλώντας 1 continue..
 
Πίσω
Μπλουζα