Ποιες κονσόλες έχετε στην κατοχή σας...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτη η ιστορια με τα τελωνεια πολυ εχει τραβηξει.. Δοξα τους Θεους, δεν ειχα εγω προσωπικα καποιο μεγαλο προβλημα, πλυν απο ενα βιβλιο που το ειχαν στο τελωνειο 6 μηνες, μεχρι να δουν οτι δεν ειχε καμια αξια (γιαυτους, γιατι εγω το υπερυπερυπεραγαπαω), και να μου το στειλουν.

Απο φιλους.. εχω δει τα κουλα. Απο το να κατασχουν αντικειμενα με προφαση οτι προκειτε για σατανιστικα (λολ) και κλασσικα, υπερβαρα και τεραστια πακετα με καλουδια, μεχρι και για παιχνιδι απο την Πορτογαλια, που το ειχαν κρατησει για εξτρα δασμους γιατι νομιζαν πως η Πορτογαλια ειναι χωρα της λατινικης αμερικης!

Στο δημόσιο τομέα υπάρχουν ζώα παντού, στα Ελληνικά τελωνεία δε θα υπήρχαν?

Gryzor είπε:
Έχει κανείς κανένα Αtari VCS heavy sixer πρώτη έκδοση;
Έχω ένα, αλλά είναι ασιατικό. Πάλι πολύ πρώιμο και αρκετά σπάνιο, αλλά δεν έχω δει αμερικάνικο...
Φιλε Gryzor, εχω τα heavy sixer και στις δυο εκδοσεις απο Atari και Sears, σε made in Sunnyvale εκδοσεις. Ουσιαστικα εχω ολες τις εκδοσεις που εχουν βγει για VCS, οποτε αν θελεις καποια φωτο με χαρα να σου στειλω οταν γυρισω πισω.

Αν θελεις να τα δεις τα heavy sixers, φαινονται στην φωτο που τα εχω στο xbox thread μου:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=4395

Ευχαριστώ για τις φωτό, απλά αναρωτιόμουν, αφού εμφανισιακά είναι ολόιδια! (εκτός από την Sears, ενδιαφέρον...)

Gryzor είπε:
Ευχαριστώ για τις φωτό, απλά αναρωτιόμουν, αφού εμφανισιακά είναι ολόιδια!
Ε ναι, πανω κατω ναι.. εκτος απο την Sears εκδοση που στην sunnyvale εκδοση δεν εχει τον διακοπτη για το 2-3 channel, ενω η taiwan το εχει, οπως το εχει και η sunnyvale Atari Heavy Sixer. Μικροδιαφορες και λεπτομερειες (ωστε να διαφοροποιουν τα μηχανηματα και να μας δινουν πονοκεφαλο για την αποκτηση τους!), αλλα τιποτα κραυγαλεο.

Αλλα το να ξερεις οτι το μηχανημα σου κυλισε στις αρχικες γραμμες παραγωγης στα headquarters της Atari, στην California, δεν περιγραφεται!

gtsamour είπε:
Παιδάκια δεν άντεξα και το έκανα το έγκλημα....

ασόψεται το CD unit και η αμερικάνική CD system hu card (που είναι σπάνια) και η βάση για το CD unit που δεν τα είχα και βρίσκονται δύσκολα. Την κονσόλα μόνη της θα την πουλήσω αργότερα γι'αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας έχει το νού του.

Dracula X Rondo of blood σούρχομαι :D
ΗΡΘΕ εχθές Τετάρτη με express mail, έκανε 6 μέρες και το καλύτερο είναι ότι μου φέρανε την κούτα στο σπίτι, δε χρειάστηκε να πάω ταχυδρομείο.

Εννοείται πως δεν πλήρωσα τελωνείο :D

Παίζει τέλεια τα backups και δεν υπάρχει region lock άρα παίζω και τα γιαπωνέζικα. Το σπάσιμο είναι ότι για να παίζω και τα TG16 super cd (SCD) χρειάζομαι την Super CD card v3.00 που έχει περισσότερη cache μνήμη για το παιχνίδι του CD, είναι και σπάνια και ακριβή η αμερικάνικη έκδοση (είχε την v2.00 μέσα).

Δυστυχώς το Dracula X Rondo of blood είναι SCD.... υπομονή μέχρι να την αποκτίσω (Σημειοτέον ότι το έχω τερματήσει ήδη 3 φορές στον emulator :D τέλειο παιχνίδι).

αντε να ξεκηνισω...

1)1 sega master system 3

2) 1 sega mega drive 2

3)1 super nintendo

4) 1 nintendo 64

5) 1 atari jaguar

6) 1 3do panasonic z-10 (δυστηχως χαλασμενο....)

