Ποια σειρά σας απογοήτευσε?

RIO είπε:
Aπό καινούργιες δεν θα τέλειωνε ο κατάλογος. Θα πω απλά τα ματωμένα χώματα. Ηθοποιοί , σκηνοθεσία και ρυθμοί απλά απαράδεκτοι! Από παλιές, το Γελοίον του πράγματος (1994). Εκτός από κανα δυο επεισόδια, τα άλλα σβήνονταν αμέσως από την μνήμη ( αν άντεχες να τα δεις ολόκληρα)...
αχαχα και τα δυο Κουτσομυτικα :p

Πάντως, τα Ματωμένα Χώματα, που όντως για μερικους ηρωες το καστ ήταν απαράδεκτο, ήθελε να τα πραγματοποιήσει από πολύ παλιά. Έγιναν απόπειρες το 92, το 96 και ακομα μια φορα στις αρχες της δεκαετιας αλλα δεν πετυχαν. Ε, οταν συνεβη, το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο! :(
 
sunset89 είπε:
αχαχα και τα δυο Κουτσομυτικα :p Πάντως, τα Ματωμένα Χώματα, που όντως για μερικους ηρωες το καστ ήταν απαράδεκτο, ήθελε να τα πραγματοποιήσει από πολύ παλιά. Έγιναν απόπειρες το 92, το 96 και ακομα μια φορα στις αρχες της δεκαετιας αλλα δεν πετυχαν. Ε, οταν συνεβη, το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο! :(
Ναι, θυμάμαι παλιά συνέντευξη του Κουτσομύτη, που έλεγε ότι ματαίωσε την τελευταία στιγμή τα σχέδια του για την σειρά, όταν έτυχε να διαβάσει ένα βράδυ την Πρόβα Νυφικού. Τον κέρδισε η δεύτερη και τα ματωμένα χώματα "μπήκαν στο συρτάρι". Ίσως, αν τα γύριζε τότε που ήταν στην σκηνοθετική του ακμή, το αποτέλεσμα να ήταν πολύ πολύ ανώτερο...
 
Μπορουμε να σχολιαζουμε και καινουργιες σειρες; Επιτρεπεται κατι τετοιο στο retromaniax;

Θυμαμαι οτι με ειχε απογοητευσει η σειρα, Κυρια Αρσενια σ' αγαπω. Πραγματικα ο,τι χειροτερο ειχα παρακολουθησει μεχρι εκεινη τη στιγμη. Δεν ξερω πως την εποχη εκεινη βγηκε ενα σηριαλ τοσο εξω απο τα τοτε δεδομενα. Το ευχαριστο ειναι οτι η σειρα αυτη σταματησε προτου ολοκληρωσει τον κυκλο της.
 
tsalk είπε:
Την είδα απλώς από περιέργια και κάθε φορά που ψάχνω να δω τι θα βάλω να δω και βρίσκω τα συγκεκριμένα dvd τα περνάω αμέσως χωρίς να έχω διαθέση να την ξαναδώ
Έχεις dvd με το "Μυστικό του Άσπρου Βράχου"; :animeek:

Έχεις dvd με το "Μυστικό του Άσπρου Βράχου"; :cheers:

@tsalk εμπιστεύομαι απόλυτα εσένα και τον rinus και προφανώς η σειρά δεν είναι αντάξια του βιβλίου (που είναι το αγαπημένο μου). Όμως πλιζ, πλιζ, εκλιπαρώ γονυπετής, βάλε ένα μικρούλι απόσπασμα (ιδίως αν υπάρχει καμιά σκηνή της προκοπής με την ακατάδεχτη δεσποινίδα Λευκή :flower: )
 
Οι σειρες της Ελενης Μαβιλλη, εκτος απο εκεινη με τον Τασο τον υδραυλικο που ηταν καπως υποφερτη (Τζιν και Τσερυ πχ)

Ο χηρος η χηρα και τα χειροτερα

..ετσι προχειρα μου ηρθαν στο μυαλο
 
Συμφωνώ με την bambinella ότι το "Κυρία Αρσενία σ' αγαπώ", αν και είχε σενάριο του σημαντικού θεατρικού συγγραφέα Παύλου Μάτεσι, δεν βλεπόταν. Επιεικώς απαράδεκτη ήταν και η "Νύχτα" (όχι η κλασική ταινία του Αντονιόνι, βέβαια, με τη Ζαν Μορό και τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννι!), ένα κατοχικό σίριαλ που είχε παιχτεί το 1980, με την Ηλέκτρα Παπαθανασίου (τη θυμάστε ;) , τον Γιάννη Κατράνη και την Ελένη Ζαφειρίου.
 
