Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Περιμενουμε φωτο!

Και μόνο η τελευταία σου φράση τα λέει όλα.... Welcome

Ναι ναι

gr_beach_550_1.jpg

και καλα ....μπανια.... :D

Για φωτός θα περιμένετε λίγο γιατί πρέπει να κάνω αρκετή δουλειά. Πρόσφατα καταχώρησα ότι έχω σε database γιατί είχα χάσει τη μπάλα. Οπότε για να γίνει σωστότερη δουλειά, σε κάθε game θα φαίνεται και η φωτογραφία του. Ετσι λοιπόν θα σας έρθει κάτι ολοκληρωμένο.

Παιδιά, κάτι άλλο....θα ήθελα εντυπώσεις από κατόχους GP2X F-200 οσον αφορά το emulation. Ισως τη Κυριακή να αποκτήσω ένα και θέλω να ξέρω. Προς το παρόν τρέχω emulation σε PC, GBA, NDS και PSP.

εκτο χβοχ ,panasonic 3do FZ-1, Neo geo cd (THANKS Pitsunami!! )

gp2x f-200

φιλε το gp2x τσακιζει!το προβλημα που εχω ομως ειναι οτι δεν τρεχει καποιους emulators,συγκεκριμενα του neo geo και του mame,βεβαια εχω βρει εναν αλλο που τρεχεικαποια mame.Βεβαια τρεχει ολα τα παιχνιδια του megadrive,snes,gameboyadvance οπως επεισης τις κονσολες-pc οπως η amiga.Το προβλημα εντοπιζεται στο κακο firmware.Εμενα μου ηρθε με 4.02 firmware,το οποιο δυσλειτουργει σε αυτους τους emulators,οπως επεισης και το touchscreen του φαινεται να μη λειτουργει σωστα.Αυτο με στεναχωρει,τα μελοντικα updates ελπιζωνα το διορθωσουν...

υπαρχει μια σελιδα η οποια παρεχει τα παντα δωρεαν για το gp2x

http://archive.gp2x.de/cgi-bin/cfiles.cgi

ριχτε μια ματια για το τι παιζει,εχει πολυ πραμα!

σου προτεινω να το παρεις απο play asia,μου κοστισε 120ευρω με τα μεταφορικα.

το προτεινω ανεπιφυλακτα

Εγώ έχω το F-100 το οποίο και λατρεύω, έχει βγεί ήδη η έκδοση firmware 4.1.0 και για το f-100 και για το F-200.

Δεν φταίει το fw που δεν παίζουν πια κάποιοι emulators, απλά μετά από λίγο καιρό βγαίνει καινούργια έκδοση του emulator που παίζει στο καινούργιο firmware.

Δεν έχω περάσει ακόμα την 4.1.0, έχω την 4.0.0 αλλά mame και neogeo και CPS2 παίζουν κανονικά.

Επίσης το καλύτερο μέρος για ότι υπάρχει για gp2x είναι το

http://www.gp32x.com/

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΣΗΜΕΡΑ??? OK, πόσες φορές έχουν σκοπό να βγάλουν το FW 4.10??? και μάλιστα χωρίς να του αλλάξουν όνομα, ή να προσθέσουν ένα γράμμα στο τέλος; Μπα, από ότι βλέπω "διέγραψαν" από το μυαλό τους (και το site) τις προηγούμενες ανακοινώσεις για αυτή την έκδοση που είχαν αναρτηθεί πριν καμιά δεκαριά ημέρες και έβαλαν και καλά "νέες"; (Εκτός και οι χρήστες βγάζουν ανακοίνωση στην νέα έκδοση πριν την αναρτήσουν στο site τους) :D

Μετά τα παράπονα και τα τούβλα που απέκτησαν αρκετοί χρήστες, έβγαλαν "νέο firmware"...??? με τέτοιο περίεργο τρόπο; ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την 4.0.2 στο F200 ή την 4.0.0 στο F100 γιατί έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα από αναβαθμίσεις από άλλες εκδόσεις. Αν και γενικά στο GP2X η κάθε αναβάθμιση επιφυλάσσει κινδύνους από ότι λένε οι ειδικοί λόγω των "σπασμένων" NAND drivers...

Περισσότερα για την "περίεργη αυτή αναβάθμιση" μπορείτε να βρείτε και ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ

CokaColaKid είπε:
σου προτεινω να το παρεις απο play asia,μου κοστισε 120ευρω με τα μεταφορικα.
Είχες κανένα πρόβλημα με τελωνείο όταν σου ήρθε το πακέτο Ελλάδα?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
gtsamour είπε:
ΕΓώ πάντως την έκανα την αναβάθμιση από το 4.0.0 στο 4.1.0 για F-100.Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα και το μηχανάκι φορτώνει σφαίρα.
Για πες μου εντυπώσεις... :) Διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο FW, είναι καλύτερο χειρότερο, σύγκριση με τα 2.1.1 και 3.0.0 (αυτό έχω ακόμη). Τί έχει παραπάνω, τί έχει λιγότερο... τα MAME4ALL,GP2X MAME, gngeo2x, CPS2EMU, etc πως πάνε;

Δεν μας λες και μέχρι πόσο ανεβαίνει το cpu clock του GP2X σου; Εμένα εάν δεν κάνω λάθος ανεβαίνει χωρίς πρόβλημα στα 266 μετά κάνει κάποια κολλήματα οπότε υποθέτω ότι μέχρι εκεί πάει τελικά.

ok ok

το πακετο ηρθε πολυ γρηγορα συστημενο αεροπορικως,δεν νομιζωοτι περνανε τελωνειο τα αεροπορικως...παντως δεν χρεωθηκα τιποτα παραπανω,δεν ξερω αν καποιος αλλος πληρωσε για τελωνειο.Τι να σου πω_

παντως χθες επαιζα caddilacs + dinosaurs στο gp2x και επαιζε τελεια!

το f-200 το υπερχρονιζω μεχρι 270 για να παιξω παιχνιδια για το advance.

το θεμα φιλε gtamour ειναι οτι οταν προσπαθω να κατεβασω αυτο το firmware

μου ζηταει login ενω ειμαι ειδη συνδεμενος.και οταν τελικα ξαναβαλω τον κωδικο μου λεει οτι ειναι λαθος...τι κουλο ειναι κι αυτο.... :angry:

Κοίτα.... από το 3.0 είναι 1000 φορές καλύτερο (για μένα πάντα). Και μόνο που φορτώνει γρήγορα (σε αντίθεση με το 3) έχει μεγάλη σημασία.

Το 4.1 (όπως και το 4.0) δεν έχει τον explorer.

To 4.0 και μετά έχει ενσωματωμένα ωραία παιχνιδάκια. Το 4.1 έχει bug fixes σε σχέση με το 4.0

Τα mame, neogeo, cps2 κλπ παίζουν. Μόνο το megadrive emu δεν παίζει μετά την αλλαγή fw αλλα θα βγεί νέα έκδοση κάποια στιγμή.

CokaColaKid είπε:
μου ζηταει login ενω ειμαι ειδη συνδεμενος.και οταν τελικα ξαναβαλω τον κωδικο μου λεει οτι ειναι λαθος...τι κουλο ειναι κι αυτο.... :angry:
πάτα download και περίμενε λόγο, αργεί να ξεκινήσει

Ρε 'συ Γιάννη..... ?

Αφησες τπτ για μας ή τα σήκωσες όλα ??????

:eek:

Πίσω
Μπλουζα