7) 5 dreamcast

8 ) 9 amiga cd32

9) 5 xbox

10) 2 sega saturn

11) 2 treamcast

12) 4 ps2

13) 1 psone

14) 1 playstation

15) 4 nintendo game cube

16) 2 x360

17 ) 1 ps3

και καμια 800 τιτλους για τα συγκεκρυμμενα ....

9 cd32, μα μόνο 9; :D

ε προσπαθώ να μην υπερβάλλω....

Aπαπαπαπαααααα έχει τρελαθεί ο κόσμος.... ακου εκεί 9!!!! τσ τσ τσ :D :D:D:D

Να παραθέσω την πιο όμορφη κονσόλα pong που έχω δεί ποτέ και που απέκτησα πρόσφατα στο κουτί της με οδηγίες στα Ουγγαρέζικα :D

Monarch XTL-4 του 1977, χώρα κατασκευής Ουγγαρία

Απρόμαυρη με 4 παιχνίδια και ήχο από ενσωματωμένο speaker. Παίρνει εξωτερική τροφοδοσία 9V με βύσμα καρφί αλλά αντί αυτού παίρνει και μπαταρίες.

Με γειές...έχω και εγώ ένα ίδιο αλλά 50 φορές χειρότερη κατάσταση! Nice...

Πολύ ωραία κονσολίτσα. Δε μου λες όμως, στο γιατρό πότε θα πας; :D

Να κλείσω ραντεβού για δύο? :D :D

Βασικά το Monarch μου το κάνανε δώρο φίλοι για τη γιορτή μου.

Πρέπει να προτείνω στον Vag να ανοιγεί και λίστες (γάμου, εορτών κλπ)

LIONHEART είπε:
αντε να ξεκηνισω...1)1 sega master system 3

2) 1 sega mega drive 2

3)1 super nintendo

4) 1 nintendo 64

5) 1 atari jaguar

6) 1 3do panasonic z-10 (δυστηχως χαλασμενο....)

7) 5 dreamcast

8 ) 9 amiga cd32

9) 5 xbox

10) 2 sega saturn

11) 2 treamcast

12) 4 ps2

13) 1 psone

14) 1 playstation

15) 4 nintendo game cube

16) 2 x360

17 ) 1 ps3

και καμια 800 τιτλους για τα συγκεκρυμμενα ....
Φωτό να κλάψουμε πότε θα βάλεις; (Ή μάλλον... αεροφωτογραφία! :D )

ok ok

ok alla eseis eiste megalyteroi mou kai 3ekinhsa prosfata to athlhma

loipon exoume kai leme

5 x game gear,metaxy tous kai to spanio mple sports edition (japan)

1 x SEGA NOMAD giati den noeitai syllekths xwris to syggekrimeno sth syllogh tou

1 x atari lynx ii

1 sega mega drive 2

1 gba sp

1 psp 1001 usa first adition

1 xbox 360 premium

kai peripou 80 paixnidia gia game gear:darkglasses:

12 paixnidia gia atari lynx

14 paixnidia megadrive-nomad

23 paixnidia xbox 360

kai kati liga gia psp kai game boy/advance

kai synexizoume....

p.s. 1 nintendo really sucks!

p.s. 2 file lionheart xairomai pou ta dreamcast mou phgan se kala xeria :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ευχαριστω cakacolakid !! να σε σιγουρος οτι εχουν μερικα απο τα παιχνιδια τις συλογης σου ειδική θεση στην βιβλιοθηκη μου!!

φιλος tallman θελω να βαλω φωτος με την πρωτη ευκαιρια θα μπουν παντως φοβερα τα treamcasat!!

Χτύπησα τη σπάνια και δυστυχώς ακριβή TG-16 Super System CD Card V3.0 την Αμερικάνικη. Η Γιαπωνέζικη δεν είναι σπάνια και κάνει πολύ φθηνά.

Αυτή η κάρτα προσθέτει περισσότερη RAM στην κονσόλα ώστε να μπορεί να παίξει τα SuperCD-ROM2 παιχνίδια που τη χρειάζονται λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης και καλύτερων γραφικών (DraculaX, Super Ghosts and Goblins κλπ).

Το μαλλί πήγε 108$ με τα μεταφορικά και είναι σχετικά καλή τιμή.

This is a sale for the very rare NEC Turbo Grafx 16 Super System Card Version 3.0. It's in used but excellent shape with case, instructions, card, and but missing the original sleeve. This card is for use if you have a Turbo Grafx 16 with the CD-ROM2 add-on. This card is used for the super CD-ROM games and is backward compatible with other CD-ROM games.

Voila πως θα είναι το σύνολο

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ωραια

φιλε lionheart θα σε θυμηθω την ωρα που θα γραφω την διαθηκη μου,οχι τιποτα αλλο να ξερω οτι τα πραγματα πανε σε καλα χερια

χαχαχαχα

Πίσω
Μπλουζα