atanasio είπε:
Επιεικώς απαράδεκτη ήταν και η "Νύχτα" (όχι η κλασική ταινία του Αντονιόνι, βέβαια, με τη Ζαν Μορό και τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννι!), ένα κατοχικό σίριαλ που είχε παιχτεί το 1980, με την Ηλέκτρα Παπαθανασίου (τη θυμάστε ;) , τον Γιάννη Κατράνη και την Ελένη Ζαφειρίου.
Θα μού επιτρέψεις, φίλε μου, να εκφράσω αντίθετη άποψη !!! Εμένα μού άρεσε πολύ η "Νύχτα" την εποχή που παιζόταν !!! Η δε Ηλέκτρα Παπαθανασίου, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη ... άψογη ηθοποιός, σε κάθε επεισόδιο έκανε πραγματική "κατάθεση ψυχής", τα "έδινε όλα" για το ρόλο της, τον οποίον υπερασπιζόταν σαν να τον έπαιζε στο θέατρο κι όχι στην τηλεόραση [αν και κάποιες φορές γινόταν υπερβολική, λόγω του "ιδιαίτερου ζήλου" που επεδείκνυε] !!!

Επίσης, θυμάμαι ότι "Η νύχτα" άρεσε πολύ και στους τόοοτε συμμαθητές μου [στην 5η Δημοτικού αν θυμάμαι καλά], αλλά και με τους γονείς μας !!! Στρωνόμασταν οικογενειακώς στην τηλεόραση την ώρα του σήριαλ και .... δεν είχαμε χάσει ούτε ένα επεισόδιο !!! Μάλιστα, στα σχολικά μας διαλείμματα την επόμενη μέρα του σήριαλ ένα απ' τα βασικά θέματα συζήτησής μας ήταν το "τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο" !!! Επίσης, όταν από το βιβλίο της Ιστορίας του Δημοτικού, που αναφερόταν στην Επανάσταση του 1821, διαβάσαμε το όνομα "Πλαπούτας", όλη η τάξη αναφώνησε "ωωωωωω" !!! Βλέπετε, το όνομα "Ευγενία Πλαπούτα" είχε "περάσει"για καλά στις παιδικές ψυχές μας ....
 
Rinus Cesar είπε:
Για σκέψου, όμως, και το άλλο tsalk ... Μήπως ο "κόσμος κι ο Κοσμάς", που υπήρξε ένα από τα ωραιότερα σήριαλ που πέρασαν από την Ελληνική Τηλεόραση, ανέβασε ... ψηλά τον πήχυ ??? Ο,τιδήποτε θα αναπλήρωνε τον "κόσμο & Κοσμά" θα μάς φαινόταν κατώτερο ....

H άποψή σου είναι σωστή πλήν όμως την σειρά το μυστικό του άσπρου βράχου δεν την είδα στα 10 μου του 1982 αλλά πριν από 2 περίπου χρόνια οπότε καταλαβαίνεις ότι όντως η σειρά σίγουρα δεν ήταν αντάξια του βιβλίου για τους λόγους που ανέφερες και εσύ και εγώ σε προηγούμενα πόστ.

Αν την έβλεπα ακριβώς μετά τον κόσμο και τον κοσμά η άποψη μου θα ήταν ακριβώς η ίδια που έχω και τώρα.

Η διαφορά των 2 σήριαλ ήταν χαοτική (προσωπική άποψη)

retrofan είπε:
@tsalk εμπιστεύομαι απόλυτα εσένα και τον rinus και προφανώς η σειρά δεν είναι αντάξια του βιβλίου (που είναι το αγαπημένο μου). Όμως πλιζ, πλιζ, εκλιπαρώ γονυπετής, βάλε ένα μικρούλι απόσπασμα (ιδίως αν υπάρχει καμιά σκηνή της προκοπής με την ακατάδεχτη δεσποινίδα Λευκή :flower: )
Τα 2 βίντεο που έχω ανεβάσει από την σειρά στο ανάλογο θρέντ δεν είναι διαθέσιμα (για τους γνωστούς λόγους αυτή τη στιγμή)

Θα επανέλθουν όμως πολύ σύντομα.
 
Άλκη, δυστυχώς πάρα πολλά σπάνια βιντεάκια σου έχουν νεκρωθεί στα αντίστοιχα threads. Κάποια στιγμή να ελέγξουμε για τυχόν επαναφορές! ;)
 
Από παλιές δεν μου άρεσε το Χάλι Εντ,και από καινούργιες το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο,και γενικά οι περισσότερες που έχουν προβληθεί από το 2008 ως σήμερα!
 
Περίμενα πως και πως να δω το 2ο κύκλο του L.A.P.D και τελικά με απογοήτευσε πάρα πολύ! Μια σειρά που ξεκίνησε σαν μια ωραία κωμωδία και κατέληξη σαν ένα βαρετό αστυνομικό δράμα. Επίσης ο 2ος κύκλος της Εξαφάνισης χωρίς τον Σεργιανόπουλο δεν έλεγε και πολλά φταίει που το είχαμε συνηθίσει από την αρχή με αυτόν; δεν ξέρω! Επίσης θα πω και για τον Doctor Ρούλη που περίμενα να το δω πως και πως από το ωραίο τρέιλερ και δεν άντεξα να δω ολόκληρο το 2ο επεισόδιο! Επίσης και η σειρά του Ant1 7 ζωές με απογοήτευσε πολύ!
 
Περίμενα πως και πως να δω το 2ο κύκλο του L.A.P.D και τελικά με απογοήτευσε πάρα πολύ! Μια σειρά που ξεκίνησε σαν μια ωραία κωμωδία και κατέληξε σαν ένα βαρετό αστυνομικό δράμα. Επίσης ο 2ος κύκλος της Εξαφάνισης χωρίς τον Σεργιανόπουλο δεν έλεγε και πολλά φταίει που το είχαμε συνηθίσει από την αρχή με αυτόν; δεν ξέρω! Επίσης θα πω και για τον Doctor Ρούλη που περίμενα να το δω πως και πως από το ωραίο τρέιλερ και δεν άντεξα να δω ολόκληρο το 2ο επεισόδιο! Επίσης και η σειρά του Ant1 7 ζωές με απογοήτευσε πολύ!
 
το lost το οποιο ενω ηταν τελειο ξεφτυλιστηκε απο ενα απαραδεκτο τελος
 
Βλέπω οτι πολλά ποστ είναι off topic όσον αφορά το χρονολογικό όριο (1995) στο παρόν θέμα. Για να μην κουτσουρευτεί τελείως το thread (edit και διαγραφή ποστ) θα παρακαλέσω από δω και πέρα να συζητάτε για σειρές μέχρι και το 1995 :)
 
Mια ακομα σειρα που δεν μου ειχε αρεσει καθολου, ειναι η Μαργαριτα Στεφα.

Καλομαθημενη οπως ημουν με τα ξενοπουλικα σηριαλ, περιμενα να δω κατι εξισου καλο κι εκεινη τη φορα. Αυτο που ειδα ομως ηταν μια σειρα ατονη, ανιαρη και χωρις κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον. Ασε που με ξενισε και η παρουσια της Αθηνας Ζαφολια γιατι ειχα παθει εθισμο με τη Νορα.... :)

Παρ' ολα αυτα, η σειρα ηταν καλυτερη απο το ιδιο το βιβλιο του Ξενοπουλου.

Ολοι εχουμε τις κακες στιγμες μας και αυτη ειναι για μενα, μια κακη στιγμη του συγγραφεα.
 
Τα μαχαιρώματα στον Αντ1.Τα παρακολουθούσα φανατικά και με χάλασε πολύ το τέλος τους.Πολλές ελληνικές σειρές είχαν το ίδιο πρόβλημα(πχ.Καφέ της χαράς).
 
Η σειρά που με απογοήτευσε λίγο ήταν το Αραχτοί και Λάιτ. Έβλεπα νέα παιδιά και περίμενα να είναι κάτι καλύτερο από την πατάτα που προβλήθηκε τελικά.
 
Μια σειρά του Μέγκα, που λεγόταν ρίχτερ μιούζικ. Από τα Διαφημιστικά τρέιλερ που έβαζε το κανάλι τον Σεπτέμβριο ( πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της νεας σεζόν) , μου είχε φανεί κάπως αστεία, αλλά όταν έκατσα να την παρακολουθήσω, απογοητευτηκα...
 
Τα Μπακούρια το 1992 στον Antenna. Θυμάμαι ότι περίμενα να τη δω με ανυπομονησία λόγω της μεγάλης προβολής από το κανάλι, αλλά μου φάνηκε πολύ πρόχειρη. Νομίζω ότι προβαλλόταν κάθε Πέμπτη και περίμενα πώς και πώς να τελειώσει το επεισόδιο, για να αρχίσει η "Ανατομία ενός εγκλήματος".

Το Κάποιος να τη φυλάει (1994) στο ΣΚΑΙ. Δεν είχα ποτέ υψηλές προσδοκίες για την Ντενίση, αλλά απογοητεύτηκα που μια ηθοποιός σαν την Τζένη Ρουσσέα δέχτηκε να παίξει σε αυτήν τη σαχλή αντιγραφή του "Σωματοφύλακα".
 
Μια σειρά του Μέγκα, που λεγόταν ρίχτερ μιούζικ. Από τα Διαφημιστικά τρέιλερ που έβαζε το κανάλι τον Σεπτέμβριο ( πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα της νεας σεζόν) , μου είχε φανεί κάπως αστεία, αλλά όταν έκατσα να την παρακολουθήσω, απογοητευτηκα...
η απόλυτη απογοήτευση αυτό το σίριαλ.Καμιά σχέση με τα ως τότε έργα του Νεμέα (Αυθαίρετοι,Εκμέκ Παγωτό κτλ).Το περίμενα πως και πως θυμάμαι ελπίζοντας να έχει την ατμόσφαιρα των προηγούμενων 2 σειρών του αλλά το αποτέλεσμα εντελώς χαοτικό.Το σταμάτησα στο 3ο,4ο επεισόδιο.Γενικά όλη εκείνη η σεζόν 1993-94 ήταν μέτρια και απογοητευτική σε σίριαλ (με μικρές εξαιρέσεις π.χ. της Ελλάδος τα παιδιά) απ' όλα τα κανάλια.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα